icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
27. apr 2010

marion, idem o tyzden na krvicku, presny datum mi nepovedali.. ze hocikedy rano buduci tyzden sa mam zastavit, vycucaju a mozem ist 😉

andreaerdna
27. apr 2010

tak som vyvetrana, vidim lenok, ze tebe to neda rady 🙂 to by malo ukazat aj pohlavia do buducnosti, tak ak sa ti to aj tocilo aj kmitalo, tak to mozno boli uz tie dalsie veci. To som sa jej nespytala, ze ako "prejdes" na to dalsie dieta. No ale vecer urcite skusime, vcera sme uz neboli s mm schopni, taki sme boli unaveni. A my mame tiez biele zlato, tak to musi ist, zajtra si dame vediet.
ros, tiez si to oni robili nad rukou, ked este neboli tehu, ale myslim, ze ked uz sme tehu, tak nad bruskom.
nanu, to aj mna zajima - nejake fotky??? a super, ze ste konecne nasli taky, co sa vam paci a tiez super, ze vam daju uver.
spiruanka - gratulujem dobrym spravickam a vlastne aj vsetkym ostatnym, co mali dobre vysledky a tak
A k tym plienkam... ja skor nie ako ano, lebo fakt s tym skladovanim tych spinavych si to neviem predstavit 😝

bamb27
27. apr 2010

spiru, tyrani su to 😅

manee
27. apr 2010

moja svagrina tiez skusala vestit ale nie s obruckou, ale s ihlou, ja tomu neverim, ale nechala som ju, nech ma radost. Vysiel chlapec....tak uvidime, co ukaze 4D

marion
27. apr 2010

ja idem teraz v piatok, a to uz budem 17t.t. + 1, zda sa mi to dost neskoro ked vsetky tu chodite okolo to 15.t.t. 🙂

A este sa chcem opytat, preco mi nebrali tu krv na ten PAPP A co tu spominate...lebo ma to stale trapi, ved sa hadam kazdemu robia rovnake odbery, a este ak su take smerodajne...mne v tom 12.t.t sono robili ale krv nebrali ☹ ☹ ☹

rosannar
27. apr 2010

no ja mám zatial len pocit na chlapca...aj ocinovi nejaká podľa našich dátumov narodenia vyveštila že to bude chlapček ale podľa toho kalendára mi vychádza dievčatko...no a večer skúsim to s tým prstenom, uvidíme...

vadelka
27. apr 2010

Ahojte 🙂
Mne tiež od začiatku všetci vraveli,že to bude chlapček a aj doky na sone min.týždeň vravel,že pravdepodobne chlapec,tak uvidíme 😉K tým plienkam neviem,kamoška si tiež nakúpila látkové a ani jednu nepoužila,asi je to individuálne a asi by som kúpila až potom 😉
Nanu,super a ako dlho budete čakať za schválením úveru?
Ja dnes upratujem,mužík je v práci tak sa trocha nudím... 😒Ešte aj to počasie je také uspávacie...

lenok
27. apr 2010

Manee.. vidim, ze mat favorita dievcenske meno Alzbetka.
Ja mam predpokladany 4.10.2010, moja svokra je 5.10. a uz som pocula hlod, ze by bola rada, keby bolo dievcatko s menom ALzbetka. Nehovorim, ze sa mi nepaci, ale po rokoch suzitia v jej rodine by som to svojmu milovanemu dietatku urcite neurobila 😝 😉 A jej druhy syn, moj svagor, mi povedal, ze aby som porodila bud skor, alebo aby som zadrzala 😀 😀 😀

marion
27. apr 2010

Mne vestila sesternica tiez prstenom v den mojich promocii a vyslo je chlapec a potom dievcatko. ten chlapec vysiel, nakolko pred tym polrokom som potratila ☹ , tak som sa utesovala ze to bol asi chlapcek, a my mame mat babu... 🙂 aj ked by mi to bolo jedno, lebo Lukasko je dobre dieta , takze by sme zvladli aj druheho chalana... 🙂

spiruanka
27. apr 2010

andrejka dakujem 🙂
bamb veru tehotnu a nenajedenu trapia 😀 sa im berie krv ked oni su napapkaní 😖

bamb27
27. apr 2010

marion je to ok, robi sa to v 15-20tt myslim, a PAPP nerobia kazdej, ako ani NT... to su len take doplnkove, takze vsetko je ok, netrap sa 😉

mobilo
27. apr 2010

a to ste kde videli také lcné tie plienky? ja som kupovala za 200 sk jednu a to som našla ešte také lacnejšie tak neviem 😲
no drobec je hore idem sa venovat pekný dník

marion
27. apr 2010

Inac este k tomu kalendaru podla veku a mesiacu pocatia, mne to pri prvom nevyslo, a teraz mi tiez vychadza chalan, tak som zvedava.. 🙂 podla mna je to nahoda, ak to niekomu vyjde...ved aj tak o tom rozhoduje chlap 😀 😀 a nie zena ☹

lienockaa
27. apr 2010

ahojte..

plienky debatujete?🙂 no jednorazovky, ako inak?..nie je to ekologicke, ale..maly kakal do kazdej plienky ked bol babatko cisto kojene..takze by som sa asi z prania zblaznila, keby latkujem.. 😝

manee
27. apr 2010

lenok 😅
no to budes tomu svojmu drobuliatku musiet vyvvetlit 😀
Alžbeta je meno, ktore vybral moj muz, ja som sa dlho zdrahala, lebo sa tak volala jeho byvala... 😒, ale nakoniec som ustupila, on mi ustupila chlapcenske meno. Takze kompromis

silvika
27. apr 2010

vy ste dobre, a kedy je teda chlapec a kedy dievca ked co robi prsten? kto mi povie?

marion
27. apr 2010

bamb dufam, to NT malo 0,8mm co je OK, tak som bola spokojna... 🙂 bojim sa tych triple, ale musim verit. Predsa uz mam 30tku za sebou tak...uvidim... 😉

rosannar
27. apr 2010

marion....ale ani chlap a ani žena to nevedia ovplyvniť 😉

marion
27. apr 2010

rosa, nooo...chlap tiez vlastne nie, ale je to nefer ze on da to X alebo Y... 🙂 alebo sa mylim?

spiruanka
27. apr 2010

ja chcem babu aj ked uz jednu mam malu šušu 😀 uz som aj meno vymyslela bude to Aurora kedze neco talianske ma byt a ine sa mi moc talianske nepaci a ked bude chlapec tak bude asi Claudio

manee
27. apr 2010

ja latkove tiez odmietam pouzivat, nechcem byt otrokom plienok, ale venovat sa babatku. Latkove budem poutivat len ako poplnok: podbradnik, na deku, na plece a tak

pusinqa
27. apr 2010

asi záleží čo všetko berú a aj od sestričky, mme pri malej dovolila trochu suchého pečiva a táto nová, že len napiť sa 😒

manee
27. apr 2010

moj gynekolog pouziva na urcenie pohlavia metodu indickych babic: dotkne sa bruska a povie: na 50% to bude chlapec 😀

nanulik
27. apr 2010

babule fotky z bytu zatial nemáme lebo ešte nie je náš ale ak bude tak určite pofotím a pridám ich sem.
čítala som že ste riešili plienky, ja by som chcela doma látkové a na von určite jednorazové. a sušiť budem asi len v byte na sušiaku ked bude zima.
o tom prstienku som aj ja počula ale ja nemám obrúčku tak čím si mám krútiť 😖
práve som volala s kamoškou čo je asi o dva týždne dopredu ako ja a dnes jej doktor povedal že bude mať chlapca, dievčatko už doma majú tak sa im to pekne hodí do páru 🙂

bamb27
27. apr 2010

marion, mysli pozitivne... mladic po 30 je tu viac, zvladneme to 😉

bamb27
27. apr 2010

tyy jo, manee... dobry doktor.. by som si sla aj ja k nemu vyvestit 😉 😀

nanulik
27. apr 2010

dnes poobede chcem vypísať tú žiadosť, a zjatra to tam drahý hodí, teta to nejako rozanalyzuje či nám vychádza životné minimum lebo úver berieme len na drahého a ked to odsúhlasí tak si dáme urobiť posudok a s tým potom do banky, dúfam že to dlho nepotrvá

spiruanka
27. apr 2010

mne asi bolo zle od jedneho deduska,ktory sedel vedla mna a asi sa vyvonal k doktorovi s vonavkou z roku 5 😝 a este hlad no mala som riadne tocaky veru 😒

lenok
27. apr 2010

Silvika, ved som ti to skopcila.... 😠 hladaj 😉

pusinqa
27. apr 2010

to inak aj naša kakala niekoľkokrát denne ako kojené deti, čo s tým v látkových no neviem 😒