Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa
...tak a je to...
este stiham... 😵
vseeeeeeetko naj naj Simonke od mimusika a Vanesske od glad k 7 mesiacikom... 😵 😵
mihan uz ti nabehli peniazky???
MAMKY posielajte peniazky....POSIELAME, POSIELAME, POSIELAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!haloooooooooooooooooooo zaaaaaaaaalohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
lááásy moje,já můžu poslat zílohu nejdříve za 14 dní,až mi přijde první váááplata.jinak tonevidímmmm.z mateřskýto fakt nedámmmmmmm 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔
ahojte spachtosi 😀 ja poslem peniazky zajtra ... len este furt neviem, kde budeme spat 😉
sim asik někde v hotelu co myslíš??? 😀 neboj,do sklepa,ani na půdu tě nestrčíme a jestlimají ten protiatomovej kryt,to nevím,ale spíš bych se přikláněla,že asi nemajííííííííííí 😀 😀 😀 😀 😀 to nějak bylo,nějak bude 😀
no nic,tak jsem tu samaaaaa,jdu si raději napustit vanu,bo si musím oholit nohy,jsem jak medvěd lední přímo 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅 chjo,už aby bylo zííítra večerrrrr,se taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakhle moc těšímmmmmm 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
fibi...henri mala dnes tutumutu den, vlastne uz vcera, ked pozeram na hodinky....no ja som sa tiez poludstovala...zajtra velke fotenie, new obciansky a pas 😀 ne tak sa tesim...som zistila, ze mam odrastene vlasy 5cm a dlhu ofinu, a ktorou nic neviem spravit...tak to zas budu nadherne fotocky 😎 😎 😎 ...dobru nocku vsetkym, bo musim vstavat skor nez zalahnem...papa a POSIELAJTE ZALOHY 😀 😀 😀
flow,tak to jo. tutumutututututututu 😀 to je krááásnýýý,se mi toděěěsně líbí 😵 jinak já jsem právě vylezla z van plné pěny a pěkně horké,ještě ted jde ze mne pááára 😀 zase po dlooouhédobě jsem si potykala s holícím strojkem a cítím se trošku jako ženská,jen ty nehty....eeeeeeeeeea se mi nechce je doplnovatttttt 😔 asi půljdu zase po nějaké době nechat se rozmazlit a zajdu ke kosmetičce,na manikůru a pedikůůůůůru 😀
tak koukám jsem tu sama,tak abych šla pomalu dopostele,připravím adámkovi papu na ráááno a pujdu asi dopostele,teda ale se mi absolutně nechceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😝
jejda ani jsem si nevšimla i my gratulujeme včerejším a samosebou i dnešním oslavencůmmmm 😵
dobré ránko kočky 😵 , tak naša slečna včera perlila, jesť nechcela od tretej hodiny poobede a ani spať.... tak som ju o siedmej okúpala že jej dám kašu - vypila 30mml a zalomila a vydržala až do piatej rána - snažila som sa ju zobudiť ešte večer že ju nakrmim ale nešlo to...... ale ráno ten rev..... asi si konečne uvedomila že je hladná......
dobre ranko...
flow dakujeme za kampan... 😀
simon, zalohu posli, neboj Alex bude v horach spat ako dudok... 😀
bora, nevyjde jej zubok? 😕 😕
my noc ok, rano mala simon po dlhej dobe riedku kaku...
tak pekny den mamky....doma som z policie...to bude foto, nic, ze upravte sa, sadla som, cvak...no som zvedava....este aj rovnaka foto bude na pase aj OP, tak chcem vidiet ten des 😒 😒 😒
inak mamky stalo sa vam, ze vam zacal pipat monitor bez priciny? teraz rano ako som bola na policii, manzel sa varil kavu a monitor zacal pipat, sa vydesil, vletel do izby a mala vysmiata...nechapem...
ahojte,
flow nam viac krat, ja mam ale na to blbu reakciu, ze to hned vypnem, zapnem a az potom pozriem ci je moje dite v poriadku 🙄 ,aspon ze ani raz to nebolo opodstatnene, najprv som si myslela ze baterky ale spravilo to uz viackrat tak neviem 😕
ahojte, ja mam aspon o 1 stres menej, nemam monitor..
u mna je teraz velke balenie, idem na opustak k mame na rodnu hrudu. Aj sa tesim, aj mi bude smutno, mm pride za nami az o tyzden 😒
takze ok, som rada, ze nie som sama...stalo sa nam to 1x...tiez manzel myslel ze baterky...no neviem
horalka ani ja som nechcela, ze naco...ale v porodnici ma vystresovali, ked malu ulozili a im presedla, dodnes nikto nevie ze z coho....100x jej este v porodnici robili vsetky mozne aj nemozne vysatrenia a nic....takze nevieme tak som povedala, ze domov bez monitoru nepojdem....tak sme ho kupili...stale rozmyslam, cim to mohlo byt a jedine co ma napade je, ze ju dali lahnut neodgrgnutu ☹
simi, neboj, ja vam budem v tom protiatomovom kryte asistovat, vymienat ostatnym stuple do usi, odrazat slovne utoky ostatnych hosti a budem sa tesit, ze nielen ja nemam dieta podla knizky 😎
flow, presedla = zosinela?
babof - no to uviime, tatino doma s malou dost pomaha, hlavne vecer a mama je uz starsia, uz velmi nevladze.. Ale jasne ze sa tesim na trochu zmeny a na kamosky a na zahradu...
to 'presedla' som ani ja nerozumela. este ze horalka preklada 😅
my mame tiez monitor, je to pre mna taky pocit istoty, ale aj ked je dlhsie klud v izbe, idem sa radsej kuknut, ci dycha 🙂
ja otravujem rodicov kazdy tyzden, ale su od nas 10 min cesty autom. horal, ty si odkial?

ahojte..😵
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
stretko sa zatial nerusi 😀 , aj ked neviem ci mi stihnete poposielat zalohy... 😉 este aspon raz tolko bab... ved ak sa niekomu nepodari prist, tak sa peniazky vratia... 😉
bianca teda dufam, ze pride coskoro, diky phoebs... 😉