icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

zuzana_m
12. feb 2011

@tanija133 jeej moje,my presne naopak, predtym spavala mala s nami, ale teraz hned ako jej dam papať, manžel ju da do postielky, lebo ja sa už neviem vyspať ked ju mam pri sebe,asi davam podvedome pozor na nu,tak sa nevyspim....ale ona našťastie rada spi v postielke (klop klop klop) až rano snou lezim a potom zaspi vo velkej 🙂

mona777
12. feb 2011

@tanija133 to je stranka annag - s nou si dopisujem 🙂 🙂

yvett14
12. feb 2011

Takže dievčatá tu su fotky čo sme kupili cez ten link, ešte raz Ti Mončika dakujem pekne.
trička su trochu velké ale to nič, košela je dlhá tak skrátime a botazky su nám hádam na buduci rok lebo mne sa zdá že maličká má taku malu nožku, šiltovku som chcela pre malu ale bude mne a botazky su pohodlné. inak som velmi spokojná, cmuk

yvett14
12. feb 2011
yvett14
12. feb 2011

všetko je nám trochu väčšie ale do toho dorastieme, hihi aj tak som spokojná 😀 😀 😀 a takto vyzeráme od včera 😀 😀

yvett14
12. feb 2011

@mona777 ty si s nou pises, ja som chcela poradit s niečim ani mi neodpisala. 😢 😢

mona777
12. feb 2011

@yvett14 fíha aká kočka je Dianka 🙂
ak ti annag neodpísala tak si ju mala pourgovať - určite ti odpíše

mona777
12. feb 2011

@yvett14 podla mna tá košela je mu OK - teraz sa také dlhé nosia - ked si dá pod to tielko a bude ju mať rozopnutú tak je to super - ved ma aj kapucnu a aj to tričko je dobré

tanija133
12. feb 2011

@mona777 Ja zozaciatku , ked som este nerozumela kojeniu, tak som sa tam stale radila na tej teme Anag...aj ked ona priamo neodpoveda, ona sa venuje vaznejsim veciam, na take blbosticky tam ma tie baby... 😉

tanija133
12. feb 2011

@yvett14 Pekine vecicky pre Mirka, bude frajer,a Dianka je rozkosna... 🙂 Na tej teme o dojceni soi ich mala pourgovat...oni fakt odpovedaju na vsetko.... 😉

tanija133
12. feb 2011

@zuzana_m Jaj bodaj by sa to zmenilo aj u nas, ja stale tiez davam pozor v povedomi.....ale ani ho neskusam davat do postiuelky.... 😉 Najviac mi na tom vyhovuje to kojenie vnoci 😉

miroslavazh
12. feb 2011

Ahojte. Nemáte niektorá elektrickú odsávačku na soplíky? Zvažujem, že by som kúpil. Mám tú na vysávač, ale momentálen máme soplíky a často by mi aj v noci pomohla skôr elektrická . zvažujem kúpu značky Lanaform alebo LivingLab. Poraďte.

jammka
12. feb 2011

@tanija133 vdaka, je tam naozaj vsetko co som potrebovala vediet🙂

jana_toky
12. feb 2011

@mona777
no, ja maleho ked nie je treba nedavam do vajicka, tak preto som poslala mm. Dufam, ze vsetko ok. Tovar sa mi paci, supravicka vyzera byt super kvalitna. Vdaka 😉

sofia2008
12. feb 2011

@miroslavazh ked mozem poradit, tak LivingLab urcite nie, mam ju hodenu v zasuvke, zbytocne som vyhodila 40€..u nas sa osvedcila za 2,5€ s hadickami, co ustami odsavas..manzel ma super tah 😀

emily327
12. feb 2011

@mona777 tak to ta velmi obdivujem,ze to takto zvladas moja a aj prikmujes umelym mlieckom alebo uz zeleninkovy prikrm? Chuda moje, tak to ty len odsavas a sterlizujes,ze?

emily327
12. feb 2011

@yvett14 jej pekne veci si objednala 😉 No ako pozeram, ty objednavas ake velkosti 🙂 Dianke mini a synovi maxi 😀 To je velky rozdiel medzi detickami ale mamina to aj tak super zvlada, osatit krasne obe deticky 🙂 Dianka je zlaticko male 🙂

emily327
12. feb 2011

@miroslavazh ja tiez odporucam tu rucnu 🙂 Ale treba davat velky pozor, ked sa dietatko moc hadze hlavne hlavkou,aby si mu neposkodila vnutro nosteka, mne sa to podarilo a malinko jej to krvacalo ☹ najlepsia mi pride ta na vysavac, ale zda sa mi dost agresivna, aj pediater povedal,ze radsej nepouzivat. Ale ked su sopliky, tak co mame robit? Jeho rada, nasulat si vatu a tak vytiahnut soplik, no to je super, ked je mini a vodnaty soplik ale ked je hlienity a je ho vela, tak jeho rada mi je na dve veci :-/

emily327
12. feb 2011

@zuzana_m ja este davam overal, mam aj od 6-9 mesiacov a ten pouzivam, je jej velky ale zase do toho do 6 mesiacov sa uz tiez nesmesti. Rukavy su jej dobre ale dlzka uz nie, sed ma velmi vysoko uz. Ono v overale je dietatku asi teplejsie ale zase je pravda,ze na mesiac nema vyznam kupovat overal 😉 Urcite si ju super obliekla a malej je teplucko 😉 Aj ja sa uz velmi tesim na jar, konecne vsetky veci co doma mame pre nase deturence mozme ukazat aj svetu 🙂 A deticky v nich vyzeraju inac ako len v dupackach 🙂
@tanija133 aha no tak pre nas to bola prva noc takato,ze cela noc a mala s nami 🙂 Ale dnes to budeme zase takto praktizovat, lebo ja som dost este nascipana a je to fakt pohodlnejsie 🙂 Lebo je pravda,ze ked som ju davala do postielky po kojeni, uz bola malinko prebrata a vzdy chvilku trvalo, kym zaspala, takze vzdy kojenie + hodina a teraz len nakojim a koniec len mam divny pocit,ze malinka si po papani neodgrgne. Ale asi jej to nevadi, lebo krasne spinka. To zase moj mm sa radsej nevyspi len aby bol s nami v izbe, ale je pravda,ze to bola iba jedna noc 😀 ak by to malo byt kazdu noc, tak to by asi dlho nevydrzal...

mona777
12. feb 2011

@emily327 žiadne umelé mlieko nedávam a ani neprikrmujem - lekárka povedala že ked pije materské mlieko je považovaný akoby bol kojený a príkrmi až po 6 mesiaci aj neskôr. Zo začiatku som mu sem tam dala aj umelé mlieko - lebo som nestíhala odsávať ale vyplúval to. No a postupne som si našla aký - taký systém a už odsajem liter aj viac za den 🙂

mona777
12. feb 2011

@jana_toky tak som rada - ty maš peknú tú tmavo modrú mikinku - ta sa mi velmi paci

me
12. feb 2011

@mona777 -kamoška takto odsávala rok, tá čo mi príde po tovar, jej zase nevedel chytiť bradavku, klobúk dolu pred vami, je to náročné

me
12. feb 2011

@miroslavazh ja ju uvažujem kúpiť pre kamošku a má ju hirunka, tá je spokojná / livinglab/

lenkaoravcova
12. feb 2011

@sofia2008 tebe od zaciatku nechce vobec papat? aj si kojila? pribera?

yvett14
12. feb 2011

dakujem za pochvali lebo mm ma sfukol že tolký peniaz naraz a nepozerá že to bolo 12 veci a značkové, ale to je chlap, to nepozerá že má Fili za babku. ty Ziza a jana toky čo ako ste spokojné?? dajte foto malu ukážku.malu modnu prehliadku 😀 😀 😀

lenkaoravcova
12. feb 2011

@zuzana_a kolko mal maly ked si oducala?

lenkaoravcova
12. feb 2011

@tanija133 noo len pockaj potom sa ho uz nezbavis 🙂 ked si na postielku nezvykne teraz potom to bude len tazsie

sofia2008
12. feb 2011

@lenkaoravcova ja som kojila dva mesiace, mala priberala 310g na tyzden, ukazkove dieta, krasne papala, proste radost, az na Stedry den sa od rana nechcela kojit, z nicoho nic, cely den plakala na prsniku, tak som si musela mlieko odstriekavat, tvralo to mesiac, ale mala som stale menej a menej mlieka, mala zacala menej priberat, tak lekarka kazala prikrmovat..no a pre mesiacom zacala odmietat flasu, vypije mi flasu jednine, ked spi, ked je hore ani kvapku..pisala som si na konikovi s dievcatami, co maju podobny problem a niektore deticky skoncili na infuziach v nemocnici, co absolutne odmietali jest..dnes som ju skusala vyhladovat, ale ani to nepomaha, nebude pit ani za svet, tak som musela pockat, kym zaspala a hned vypila celu flasu..je to fakt strasny pocit, mala som mlieko, prisla som on, a teraz toto..o mesiac zacinam prikrmovat, tak sa modlim kazdy den, aby aspon toto chcela papat...zavidim vam tu, ze sa vam deticky budia v noci na papanie, ja si musim nastavit budik dvakrat, aby som ju v spanku nakrmila ☹

sofia2008
12. feb 2011

@lenkaoravcova ale inac celkom pekne pribera, naposledy za 3 tyzdne 550g, aspon to..nevypije mi vzdy 120ml, ale aspon sme sa dostali na 100ml..nedavno to bolo iba 60ml na jedno krmenie ☹

lenkaoravcova
12. feb 2011

@emily327 ja maleho tiez nedavam odgrcnut on lezi v postielke dam mu flasu vypije a spi dalej, to uz netreba su dost velke vedia sa vytocit keby si chceli odgrcnut podla mna