Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ja uz fakt neviem,,,som bola aj u mojej doktorky co mi lieci astmu a nadavala na gynek. ze ako si to moze dovolit zakazat mi brat lieky na astmu ze som mohla potratit keby nemali drobci kyslik,,,ze za to by som ju aj zalovat mohla,,
ma nasi prehovaraju nech zacnem chodit na kramare k doktorovi neviem ako sa presne vola ale je to rodinna znamos a ze by ma aj on odrodil,,,len mne je to take blbe teraz odist k inemu dokimu ktoreho ani nepoznam co ak bude este horsi 😒 😒 😒
poradte 😖
mne tiež robí ultrazvuk dosť často, ale akurát som čítala, asi v mamaaja že može byťnebezpečný.. preto by sa mal robiť, iba keď sa robiť má a iba na pár minút tak neviem..ale som tiež spokojnejšia, keď bábo vidím..
no letím von sa dnes syn zobudil tak, že spadol z postele tak s ním moc nieje reč vonku snáď prejde
alenka, ano labo, ja som bola zaslobodna laba 😀 V pohode chalanisko, ale uz mu korejci idu krkom. A jasne, ze nas neberie, ani by som nesla. Som to aj mm povedala, ze by som ho nepustila, keby vyhral, lebo ze su na MS planovane teroristicke utoky 😒
pusin, tak ja teda grgam ako stary chlap po pive nadalej 😀 uz ani smiesne to nie je. nastastie to mam len vecer, inak neviem, asi by som medzi ludi nechodila. a to som predtym NIKDY pred mojim muzom take zvuky nevydavala. ale teraz... 😀
andys... a určite tam nie je tehu oddelenie?
no nás tam zaraďujú podľa termínov do tej prípravy na pôrod, takže je to super. ale tu v nitre býva okrem tej prípravy na ktorú chodím aj čisto len cvičenie, tak aj tam chcem chodiť. len zatiaľ nie je kedy. zatiaľ len cvičím doma tie cviky, čo som si zapamätala na mojej novej fitloptičke. 🙂
janka... mne zatiaľ robil utz vždy okrem polsedného razu, lebo to som bola iba na odber krvi na testy AFP, ale inak vždy, teraz idem o dva týždne a doki povedal, nech si privediem aj mužíka keď chcem, tak sa teším... pozerala si si náš spoločný albumík? treba odfotiť brušenko a poslať mi link do IP, snažím sa po večeroch aktualizovať ho 🙂
andys no mojho syna moc hračky nebavia ..teraz ho chytilo kreslenie tak máme všade farbičky a chceme mu kúpit stol a stoličky také malé..ale každé dieta je iné a každé ma rado iné veci..skús sa spýtat jeho maminy aj moja sestra sa ma vždy pýta, čo mu má kupit tak jej vždy poviem, čo má rád v tom období a podľa toho potom vyberie ona, čo chce
janka, aj si nespokojna, tak zmen. v poho. aj tyzden pred porodom. ale najprv si zisti, ci nepojdes z kaluze pod odkvap... ale zas rodinne znamosti sa inak pacientke venuju. ja by som to asi vyuzila
ale kvoli UTZ sa fakt netrap. asi tvoj dr stoji na strane tych opatrnejsich
andrea, ked je tvoj muz taky futbalista, asi by ho tie letenky fakt potesili 🙂 ale svojho by som tiez nepustila. sebec - nesebec 🙂
fio... aj ja som ako stary chlap po veceroch alebo po jedle.. vzdycky som tieto zvuky vedela ovladat a teraz zrazu nie, sa hanbim za seba potom 😅 ..dufam ze to nam neostane natrvalo... inam mna tiez neboli trhat si okolo bradaviek chlpy, ale vraj sa to nema.. tak mi tam take nejake 4 trcia, asi to odstrihnem
ja som nesonova.. clovek si zvykne, a ked tak rozmyslam kedysi bolo sono rarita, kadejake strasidelne testy tiez a sme tu 😉
renatka v avione nie je, aj my sme sa pýtali
fiorea veď to že sme dámy, ale mne už potom skrátka inak nešlo, buď to vyšlo von aj keď som nechcela, alebo som nestihla stlmiť a potom som skrátka vedela že sa mi na chviľku uľaví ale teda prejav brutálny 😒 som myslela že to ani neskončí a keď tak nad tým rozmýšľam tiež ma to len doma morilo, vonku asi žalúdok vedel že nemôže strečkovať 😀
renatka albumik som pozerala ved stiahni si foto z mojho albumu som dnes dala nove 😉
inak pochvala za napad je to podarene 😉
ozaj, alenkam este som sa chcela opytat, ci naozaj planujes to stahovanie do BA, ako si spominala... to by nas bolo zase o 1 zo ZA menej... ☹
pusi, pukanceeeee, konecne si mi pripomenula, na co som mala chut este cez vikend. Dnes si dam vypukat masloveeee, mnam 😝
janka, fakt divny gyndos! Skus sa popytat kamaratiek, kam chodia, vsak taky doktor, hotova pohroma!
boze, baby, sme my dopadli. grgame, zarastame, na chlapov kricime 😀 😀 😀
a ze vyvrcholenie zenstva 😀 vsak take male hulvatky z nas budu 😀
janka ak nie si spokojná, aj ja by som zmenila, ale skús najprv pozisťovať na nete, u známych čo a ako, a keď je dokonca po známosti mohlo by to byt ok a aj pri pôrode aspoň ja som mala lepší pocit že ma rodila lekárka ktorú som poznala a chodila som k nej, aj teraz kašlať na prachy a zajednám si ju ja mám potom lepší pocit a istotu že je odborníčka a to je myslím tiež dosť dôležité
inak baby, dnes som sa obetovala, vykaslala som sa na pracu a studovala kociky... vyber som zredukovala na nejakych 7-8 uz len, dalej sa budeme rozhodovat podla financnych moznosti 😉 😅
bamb, tak hod tipa, poziadavky asi mame vsetky podobne 😉 kedze treba tank na zimu 😀
☹ fiorea len ja toho dokiho nepoznam ani zienky co k nemu chodia na kramare,,,tak je to presne ako hovoris
ale netrapim sa len kvoli tomu utz,,,ale aj kvoli tomu ze som mavala zenske problemy, cakam naraz dvoch a ten pristup aky maju ku mne hned od zaciatku ved som vam to aj vtedy pisala,,, ☹ a stve ma aj to ze s doktorkou som bola naposledy pred mesiacom, dnes tam bola len sestricka a povedala ze poradnu budem mat az neviem kedy podla krvi,,,taky cudny pocit mam
fio, si to riadne zhodnotila.. tiez sa divim co sa to so mnou deje.. k tomu vsetkemu sa za chvilu nafukneme ako balony a budeme fucat ako lokomotivy... chudaka muza sa uz teraz furt pytam ci sa mu stale pacim 😀 😀 ..a on vzdy, ze aj keby som mala 90kilo tak sa mu budem, no dufam ze tolko nebudem mat 😀
alenkam, ty sa chystas do BA? no tak zo ZA tu bude uz len fio, krivka a ja 😒 Fio, ja sa nikam nechystam 🙂 a mm by velmi rad siel, ale ja by som ho nepustila urcite. Nastastie honevylosovali a nemusime to riesit, lebo si to vazne neviem predstavit 😀
my sme rozšírili domáci poľný lazaret, tatino dostal ATB ale frajer vypýtal si len 3 dňové lebo v sobotu má exot vínnu cestu, tak som sa smiala že ale veď tie účinkujú ešte aj dáke dni potom, no ale víno je víno 😀
ja kontrola ok, zajtra končím lieky a hurá na antimykotiká, sme tento mesiac sme dobre vysolili v lekárni homeopatiká, antibiotiká, malej antialergiká, antibiotiká, drahému antibiotiká a mňa ešte čakajú dáke obnovovače spodnej flóry no paráda 😠
urcite treba mat doveru k dr. tu nie je o com... skus si meno toho lekara vygooglit. mozno nanho nieco najdes... alebo skus uplne ineho, ktory ma dobre meno
fio, este to musim lepsie prestudovat a prehodnotit a potom podam erudovane hlasenie 😉
jankaa.. skus pozriet aj niektore fora, hoci aj tu na koniku... niekde baby rozoberaju aj doktorov v jednotlivych nemocniciach 😉
pusi, ja odkedy som sa dala na anionove vlozky/intimky tak vytok, svrbenie, mykoza ani neviem co je... neverila som im moc, ale reku ze vyskusam.. a uz by som ich nedala za nic, jemnucke makkucke su...
bamb - ved aj ja sa divim, ze ma este chce 😀 asi kvoli krpcovi privrie vsetky oci aj usi 😀
andrea - super, ze cloveka potesi, ked nevyhra 😀
pusin - tak vy ste toho teraz mali fakt dost. Verme, ze ste si vsetko vycerpali teraz a bude u vas pokoj uz na furt 😉
zilincanky - aha, co v ZA planuju postavit...
http://zilina.sme.sk/c/5349673/centrum-ziliny-z...
fio ešte to všetko má taký pomerne mierny priebeh alebo to už ja tak beriem že čo už, ale vcelku sa dá, zase ja som si dobre oddýchla, s malou som bola viac, dostala som sa konečne ku knihe, teraz budeme pár dní všetci spolu aspoň doma, len keby variť nebolo treba 😀
bamb mne tieto problémy výrazne ustúpili, len teraz po ATB šup ho, ale dobrý tip, a kde to kupuješ? ja mám inak už aj alergiu na candidu dokázanú
janka fakt popozeraj po nete, ja som checkla aj môjho dokiho keď som k nemu šla aj keď toho bolo málo, aj teraz som už prelúskala celú diskusiu o TT nemocke aj keď to trvalo pár dní ale chcela som si urobiť obraz čo a ako a počítať aj o tej lekárke čo ju aj teraz asi zajednám
pusin, apsonze ze to beries takto 🙂 mate prazdniny 🙂
pus, kolegyna to nosi, tak od nej... ale ak nepoznas niekoho kto to v tvojom okoli predava tak sa da aj cez net, len je to o postovne drahsie a uz su drahe aj tak... ale komfort je neporovnatelny.. teraz len sem tam si dam intimku, lebo vsak mi ani netreba, ale ked cosi zacitim tak hned si dam pre istotu 😉
aj ja som si tak checkla doktora,... a na doktorku co som bola u nej predtym bolo teda riadne nabryzgane.. ale myslim ze si zasluzila, maximalne neludska osoba

andys malej ak chceš aj oblečko, mohla by si skúsiť aj nejaký kostým, naša malá aj dnes doobeda mala karneval, hrozne rada sa oblieka do masiek čo má, v anjelikovskej chodila minule celý týždeň a pre chlapcov sú dobré aj všelijaké odrážadlá a podobné hovadiny, tu dosť chodili malí chalani aj na piesok s takými smetiarskymi veľkými autami to že ich zvykne baviť
fiorea si ma pobavila s tým grganím, mne to už prešlo ale kým mi bolo zle mne sa strašne tak odhekávalo ako keď ti je zle od žalúdka, drahý sa na mne rehotal ako kôň, že som ako starý chlap, tak aspoň na chvíľu som mu to vrátila ako mi tu večer grgáva od Fatry alebo piva 😀
a inak je rád lebo už môže aj pukance už mi nevadí ich "smrad"