icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
22. apr 2010

ros ja ráno doma šálku mlieka v práci väčšinou cez prestávky nestíham ak tam max. pohár vody, cez obed pohár ich gebudziny, doma šálku cara , poobede pijem málo bývame s malou von, potom začnem večer piť a v noci cikať 😎

rosannar
22. apr 2010

pusinqa...no ja mám v práci jednu kolegynu, ktorá si ráno naleje pohár čistej vody a to má až kým nejde domov a to ešte niekedy poleje z toho môj kvietok 😀

pusinqa
22. apr 2010

amadora vo mne vzbudila nostalgické spomienky, my sme boli pred odchodom do pôrodnice takto. len som fotila do mobilu z fotky nie je moc ostré

bamb27
22. apr 2010

ros, ta tvoja kolegyna si robi sama sebe zle.. som si ista ze musi byt taka uschnuta, ze keby zacala normalne pit, tak by par dni ani nesla cikat co by sa jej len hydratoval organizmus... 😉 ..ale ja v praci tiez ten 1.5l minimalne dam.. a doma detto

pusinqa
22. apr 2010

ja sa zas snažím polepšiť, myslieť na to a piť čo najviac, len nie vždy sa podarí

bamb27
22. apr 2010

pus, to si mala tesne pred porodom? ...take malinke brusuocko?

rosannar
22. apr 2010

bamb...tak to by si sa čudovala....niekedy chodí cikať viacej ako ja...no a ešte som zabudla, že na obede vypije pohár minerálky 😀 ....ale ona chodí veľa cikať aj ked nepije veľa

rosannar
22. apr 2010

baby....ked ste cítili prvý pohyb, cítili ste také niečo ako ked sa bábo otáča?

pusinqa
22. apr 2010

bamb no to bolo predodchodové foto, teraz ale tuším rastieme rýchlejšie, tak uvidíme čo z toho bude 😉
renatka pre teba zlá správa ty bohužial chodíš na kurz tak nám tu za múdru chceš nechceš byť musíš a my môžeme byť radi že ti za tie múdrosti nemusíme platiť 😀

stojdulka
22. apr 2010

ja som ešte prvé pohyby nezaznamenala, na sone som videla že sa hýbe no aby som to cítila ešte nie

rosannar
22. apr 2010

stojdulka...ani ja a verím tomu, že to je ešte skoro ale bol to zvláštny pocit... 😀

renatka9
22. apr 2010

pusinqa... akože nemusíte platiť??? šak ja už vám vystavujem modrokoníkovskú faktúru 😨 😀

rosannar
22. apr 2010

renatka....a zľava nebude? 😀

pusinqa
22. apr 2010

jéééj to som mala účtovníčke čo napísať 😀

bamb27
22. apr 2010

hahaha... tak renatka, cakame na fakturu 😉
hlasim narast tehuepidemie.. tak sa tesim z kamosky... moooc velmi, nakolko bola po iui.. ale vraj sa nemam moc tesit, tak sa akoze moc netesim, takze vlastne som ani nic nenapisala 😉

juko25
22. apr 2010

😉 😉

Ahojte kocky!
Ze konecne som sa aj ja dostal sem no ako ze len na chvylku....citam vas pozorne!

renatka brusko mam poslat svoje alebo mangelkine?
za albumik pochvala....

😀 😀

stojdulka
22. apr 2010

aj u nás je viac tehotných...najviac sa teším na švagrinú, dnes priletia z Uk a už zostanú doma, akurát zajtra s nou idem na 4d ona už je 25tt takže bude mať krásne fotečky drobca, už vieme že to bude chalan asi patrik...moje krsňatko zlatučke 🙂

rosannar
22. apr 2010

aj mne pred asi dvoma dnami písal kolega z brna, že sa dozvedel, že som tehotná a potom chvíľku neodpisoval a potom napísal, že zažil další šok, lebo že nejakú dalšia jeho kolegyna z brna je tehotná....tak to bolo asi prenho veľa 😀

renatka9
22. apr 2010

aj ja mám v okolí strašne veľa tehotných... dokonca moja naj kamoška je tehotná zhruba v tom istom tt, ako ja 🙂

pusinqa, rosannar... veru účtovníčka musí mať všetko na poriadku... ale že ste to vy, tak nejaká modrokoníkovsko-facebookovská (fúúú dlhé slovo) teda bude 🙂

juko... ďakujem za pochvalu... ideálna by bola foto tvojej drahje, ale ak chceš aj ty byť trošku celebritou, tak ťa tam môžem pridať, alebo urobím úplne nový albumík - brušká októbrovych oteckov 😀

pusinqa
22. apr 2010

juko pošli renátke svoje aj mangelkine bude fasa album 😀
mojej kamoške sa zas každú chvíľu má narodiť malá barborka termín majú o 3 t. sa tešákujem tiež
ale rekord v počte tehotných kamošiek má asi amadora 😀

magdalenocka
22. apr 2010

renatka krasne si to psravila...dodam aj ja fotku po vikende...

ja som zase vcera vrcala...som myslela ze uz to preslo ☹

a mna boli hlava dnes. kto bude nasledovat zajtra? 😀

magdalenocka
22. apr 2010

nie vrcala ale vracala 🙂

bamb27
22. apr 2010

magdi, rozmyslam ze kto ta vytocil ze si vrcala 😉

rosannar
22. apr 2010

mne už našťastie ani zle nebýva...už aj večer viem v pohode jesť a hocičo....a už mi aj čokoláda chutí....včera som drahému skoro celého zajačika zjedla...a nebol malý 😅 ..ak poznáte tak toho kit-kat 😀

renatka9
22. apr 2010

aj ja som sa smiala, že prečo si vrčala magdalenočka 🙂

inak baby všimli ste si ako sa tu postupne medzi nami téma "nevoľnosť" vytráca?

rosannar
22. apr 2010

renatka...našťastie....no ale vždy prechádzame na príjemnejšie témy...na začiatku to boli nevoľnosti a teraz sú to prvé pohyby 🙂

pusinqa
22. apr 2010

aj u nás nevoľnosti trošku ustupujú, ráno mi už nebolo zle, v noci nejeme, ale zato večera začína o 4-ej a končí o 9-ej 😀 na 3x zvyknem dať

renatka9
22. apr 2010

a za chvíľku to budú prvé fotky našich drobcov 🙂

poleva
22. apr 2010

je tu niektorá čo čaká dvojičky ? 😵

rosannar
22. apr 2010

noooo....ja sa už teším kedy pôjdeme na to 3D/4D....tam toho drobca už budeme zretelnejšie vidieť