Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no konečne som si našla čas sa tu aj ukázať....som si dokončila prácu, teraz mám už takpovediac voľno...a zajtra som domaaaaa....no doma ako doma...s drahým ideme do NR do Baumaxu a ešte na agrokomplex....no uvidíme....ako výjde čas 🙂
heloou... no konecne som sa vami preluskala vy pisarky, 1 a pol dna tu nie som a normalne 10 stran nabehne 😀
...predvcerom som musela zdrhnut z prace, lebo ma hrozne rozbolela hlava, domov mam sice peso len 10 minut.. ale v pol ceste som zistila ze nemam kabelku s klucami... myslela som ze sa rozrevem... takze hybaj naspat do prace pre kabelku, domv ani neviem ako som dosla a odparkovala som sa do postele na 3 hodiny, sice to uplne nepreslo ale uz to bolo lepsie.. no a vcera sluzobka do ziliny, cestou domov som sa zastavila u nasich, a po 3 dnoch poriadne najedla... 😉
my si tu zbierame brusacie foto? ..no cez vikend vyrobim a poslem, jo? ..kam mam poslat? ...inak sa mi zda ze ani moc nerastie, akurat vecer odstava trochu viac ako rano... ale vraj vidno na mne ze som daka "hrubsia", ci co 😅 pohyby nehrozia, ved mam cas a krcok mi ohmatava ujo Dr. zakazdym, prave vtedy ked hladim do plafona, len mi oznami ze je tvrdy a zavrety a v poriadku..
no.. zatial len tolko by som chcela 😉
bamb...ahoooj...no tie fotky bruška posielaj renatke, ale si ich daj do albumu a napíš jej to do IP, ona si ich odtial zobere 😉 ...
a ta hlava bolela zase včera mna...to bolo neznesiteľné, tak som si trošku ľahla ale ked som vstala a postavila sa z gauča tak bolesť bola späť...ale potom som šla na balkon čakať drahého, mal prísť z práce tak ma to po tých 10 minútach prestalo 😉
ahojte,
u nás nič moc ráno sme už pre istotu behli lekárke keď mi to furt neprechádza,a vyfásli sme ATB ako som predpokladala, lebo že už škaredo dýcham, no čo už, aj pri malej som ich mala zo 2x a všetko bolo ok, takže dobre že sme išli nech sa mi to nezhorší, len mm mal ráno voľnú hodinku, sme sa tešili že budeme spolu, lebo chodí hrozne neskoro domov aj dnes išiel na služobku a zabili sme ju u lekára 😒
renatka zemiačiky v šupke, či ošúpané, celé variť? myslím že tie opuchy nás budú v lete dosť mordírovať môže to byť dobrý pomocník, len neosolené 😖 ale soľ tuším viaže vodu
ros, ja som si musela ..hoci nerada.. dat aj polku paralenu, bolo to uplne neznesitelne, ale aspon sa mi dalo zaspat, no ked som sa po 1.5 hodine zobudila tak ani naznak zlepsena, tak som si ho dala a pomohol.. aspon trosku, ale vcera som uz bola ako znovuzrodena... ja som inak dooost citliva na pocasie a vcera sa teda celkom dost schladilo, tak to mohlo byt tym 😒
bamb...no mna hlava bolieva odkedy nepijem kávu....no ale zase nevypijem ju ked mi nechutí....a preto si musím vždy poobede ľahnúť
bamb aj som na teba myslela že čo tá tvoja hlava keď si tu aj potom nebola
mne dnes zas lekárka že ak by som dostala teplotu že môžem medipyrin tuším 2x denne
pus si zlata ze si na mna myslela, ja som len bola rada ze ma to nechytilo na tej sluzobke, lebo to by bolo ine utrpenie, ale vcera som bola ok, aj som myslela ze vas pozriem ked som bola u nasich, ale mala som tam ine "starosti" 😉
pred vyse tyzdnom som si objednavala rifle a stale mi nedosli, ale dneska som si nasla mail, ze cakali kym zaregistruju moju platbu takze dnes - zajtra tu uz musia byt 😅 ..tak dufam ze sa budem tesit, ze budu pekne.. potom vam aspon budem moct dat referencie na ten obchod 😉
ros, mne zacala znovu chutit kava po 2 mesiacoch, ale musim mat na nu naladu a musi to byt dobra kava, nie nejaka pochybna neska.. tak zo 2 za tyzden mi aj dobre padnu, inak si na ne nespomeniem, ale taky poobedny oddych vzdy dobre padne 😉
bamb....no ja som asi týžden po tom ako som zistila že som tehu kávu ešte pila, ale jedného dňa som ju musela vyliať, lebo mi vôbec nešla a odvtedy som vypila asi 3 alebo 4 kávy.... 😀 ...teraz v sobotu sme si s mužíkom dali ľadovú kávu....so zmrzlinkou, šľahačkou a myšacími hovienkami 😀
ros, to musela byt fajnotka.. nerob mi tu chute 😀
ja dufam ze si cez vikend konecne trosku uzijem mojho muza, cely tyzden som ho doteraz videla len v posteli, odchadzal o 4 - 5 a vracal sa vecer okolo 9, a od vcera je v prahe... uz sa o neho bojim, ma toho strasne moc.. chcela by som aby si cez vikend oddychol a venoval sa nam trosku.. tak dufam, a do tohy by mohla spadat aj prechadzka do mesta na kavicku, hoci bez mysacich hovienok 😉
lenok... nanulik... za celý kurz sa platí okolo 5000tis Sk, ale VZP to prepláca a ja si doplácam len 20€ (jednorazovo)... chapito? 😎
bamb...nooo to sú chute....ved ja by som možno obyčajnú kávu ani nevypila ale takúto áno 😀
bamb... posielaj mne. ja už som vytvorila albumík. môžeš kuk v mojom fotoblogu, len nás je tam ešte málo... a potom môžeme priebežne aktualizovať 😉
pusinqa... tie zemiačiky je jedno ako uvaríš, len musia byť uvarené a neosolené, viažu na seba soľ (veď to poznáte, keď presolíte polievočku, tak tam hodíte jeden dva zemiačiky a už je všetko ok) a soľ zase na seba vodu, takže zemiačiky nám ten nadbytok soli pekne na viažu na seba o odídu aj so soľou do záchodíka 😀 , takže potom sa opuchy vraj zmierňujú alebo úplne miznú... no a potom sme sa aj učili pár cvikov proti opuchaniu nôh, ale to už asi nezvládnem sprostredkovať do IP 😨
baby ja aj mimo tehu väčšinou bezkofeínovú, normálnu len občas lebo ma z nej bolieva žalúdok a minule sa drahý pomýlil a urobil mi normálnu, to bolo iné ródeo, celé doobedie mi bolo zle a mňa potom normálne až tak vnútri klepe, no to bol zážitok 😖
pusinqa...no ale piť bezkofeinovú kávu je ako piť len vodu....lebo to ti nedodáva energiu, či áno?
renatka ďakujem, no to by sme mali asi aj menej soliť 😒 my čo radi solíme 😖
albumík perfiš, hodíš aj na FB? to budeš aj malému robiť pekné fotečky. v akých programoch sa takto hráš? mňa to raz brácha učil aj mi čosi poinštaloval, len odvtedy nebol čas
pus, ja by som aj kofeinovu v klude mohla.. ja som totiz taky nizkotlakvy clovek... ale nechutila mi, ale uz vypijem, len mi tak nejde na chut ako predtym 😉
pus, pozrela som tvoj album, tie 3/4 rifliky vyzeraju super 😉
ros ja mám energie dosť aj bez kávy 🙂 a my zas máme bezkofeínovú fajnovú do preso stroja to ani nepoznáš rozdiel vo vôni a chuti, hold žalúdok nepustí a teraz robia bezkofein. aj tu v cukrárňach a to si dám kapucino väčšinou alebo latte a tiež ani necítiť rozdiel, ja každý deň kávový nápoj caro, len cez víkend keď mám chuť si dať s mm tak bezkof. a on svoju obľúbenú brazíliu
ahojte kočky 🙂
renátku musím pochváliť krásny albumík stvorila 🙂
inak u nás ráno padal sneh ale umúdrilo sa počasie a už sa i slniečko ukazuje...normálne stresy nosí to naše počasie 😀
pusinqa...a ako chutí to caro?
bamb to aj ja mám nízky tlak, ale po kofeínovej fakt občas dostanem až vnútornú triašku, tak prvá pomoc zbaštiť suchý rožok a paráda
no fotila som síce "super" kombináciu športové s elegantným 🙂 ale sú super hm ale mi lepilo lebo nohavice tiež najradšej skúšam, no toto som pomerala hore dole všetko, tak sa tešákujem z nich. a zas sa mi na tú chvíľočku nechcelo kupovať nové keď mi tieto padli do oka 😉
ešte špekulujem dáku riflovú sukienku
baby... nechem sa tu hrať na múdru... ale aj o tej kávičke nám p. Jahnátková hovorila... vraj nezaškodí jedna kofeínova denne, ak si ju nebudeme robiť príliš silnú, no a hlavne ju nemieme piť ráno na lačno 😝
pusinqa, ďakujem za komplimentoš... ja sa rada hrajkám s takýmito vecami, len musím mať na to čas. robievam si aj také pohyblivé prezentácie fotiek s hudbou a tak. robím to v PowerPointe, ale dá sa to vo všeličom, len niektoré programy neponúkajú toľko detajlných úprav ako PowerPoint. jasné, musím to hodiť aj na FB.... ale až z domu, lebo v práci to nemám. a premýšľala som nad tým, že by som to urobila také pohyblivé s hudbou a uložila to ako video a možno by to potom šlo pridať aj na FB
ros to je fakt len taký nápoj veľmi jemnulinko šmrcnutý do kávova, v podstate je to tuším nejaká obilná káva, ja dám trochu mlieka nech môžem hneď piť a pijem kvôli zmene cez obed a dopĺňam tekutiny lebo ja pijem inak málo neviem sa polepšiť a na môj nízky tlak
to by mohlo ísť, mne brácha hodil tuším photoshop tam to išlo robiť aj tie scrapbooky, bolo si ale treba nájsť na nete doplnky a potom skladať vrstvy a hrať sa s tým a ja som odvtedy nemala čas
júúj potom to len bude paráda keď tam už budeme hádzať fotky tých našich pokladov 🙂
pusinqa...no ja pijem možno až veľa...ja od ráno do tej tretej, kým som v práci, vypijem asi 1,5 litra vody a doma potom až do večera do tej 9tej vypijem niekedy ďalších 1,5 litra vody 😅
ros, aj ja mam Caro, ale moc mi neberie.. chuti to tak jemnucko kavovo, akoze nie je to zle, ked si tam das dost mliecka tak je to taka biela kava, a da sa to zaliat aj len cisto mlieckom.. a potom si robievam este Ricore..to je podobne ako Caro, ale obsahuje trosku aj ozajstnej kavy, Caro je cisto obilninove.. inak je to celkom fajn, u nas v nemocke kam chodievam je aj Caro kavomat, tak si to tam obcas davam 😉

no babulky ja vás zase opustím lebo idem do našej metropoly 😀 drahý má v nedelu meniny a zajtra bude mini rodinná oslava tak idem niečo kúpiť a aj jemu ako darček. dostane asi len niečo na oblečenie a kozmetiku. nie je penazí navyše takže niečo užitočné, a ešte dokúpiť potraviny aby sme hladom nepomreli 🙂
papa