Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
dobre ranko vsetkym.... 🙂 no s tymi vyraskami sa aj ja pridam...ja som sa rano obliekala a na celom bruchu som zbadala ze mam nejake cervene bodky....nepamatm, ze som nieco alergicke jedla, ale nastastie po hodine to zmizlo... 🙂
No a na tvari, mne nic nevidno, ale ked si prejdem rukou tak citim take male hrbolceky a obcas svrbia...tak sa utesujem, ze to po porode zmizne 😀 😀 😀
babm, davaj pozor s tou stolicou, mne sa to stalo v 11tt., ze mi islo tazsie, a potom som sa utrela a na papieri krv, ale z predu..tak som letela k doktorovi a skoncila tyzden v nemocnici.... ☹ bola to iba kvapka krvi na papieri, ale tym ze som pred pol rokom potratila, tak som ostro sledovana...takze teraz uz jem vela jablk a pijem vela vody, a na WC idem uz len ked viem ze to pojde. A ta krv, ze to vraj mohla prasknut nejaka cievka...babo bolo vtedy nastastie OK...ale ten stres ☹ nikdy viac 😀 😀
Ahojte, sestra aj deti sa maju lepsie..deti maju z toho nocne mory a asi to bude potrebovat nejaku odbornu pomoc, pripadne nejake prasky na ukludnenie... domov nam prislo zopar vyhraznych telefonatov od kamaratov motorkarov ...nepriznaju si, ze jazdia strasne rychlo a mlady spravil chybu... tak sme vo velkom strese..a to mam byt zevraj v klude 😒
Amadorka, to je super, ked mas uz take krasne brusko 🙂
andys... ja uz som bola...nastastie, neviem si predstavit co by mi na to betonovom bruchu nahmatal.. dala som si za dva pohare ananasovej stavy, bez cukru a konzervacnych latok.. taku ze rio, v tescu to maju medzi ovocim a zeleninou v chlade.. je to uplne iny dzus ako take bezne dzusy, myslim ze to on ma trochu pohol... ja som uz tiez mala vlastne treti den...
lucinuska, prajem vela sil celej rodine... 😉 bude to tazke, ale casom to prejde... 🙂 🙂 🙂
no tak ja som dnes v noci boj prehrala aj keď som večer zlupla ešte 2 kúsky bábovky o tretej ešte išla polka banánu, ale to bude asi tými ATB, bolel ma žalúdok, ale aj ráno ma už hlad skrúcal. Ale aj cez deň už nemusím tak stále jesť aj ráno nemusím úplne hneď ako vstanem, takže sa to lepší. Horšie že malá chytá sople, asi chytila odo mňa, pôjdeme k lekárovi 😒
my máme na noc pri malej každý také malé svetielko do ruky, s tým chodíme na WC, k malej a čo treba, je to parádička
bamb...noo videla som...a svieti na modro?
cafte baby,
hlasim sa po 100 rokoch a ani sa nebudem snazit vas docitavat 😅
lenok vsetko naj k vyrociu! nach vam ta sedmicka prinesie vela vela stasticka 😵
bamb ja detto s tymi lenivymi crevami... teda chodim kazdy den poctivo, ale ziadna lahoda to zo seba dostat
len narozdiel od teba mne chuti az moc
pozerala som si vase fotky u renatky a tusim, ze chodim s najvacsim sudom 😖 vcera som si uz ani nedovidela na topanky, taketo brusko som mala pri tomaskovi az niekedy po 20tt
aha a vyhadzana som aj ja... mam cely krk cerveny, ale nesvrbi to a ani si na to nic nedavam...
andys celkom dobry vyber sa mi zdal minule v Brendone na konci Race, skus pozriet ich stranku, ci tam je to co si chces pozriet. potom mozno este alltoys v avione
bamb mám to z toho lebo ked som si tam natierala ten vosk tak tam nebolo nič a ked som si to po skončení išla nakrémovať tak modrina ako šlak. nebolí ma to ale sa bojím aby z toho niečo nebolo 😖
cryonae... dik za tip, v Brendone som uz bola, bola tam celkom dobry vyber, resp. dost vela kocikov, ale tam som si nevybrala a potrebovala by som vidiet aj nejake dalsie. Skusim skocit este do alltoys v tom avione. Ja nemam odvahu kupit si kocik iba cez net, bez toho, aby som si ho ochytala, okukala zblizka... 😲
lucinuska akurat citam, co sa stalo sestre :'( drzim paste, nech su vsetci ok a nech sa ta banda unormalni 😨
ja mam strasnu paniku z motorkarov, ked ide nejaky okolo mna tak sa pakujem hned z dosahu, lebo mam utkvelu predstavu, ze sa nieco stane a padne mi pod kolesa
lenok pusač k výročiu, nech sa máte aj ďalej radi
bamb to tvoje vajco sa mi pozdáva, dobrý vynález, držíme palce na poradňu
Alenka... aj mne krvacaju dasna 😝 vcera to teda riadne zacalo... tento tyzden chcem ist k zubarke, tak som zvedava, co mi povie... ci mozeme salviovy roztok na vyplachovanie... uvidime, ale je to nechutne 😝
A aby ste vedeli, musela som zrusit ucet na FB, Renatku som menovala za spravcu, takze nemam moznost kukat Vase fotos ☹
Alenka, mas svadobne aj na Mojej svadbe? Tam by som si ich rada kuken 😉
A bruseno ma strasne svrbi, hlavne, ked mam tie tehu rifle s vyvysenym bavlnenym pasom... mastim ako diva... vsetko mam uz mastne, idem dnes oprat vsetky tielka a spodne tricka 😉
lucinuska ako moj hovorí motorkári sú dobrovoľní darcovia orgánov, včera sme išli z NR a chodili ako blázni 😖 , dúfam že detičky sa z toho dostanú, mladý organizmus sa z nepríjemnosťami lepšie vysporiada ako dospelý a tá pomoc bude určite na mieste, a hlavne držte sa a nedajte na nejakých somárov
leni má tam tie fotky ja som ich už pozerala 🙂
andys urcite si neobjednavaj kocik bez toho, aby si o nom vedela vsetko, hlavne si pozri aka velka je vanicka, lebo budeme mat zimne babatko a do jari by malo vo vanicke vydrzat zababusene, a ta vaha je tiez celkom dolezita. ja mam gesslein future, ktory ma cez 14kg a teraz tu vahu dost citim
cry a vsetci mi hovoria ze mame mat velku vanicku a ako je to potom so sportovou castou? lebo ja som si vybrala tiez ten baby smile, ale kamratka ma odradila, ze ona ho mala a ta sporttova cast bola dost mala,ale ona tam davala syna na zimu, ale nam to vychadza na tu sportovu cast niekedy na marec, nie? a to ho nebudem musiet tak strasne obliekat, ci ano? Lebo mne ide o to aby mi ta sportova cast vydrzala na tu dalsiu zimu este. ALe kedze nemam predstavu ako deti rychlo rastu ani ako sa obleikaju tak neviem. A nechapem preco potom vyrabaju take male tie kociky...
no vidím že dávate tému kočíky...ja by som sa chcela spýtať, vy budete kupovať taký kočík kde bude už aj športák alebo len vaničku a potom športák kupite samostatne?
ros my sme chceli trojkombinaciu-vanicka, sportova cast a vajicko,. nech mame potom pokoj. A zda sa mi ze tie vyjdu aj cenovo lepsie, nez ked sa to kupuje samostatne
magdalenocka...aj ty si si zatial vyhliadla baby smile? aj ja...teraz čo sme boli v NR tak v jednom obchode ho maju tak som si ho kukla tak z blízka a zaživo....ale tá športová časť ma tie odrádza 😒
lenok.... my sme asi fakt nejaké naklonované, aj mne teraz strašne krvácajú ďasná. v piatok mi krvácalo z nosa a od vtedy mi krvácajú aj ďasná, ale čítala som, že okolo 16.-17. týždňa je to normálne, lebo vraj máme príliš prekrvené cievy 🙂
ozaj bambuľky... neviete niektorá, kde by som našla predajňu s kočíkmi Tako? veľmi sa mi páčia, ale našla som ich len na nete, ale chcela by som ich vidieť na živo ☹
Vsetkym prajem pekny tyzden po slnecnom vikende, dufam, ze ste nabrali energiu a do piatku vydrzime 🙂 Idem docitat vikend a hned sa pridam do debatky 🙂
magdalenocka práve aby to vydržalo aj ďalšiu zimu aj my sme kúpili športiak ale bol malej len na prvé leto, už na zimu jej bol úzky, museli sme kúpiť väčší v tom bola aj ďalšie leto až kým sme nekúpili len golfáče
renatka, neviem ci som videla taky Tako ako ty, ale mne to pride ako strasne tazky tank, cii? 😕 ..mne sa celkom paci bexa, len tiez si nie som ista ci to nie je polsky hunt..
renatka my sme pre toto malé dostali staršie tako, myslím že na prvý polrok, prípadne ďalšiu zimu bude parádne, je priestranné, dá sa hojdať, rúčka sa prehadzuje a na leto vytiahneme zo zásoby športiakov čo doma máme 😀
Nanu... heeeej... nasla sooom 😉
A k tym motorkarom....
manzel sa venuje motorkam odmalicka, ma rad silne cestne ale taktiez aj veterany, a ja motorky tiez millujem... je to o pristupe k svojmu zivotu a zodpovednosti ako aj za seba, tak aj za druhych... ked sme zacali spolu chodit, len raz som mu povedala: "Jazdi tak, aby si sa mi vratil zivy a zdravy!" Nemam dovod mu to zakazovat, ked viem, ze je to jeho hobby. Aj mamina mi vzdy hovorila - do krcmy nechodi, nefajci, tak co... Aj ja milujem rychlu jazdu, ale zodpovednu a uvedomelu... bola som s manzelom na mnozstve motorkarskych zjazdov a na mnohych vystavach na SK, v CZ i v A, mam svoju prilbu, planovali sme kupit motorkarsku bundicku, no zivot nam momentalne ukazal inu cestu 😉 ... je to vsetko velmi individualne... nikdy si nedovolim davat vsetkych motorkarov do jedneho vreca, tak isto ani romov a madarov... stretla som vela skvelych ludi z motorkarskej oblasti a su medzi nimi obycko ludia z dediny, ale aj politici, spevaci a herci...
staci sa pozriet aj na vodicov v autach, ako jazdia oni, bez pasov, rutia sa obrovskou rychlostou a velakrat maju so sebou deticky... 😠 HAWK.... 😉
bamb...no polské kočíky sú u nas už strašne premnožené...už asi 80% kočíkov sú polskej výroby 😒
ja ho ale do auta nakladať nemusím a do oktávky combi asi zmestíme všetko čo treba 🙂
no my máme problém aj s autom...ten kočík čo chcem nám do kufra s kolieskami nevôjde...a chceli sme tak, svokrovci majú kombíka a mi len krátke, že by sme si na tie tri roky auto vymenili, bolo by to pre nás lepšie a im by to zatial stačilo, ale svokor nechce...on navrhuje, že nám dá ich auto, ak to naše predáme a on si ZASE kupi nové...on si autá kupuje ako nohavice...už má druhé asi za 5 rokov čo sa s mužom poznáme...
Reni, tak sa mi zda, ze Tako je polsky vyrobca.... to ja ee...
Nasla som totok...
Najhorší výsledok zaznamenali pri kočíku Style AT BéBéCar, v ktorom bol obsah ftalátov viac ako 330 krát väčší, než má byť. Tento výrobok bol z Portugalska. Z mechanického hľadiska vyšiel ako najhorší Tako City Voyager. Tu je zoznam kočíkov, ktoré ČOI označila ako nebezpečné:
Sojan exclusive (Poľsko)
Tako City Voyager (Poľsko)
Platon 3 AIR (Nemecko)
Style AT + set 665 M BéBéCar (Portugalsko)
Scout Classic (Slovensko)
Golfové palice KENDY (Čína)
Hlboký Cosing (Poľsko)
Športový Tech Rider (Čína)
Športové golfové palice Neonato typ N 755 (Taliansko)
Deltim X Lander AA (Poľsko)
Aj na Slovensku sú nebezpečné kočíky
Slovenská obchodná inšpekcia takisto pravidelne upozorňuje na nebezpečné kočíky. Tu je posledných desať, na ktoré upozornila, aj s preklikom na fotografiu kočíka:
Nebezpečný výrobok - Detský kombinovaný kočík Adbor Vivaro
detský kočík PRENATAL, pôvod Čína
detský kočík CHICCO, pôvod Čína
Športový kočík TechRider S; pôvod Čína
Kočík "Platon 3 AIR"; pôvod Nemecko
Športový kočík "Kendy"; pôvod Čína
Kočík "Cosing"; pôvod Poľsko
Kočík Stojan exklusive; pôvod: Poľsko
Detský kočík "KOELSTRA", pôvod: Holandsko

nanu, nam sa podarili super susedia.. inak som vzdy brala susedov ako ludi co ziju vedla... ale okolo nas ziju dva mlade pary, jedny maju dvoch clapcekov a druhi jednu dceru malu... asi po mesiaci co sme boli nastahovani sme u jednych robili party, teraz sa chysta u dalsich a potom sme na rade asi my 😀
nanu, tu farebnu modrinu mas isto z odchlpovania?