Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte, neviete náhodou o 3D alebo 4D ultrazvuku v Čadci alebo max v Žiline? 🙂
mirka, ja neviem. ale ked nieco zistis, daj vediet 🙂 mna by to tiez zaujimalo
baby veru máme to ťažké... taká depka sa ma zmocnila... ale nech si hovoria čo chcú, ešte to tu chvíľu vydržím a potom sa dohodnem so šéfom, že od kedy začnem pracovať z domu a budem mať pokoj aspoň od kolektívu...
my sa asi vieme pochopiť iba medzi sebou, pretože každá z nás čaká drobčeka a pre každú z nás je toto prvoradé a nie práca. ja by som položila aj svoj život za drobčeka a myslím, že nie som sama 🙂 ale žo žiaľ naši spolupracovníci a nadriadení nepochopia...
fiorea zatiaľ hľadám na nete a nič, skúsim sa opýtať aj môjho gynekologa, ale tam idem až 27meho 😒
Magdi, to, co som dostala vcera od zamestnavatela nie je podla mna ani 1/4... 😠 este ale musim pozistovat, lebo nechcem narobit plany poplach... este cakam zo socpoist, tak sa tesim druhykrat 😝
ahojte..🙂
moj zamestnavatel este nevie, ze som tehotna, ale tak pravdepodobne sa to coskoro dozvie, lenze nie odo mna..😀 klebety, klebety a este raz klebety.. 😉 a mne je to jednooo.. 😎 ani neviete, ako je to super, byt tehotna znova pocas rodicovskej, nikomu nic nemusim oznamovat, ani sa s nikym dohadovat, kedy pridem a co budem/nebudem robit..pri prvom tehotenstve mi to prinieslo vela zybtocneho stresu..
fio-cista pravda, ja som mala teraz tri mesiace narok na zvyseny rodicovsky, no pripadala som si akoby mi ktovieco dali, fakt..🙂 a to pritom bolo len cca nejakych 90eur navyse kazdy mesiac..ale tak skoncili krasne casy, maly mal 2 roky a som tam, kde som aj bola predtym..kym nepojdem na matersku.. 😀
tabulecky-no, cinska mi pri synovi vysla a aj teraz mi podla nej vychadza chlapec..metoda podla krvi mi nevysla, syn mal byt dievca..🙂no a teraz mi podla nej vychadza chlapec.. 😉
lenok no hold musíš začať chlastať trochu menej toho voňavého oleja 😀 a šporiť do pančušky
lienockaa si mi potvrdila s tou Pn čo aj tu baby hovorili že idú radšej tam, fajn že ste boli spokojní. odkiaľ si ak sa môžem spýtať keď máš že okres Nr?
pusi-surianky, okres nitra..ale som pristahovalec, len muz je odtial.. 😉
to mi nič nehovorí lebo ja som tiež prisťahovalec z východu, ty odkiaľ? ako si tu dlho? ja už tuším 8 r.
jej šurianky poznám... to je blízko nových sadov, že? tam mám babku.
pusi-predstav si, ze aj ja z vychodu..😀 na zapade som 4 roky, z toho rok som bola v PN a potom som sa vydala a odvtedy byvam tu..
ja som zo Spiškej N.Vsi a ty?
no ja trosku dalej-stropkov..🙂
ahojte maminky,
lienocka ja podobne ako ty, tiez sa tesim ze nemusim riesit oznamovanie tehotenstva v praci a ja som poberala zvysenu matersku 2 mesiace a som tam kde som bola 😅 sefke som to tiez este neoznamila, nejak na nu nemam naladu, vo firme je to teraz divoke, pomaly tam uz ani nikoho nepoznam, vsetci novi 😝
lenok je to blbe s tymi peniazmi, ale tak budeme mat za chvilku pokladiky a to nam vynahradi vsetko
renatka drz sa a vzdy si len povedz ze uz tam dlho nebudes tak nech ti vylezu na hrb 😉 skus sa tej pani este popypat ci nerobi aj vecerne cvicenia, neverim ze vsetky maminy mozu cez den
monique-tak to si vystihla presne..nemam na sefku teraz naladu.. 😝 ved sa mam teoreticky vratit az v marci 2011, tak co jej budem oznamovat, ze sa nevratim ani vtedy?..ved oznamim na riaditelstve, ked nastupim na druhu matersku, to hadam staci.. 😉
inak ja som k p.jahnatkovej nechodila, lebo som nesla do nitry rodit, tak som nemala zaujem, ale baby, ktore chodili, aj z marcoviek, niktora nemali problem, ze by im neuznali v robote to razitko od nej..
baby, chcela by som sa spýtať... niektorá z vás dostala nejaký balíček od gynekologa? 🙂
Rosi, vela sme tu o tom pisali, niektore sme dostali, niektore nie...
Niektore tam mali len rozne casopisy o materstve, reklamy a vzorky Ariel a Silan, niektore mali vzoriek viac, nejaku kojenecku vodu, a tusim aj dudel Nuk... 😉
Este si neprerabala tu tabulku?
lenok...no ja som sem na začiatku často nechodila, tak si to nepamätám...a tabulku, vždy ked niektorá napíšete, ja si to doma prepíšem alebo dopíšem ale večer kuknem, či som všetko dopísala a dám sem aktuálnu 😉
ahojte 🙂
vy teda písmenkujete ako o dušu 😉 nemám šancu Vás prečítať. U nás leje ako z krhle, takže dnes si ešte musím pripraviť dobré nervy, lebo keď nevyvenčíte 2 ročného chlopa je to o držku 😀 .
Dnes ma akosi bolia panvové kosti , dúfam, že to je len z počasia a rozťahovania .... zajtra idem k Dr. , tak som zvedavá čo povie a či je všetko OK.
A k tým kufríkom, momentálne som ešte nič nedostala, ale pri Kubkovi som jeden vyziskala asi v 4-5 mesiaci a ďalší pri odchode z pôrodnice. Som zvedavá, či teraz dostanem, lebo Dr. si teraz otvoril ambulanciu.
v martine v heliose robia 4D ultrazvuk, rozmyslam, ze by som tam sla...
ja idem zajtra do poradne, tak som zvedava, ci dostanem nejaky ten box alebo nie...ved to ma nakoniec cas....
Ahojte 😵 Dnes taky den ☹ 😒 😖
No ideme kupit bycikel a ten ujko sa nas pyta ze ci chceme aj blatniky my ze ano ale ujko nam povedal ze to bude az vecer ze to sa musi nastavit chudatko malinka sa tak tesiale no ale co uz pojdeme vecer 😲
manee nech to dobre dopadne mame navstevu tak idem paa
ma cas, ale ja by som ho uz tiez chcela dostat 🙂 nech sa mam na co divat 😀
ahojte 🙂 tak ja som bola na poradni, všetko je ok...usg ukázalo 13+5 takže to približne sedí, drobec sa veľmi hýbal, skoro ho dr. ani nezmerala no nakoniec sa umúdril...6,7cm, mal otvorené očká a aj mi zamával..,škoda že nožičky mal prekrížené tak sa nedalo vidieť čo ma medzi nimi..,, 😀 , na dalšiu poradnu idem 12.5. budeme znovu robiť usg tak už snád ukáže, inak pýtala som sa na pohyby a dr. povedala že ešte nemôžem cítiť 😉
lenok aj ja cakam nejake euri zo socky a som zvedava kolko platia na den 😕 akze bude prekvapko 🙂
stojdulka - 🙂 🙂 🙂 tesim sa s tebou z dobrych sprav a trosku zavidim, ze tak casto ti robia usg 😒 Mne robili v 12tt a buduce hadam az v 20tt, o tyzden mam poradnu, ale tam sa sono nerobi, tak uvidime.

lenok mas pravdu, ved keby sme nepotrebovali peniaze tak sa dam vypisat uz davno...a teraz dostavas presne 55% z platu?
ani tak neni dobre, ani tak...asi sme si mali najst nejakeho pociatka, tkaca alebo kollara to by sme mohli byt doma a muzik by sa postaral 🙂 len ktovie ci okrem penazi by sme sa u neho niecoho ineho dockali 😀