Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte fesandy
Alenkam, na svokru kasli a uzivaj si manzelstvo. Jednoducho jedny uchom dnu, druhym von...a samozrejme gratulujem
ta moja svokrusa je nastastie uplne v poho, do nicoho sa nam nemontuje, len ked ju poprosim o radu, tak vtedy hej.
Ama, ty si riadny tehuvirus, ale aj okolo mna sa to tehulami len tak hemzi, tento rok je jednoducho maximalne plodny 🙂
manee... tiez mam pocit ze tento rok je prilis plodny... obavam sa, ze budeme mat problem umiestnit nase deti do skolky, to aby sme ich prihlasili hned po narodeni 😖 😀
Ahojte kocky,
v prvom rade gratulujem cerstvej mladej pani 😀 Alenka, prajem vam krasnu cestu manezlskym zivotom a hlavne vela, vela zdravicka celej rodinke!
bamb, pekne riflicky, idem hned aj ja stiahnut fotky a pridat aj brusko do albumu a poslat renatke IP... a az potom zacnem pracovat.
megi, presne toto aj moj mm povedal, ze vsak super rifle, to by mali na zimu vyrabat pre baby 🙂
Inak pohodka den, dnes vyzera na slnecny a hlavne piatoooook! 😉 Rano bol sef v robote a sme sa aj troska zakecali, sa ma spytal ako sa citim ako nastavajuca mamina 😨 tak som velmi rada, ze uz sa s tym uplne zmieril. A ze aj on chodi po doktoroch, lebo ze uz ma za sebou vsetky mozne vysetrenia a nejaka bolest mu vystreluje z boku do krizov a doktori nic nevedia. No a nahradu nemusim za seba hladat, lebo chysta sa zatvorit druhu predajnu, ktoru ma v PB a tej babe navrhol, ze potom nastupi tu namiesto mna.
ahojte....uz sa hlasim konecne zo slovenska...prisla som na 10 dni....uz sme kupily byt 😵 a po dovolenke ho ideme zariadovat.. 😎 .no to bude ...konecne vas uz budem moct citat kazdy den,lebo vobec neviem o com sa teraz rozpravate.... 😝 ide niektora s vas aj na vystavu do nitry....ja idem dnes o 12.00 🙂 pozdravujem vas vsetky..... 😵
bamb len aby sme mali kde rodiť 😀 v TT vraj už aj tak bolo, že rodili pomaly aj na chodbe 😀
moniq vidíš to môže byť naozaj ono, lebo z labáku výsledky sú ok a nemám to úplne vždy
v CA si kupovala tehu či netehu veci čo sa dajú aj takto využiť? s tým HM ja som si nepamätala ktoré nám povedala že má tehu odd., ale mm tvrdil, že isto eurovea a mal pravdu
retkvi myslim ze je to v pohode a ze to asi suvisi aj s tym ako mas ulozenu maternicu, kamoska ktora ma uz druhe mi to spominala ze v tehotenstve mala (vravela mi ze mala pocit akoby jej malo nieco vypadnut ) a rodila az normalne na termin 😉 ale ked mas pochybnosti podla mna kludne zatelefonuj dokimu, co na to povie 😉
mata ja sa chystam zajtra. Mohla by si dnes dat vediet ci to za nieco stalo. lebo drahy mi doniesol planik a ta vystava bocian je len v jednom pavilone a ato tiez len polovica. zvysna cast v nom su kvety a potom dalsie 3 pavilony su tiez kvety.A este jeden pavilon je zamerany na domy a jeden na mlady tvorca. Tak podla mna tam bude mozno nejakych 10 stankov
magdalenocka....ja som tiez na nete pozerala a je to zevraj len v jednom pavilone....no uvidim ci sa tam oplatilo ist dam vam vecer vediet... 😉
vidim, ze mam co dohanat.. poslat brusko, nakupit veci a tak... 🙂
som bola kuknut v eurovei, ale ja uz nohavice mam, chcela som skor tricka, ale nic ma neoslovilo.... musim hladat dalej...
mata, myslim, ze rossanar tam dnes chce ist, ale nerobi, tak neviem, ci bude na nete, takze sa asi aj tak nedohodnete
skoda....
pus prave ze tehu a su uplne perfektne, stali sice 25 eur tie kratase, ale su po kolena a daju sa zrolovat na take kratsie, maju aj vacky aj opasok, vyzeraju uplne ako normalne, len v pase je taka trickovina tenka 😉 a mali aj mensie velkosti nielen na slonov, normalne som si kupila ze velkost 34 a to ja vazim 60 kg 🙂
ahojte 🙂 ako vam je dobre že už kraťasy riešite...u nás to podľa počasia vyzerá že sa budem musieť skôr za nejakým teplým kabátom obzrieť....neviem kde sa to leto zabudlo 😉
Tak som pridala fotecky, mozete kuknut 🙂
moniq si ma zabila že 34-ka, fúha tak to ktovie do akých by som sa ja nasúkala, lebo ja som mini slon, hádam aj do 38-ny 😀 ak bude treba pôjdeme mrknúť, aj sme tam boli ale nevedela som že majú tehu veci tak som poslala len mm kuknúť si tričká
aj sukňa je tehu? kde majú tehu odd. hore či dole? boli ste asi v avione že?
a s tou alergiou si mi vážne pomohla, to je dosť možné, potravinové ma ani nenapadli, zatiaľ trpím len na prach a candidu
andrea aké pidi bruško, ty kde máš tie +4kg 🙂 rifliky vyzerajú tiež fasa
brusko sa mi zda byt akurat... no a vcera som veru pokorila 70kg u dr. Sice oblecena, ale vcera take lahsie veci, takze aj tak 🙂
pusi ale ved pisem ze ja mam 60 kg a len 160 cm, tak som sa aj cudovala ze 34 😀 a hej v avione na poschodi, hned ako vyjdes z vytahu alebo po tych chodiacich schodoch ked vyjdes tak dolava
aj sukna je tehu, taka jednoducha biela lanova, vpredu vzadu vacky a na bruchu ta trickovina, mali rozne aj riflove, aj take zelene, hnede atd. 😉
andrea fakt mini brusko 🙂 a rifliky vyzeraju super pohodlne
moniq no si ma riadne navnadila hlavne s tými sukňami chcem nejakú riflovú krátku a bielu dlhú, možno niekedy vybehneme
andrea no podľa foto sa fakt nezdá že 70-kg, ale ty si asi dosť vysoká
179cm
som si dala na ranajky chlebiky s masielkom a uhorkovy salat k tomu, taky aj s cibulou... si viete predstavit ake pachy mam v puse 😝 A to uz mam v sebe kavenky a niiiic, furt to citim! Tfuj!
baby, ja som taka truba. vysypala som sa. a potom sa zistilo, ze som sa predavkovala vitaminmi. brala som kyselinu listovu, C a E. vsetko 2x denne. tak teraz panikarim, ci som nejak nemohla ublizit drobcovi..az ma hlava z toho rozbolela.
ja som inak tiez u doktora na vahe kukala ze 61kg k 166cm.. to je zatial moje max, uvidime co bude v pondelok, ale nezda sa mi ze by som pribrala... netusim vsak aku som mala vychodiskovu vahu, vzdy som mavala tak 55-56, no za posledny rok to slo kus hore 😒 ..no ale co, kaslat na to ;)
retkvi neboj... predavkovat si sa mohla akurat Eckom, ale to by nemalo byt nic strasne, listovy by mala byt ok, a nadbytok Cecka vycikas.. ake myslim ze by si mala byt v klude, len zniz davku 😉
inak ja som vyhadzana tiez pod chvilou, minule sa mi vyhodili drobne svrblave bodky na brusku, ale za 2 dni zmizli, nevytlacitelne pupaky sa objavuju stale, hlavne na hrudi a chrbate
ahojte babule, tak som si to všetko nakoniec zopakovala, mám riadny guláš v hlave a aj som do seba natlačila trochu polievky lebo nervy už pracujú 😀 už som bola trikrát aj na velkej 😀 no strach 😀
idem sa umyť a zušlachtiť a obliekam si tehugate 🙂 pohodlie musí byť.
prosím prosím držte palčoky 🙂 😵 papa
bamb, tak to mas tiez primerane. A ja som vam nespominala, ale z toho detskeho nivea olejceka som sa na prsiach vyhadzala, prisla som na to hadam po tyzdni, zo zaciatku nic, a potom dva dni po sebe take svrbive a zacervenanane cele. Najprv som myslela, ze z podprdy, ze nejaku inu avivaz alebo prasok... ale stale pouzivam to iste, takze jedine ten olej. 😒 Teraz ho mozem tak do varenia dat 😀
nanu, drzim palce! To das, dnes je pekny den, musis 😎 A z coho to mas?
andrea, ja som sa na prechodne obdobie kym som si kupila nieco ine od vyhadzovacieho sa kremu, olejovala normalnym olivovym olejom, a ten mi pokozku celkom ukludnil.. len mi to je skoda, lepsi je v salatiku...
no a vcera som v DMke studovala oleje a na rastuce brusko mali dve znacky, hipp ..ten stal okolo 7 euro a tusim weleda, tak to bola riadna palka cez 13ero, za 100ml ...tak som rozmyslala ale nakoniec som zobrala len overeny johnsons za 2,70 ci kolko... no uvidime neskor, mozno sa plesnem po vrecku 😉
bamb, mne zas olejovy moc nevonia... a by mi z toho napachlo aj pyzamo aj perina 😝 Ja teraz davam AB s mandlovym olejom telove mlieko alebo dermacol enja, to je pre tehulky. A 13eciek by som ani ja nedala za 100ml, vsak to ti nevydrzi ani mesiac. 🙂

moniq, dik za odpoved. uz mas jedneho drobca - je to normalne?