Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa
...tak a je to...
ta materska zo mna tusim spravi hotoveho dilina.
Uz ani tie basne nie su, co byvali... 😝 😀
jaaaaaj, ked spominas ten bazen, dnes som bola u Dr a konecne mozem plavat 😵 zeby mi uz konecne skoncilo 600nedelie? 😵 😵 😵
mozno si ho zle nazyvala , spravne je to sesto nedelie, ale kedze ty si mu hovorila seststo
nedelie, tak ta nechcelo sklamat 😀 😀 😀
super ze mozes plavat , sa vyjasis s malou v bazene.... 😵 😵 😵
idem aj ja chrrrr , papa 😉
Fibi, to sa ti len zda. Tu sa uz tvrdo spi. Konkretne ja tu uz vyse hodinu vobec nie som... 😎
Bru...
dobre rano maminky Eliška nespikala dobre ale viem pričinu ma spoliky . ☹
a hlasim rano sme stali o 6 a uz sa vari obed, umyty riad s ranajok a mamina ma zmytu hlavu este ide povysavat
dobre ranko... 😀ako sa tu ryyymovalo... 😀 ste mi urobili naladu, lebo simonka zase ubohych 9,5 hodiny, od pol 6 halabusi...
ja sa idem pustit do reznov na chatu... dnes mame velku oslavu, sa mi moc nechce, no co uz, clovek ma 30 len raz... 😒
ahojte nám sa dnes ráno podarilo prvý krát vykakať do šerblíka huráááááááááá
bre ranko 😉
tu to zilo,kukam 🙂 takze uz som chcela balit na ten kasting,ale nebalim,bo stopro tam nabehne aj horalka zaboduje a mna vypoklonkuju ze ta vy pani z vychodu ta vy s tymi infantilnymi rymovackami ta vy co tu scete,ta sup sup nazad k hrncom,ta dik ,ta som mohla byt slavna... 😀 😀 😀
ta idem vychovavat dzeci,ta nateraz pa
ta seli ta nemam slov 😉
mihan prijemnu oslavu,ja si este pamatam ake to bolo mat 30,boli to pekne casy 😀
este som zabudla,henri tiez pekne rymuje,ale predpokladam ze z Phy nebude dochadzat koli rosnickovaniu....ci?...
ema, kludne bez na tu rosnicku, horalka ide miesto Simkovicovej do hlavnych sprav 😉 😀 😀 😀
a Henri bude vysielat spravy zo zahranicia 😉
ani taku nedelnu chvilku poezie by nebolo zle oprasit 😉 😎
bibka prosim ta kde mas ukryty ten generator, alebo mas nove baterky??? ticho obdivujem 🙂
seli gratulujem, to chce odmenu 😉 a najlepsie pre babo aj pre mamku 🙂
ema ta pocasie si zabudlaaa... 🤐
a kedze tu nebudem cely vikend, tak vseeetko naj naj naj
Tomaskovi od smardika k polrociku... (inak co s nou je????) dufam, ze sa nenahnevala preto ze sa ide na stretko prave v case jej anj kurzu... ☹
a vsetko naj naj naj sgeridielku Barborke, Boriskovi od Katarinky k zajtrajsim 7 mesiacikom...
k nedelnemu polrociku Danielkovi od kaboci, a Natalke od gev...
k nedelnym 7 mesiacikom Simonke a Alexovi... 😉
seli, kakate, cikate, sedite... gratulujeeem... 😵
dobre ranko 🙂
martanko suuuuuper si to vymyslela 😀 😀 😀 TV Modry kooon 😀 😀 😀 a mame aj na neaku tu telenovelu scenar z historie oktoboviek 😀 😀 😀 😅 😉 ja budem tu za prahou zahranicna glosa a kockam talentovanym prenechavam spravodajstvo a pocko a ma napadlo ze horalka by mohla este vzdy pred spravami zahrat na svoj naastroj hudobny a boli by sme origos...zpravy by sa skladali z videi na youtube , ze co nase dzeci vyparatili... 😀 😀 😀
henri toto moze napadnut len zenske na materskeeeeeeeeeeej 😀 😀 😀 😀 😀 ze telenovela s nazvom
Matkine srdce aneb lubia nas aj s hovnom v ruce 😎

v praze je blaze
spat by sel jen blazen
dam si jeste bazen
no a pak vsem amen 😀 😀 😀