icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
30. apr 2010

fio.. presne to poznam... raz za mesiac alebo dva sa stane, ze je prec aj v noci a ja som potom uplne stratena v tom nasom byte, isteze clovek si zvykne na vsetko, ale ked je zvyknuty denne s niekym zaspavat tak ho taketo ojedinele odchody rozhadzu... no ale aspon sa potom mozem na neho velmi tesit, takze ma to aj nejake to plus 😉

fiorea
30. apr 2010

amadora, ty sa dnes dozvies nove vysledky? moc na teba myslim!

juko25
30. apr 2010

bamb27: ja som manzelke pred oltarom tak do ucha posepkal ze volaju mi zo solosnice ( vtedy tam boli problemi zo stražnikmi) aspon sme sa zasmiali!! 😀 😀

rosannar: ved o com sa mozu rozpravať? rozpravku na dobru noc 😀

fiorea: uplne ti davam za pravdu!

fiorea
30. apr 2010

juko, ty si pripad 😀 😀

rosannar
30. apr 2010

fio..mne nevadí ked sa staráš, som rada, že mi dávate rady a tak...a tam ide hlavne o otca...s tým toľko telefonuje...ale poviem ešte, že veľakrát počujem,citujem: "Ale otec povedal...." alebo "Otec by to spravil...." no a to ked počujem, tak sa mi dvíha adrenalín v krvi....ide o to, že my si chceme niečo spraviť v byte a jeho otec nás zastaví, že to nie, a toto a hento...lebo jeho vskus z čias marie terezie a všetko musí byť tak 😠 ....jaaaaj baby, už zúrim

fiorea
30. apr 2010

bamb, ano, to tesenie je potom pekne 🙂 v minulosti sa aj take stalo, ze sme boli pohadani, ale len co mm odisiel, uz sme si chybali 🙂 clovek si uvedomi, co ma, ked to nema 🙂
takze alenka, juko a pod. - vy musite byt svojim polovickam velmi vzacni 😉

rosannar
30. apr 2010

juko...no ja neviem o čom sa rozprávajú, ja ich nepočuvam, aj ked je to tažké lebo velakrát počujem jeho namiesto televízora

fiorea
30. apr 2010

rosan, len sa nazur, po dobrotky tu nic nezmozes...

bamb27
30. apr 2010

no ros, tak ked sa male narodi, tak ho budes musiet zapriahnut do vecerneho kupania a inych povinnosti aby nemal cas sa vykecavat... 😀 😀 ..ale presne ta chapem, ale hlavne jeho otec by si mal uvedomit, ze vy si svoje veci chcete riesit po svojom... ale to asi pojde tazko, asi je to hlboko v nom

rosannar
30. apr 2010

fio...no ja viem...ale zato nechcem sa s ním pohádať, lebo v poslednej dobe ako keby sa chcel len hádať...ja neviem, také napätie je medzi nami

juko25
30. apr 2010

☹ ☹ ☹
rosannar: ano otec je otec, mne otec zomrel pred 2. mesiacmi mali sme dobry vztah, teraz som ako ze taky strateny bez neho, ked som potreboval pomoc bol tu ked radu tak poradil. ale nevolali sme kazdy den! 😒 ved kazdy znas mal svoj zivot a svoju rodinu!!!

rosannar
30. apr 2010

bamb...no a ešte to že riešiť veci, on si to najprv povie z otcom a potom sa mna spýta, že čo ja na to...no a čo môžem povedať...jeho otec mu natára hovadiny a zase ja ked niečo poviem, tak mi neverí alebo nechce to moje riešenie....ešte ako za tieto naše nové dvere....ked nám ich mali montovať, tak povedali, že to pôjde ak sa budú do vonka otvárať, tak sme s tým súhlasili, my sme si povedali, že to bude ešte lepšie aj pre chodbovú stenu, a pre topánky a tak...a potom večer volal s otcom a ten mu začal nahovárať, že kde to kto kedy videl, aby sa bytové vchodové dvere otvárali do vonka, že to nebude dobre a bla bla bla a bla...no a potom zostal v neistote a už neveril mne ale jemu

rosannar
30. apr 2010

juko....jooooj, to mie je veľmi lúto 😔 ...

fiorea
30. apr 2010

rosan, tak skus nanho ist tak, ze budes vecer chciet, aby sa venoval tebe, to hadam neodmietne. a potom pri malom uz cas fakt mat nebude. postupne sa odnauci... este ste kratko manzelia, mozno preto uteka k "starej rodine" apson cez tel. neboj, ono to prejde, len im neustupuj...
ja som argumenty svokrovcov, ked nam "hceli "pomahat" pri zariadovani alebo len tak pri nazoroch na nas zivotny styl, vzdy odbila vtipom, aby sa nemohli urazit, ale aby bolo jasne, ze je to nasa vec. aj ked uznavam, ze to nebolo v mojom pripade moc tazke, lebo sa hned stiahli 😀
juko, to ma mrzi, cas to hadam zahladi... aj ked rodicia su len jedni...

bamb27
30. apr 2010

juko, to je smutne ☹

ros, mas to tazke... radu alebo pomoc od rodica kazdy rad prijme, ale nechat sa riadit otcom je trosku o niecom inom, skoda ze si to tvoj drahy neuvedomuje, ale zrejme v tom zije od malicka a nevidi ze to nie je celkom spravne... snad ked si vsetky tieto veci vyriesite a nebude treba takto akutne nieco riesit tak sa to medzi vami upokoji, ze nebude take napatie... a skus mozno vtedy sa s nim porozpravat, v klude ako ty toto vnimas z tvojho pohladu, ze nie v zlom, ze len chces aby vedel ako si sa vtedy citila... ak sa bude dat ovsem..

rosannar
30. apr 2010

fio...no ale on je od rodičov odstahovaný už rok a pol....a stále je to tak isto...a to , že je to naše vlastné a podľa nás to chceme, tak svokor je schopný uraziť sa, že nechceme to tak ako on chce...ved aj za dvere ešte on našiel nejakú firmu až z brezna, čo je od nás dobre daleko (neviem presne ako daleko) ale my sme si dali firmu od nás...a potom tým, že nechodili ich robiť, tak nám začal vyčítať, že sme si mohli dať spraviť od tých čo chcel ona bolo by to už hotové a bla bla bla 😀 ..no nebolo po ňom a to sme potom boli tí nahorší

fiorea
30. apr 2010

rosan, do technickych veci by som sa ja starat nemohla... ale skusila by som sa popytat v okoli, prip. profikov. nech mam argument. pravdu povediac vchodove dvere, ktore by sa otvarali do vonku, som este nikde nevidela. mozno je to len zvyk, mozno to ma aj nejaky vyznam... neviem... aby si sa zase nehadala aj zbytocne 😕
ale tak o dverach asi kazdy den 2 hodiny netocia...

rosannar
30. apr 2010

bamb...no ved jasné, rady rodičov sú na nezaplatenie, ale ale 😖 ...ja som len zvedavá, či sa budú starať do výchovy malého prcka, lebo nejaká rada bude fajn, prijmem, ale zato nemôžem všetko robiť podľa nich 😖

andys11
30. apr 2010

ja s nasimi tiez telefonujem kazdy vecer, ale len tak v kratkosti, ci su v poriadku, ako sa mame my a to je vsetko. Ked mi niekedy raz za x nezavolaju vecer, tak na druhy den hned sondujem, co sa dialo a ci su o.k... 🙂 .. uz je to taky zvyk. Ja sa s nimi vidim tak raz za 2 mesiace, lebo su na druhom konci Slovenska...

fiorea
30. apr 2010

tak tieto reci si nevsimaj, niektori starsi velmi radi poucuju... ked svokor zbada, ze nema uspech, co spravi? musi sa len zmierit alebo byt nafucany, to je jeho vec, hlavne si to neprenasajte do manzelstva.
ono aj to prerabanie prejde, nebudu take starosti ani stresy... pride babo a svokrovci zmaknu 🙂

rosannar
30. apr 2010

fio....no ja poznám už takých kto má tak dvere, ale on začal aj za kočík, že ako to budem chcieť s ním chodiť dnu do bytu, ale my sme už od začiatku vraveli, že kočí sa hore brávať nebude....lebo sú to 4 poschodia bez vítahu a to by bolo namáhavé

fiorea
30. apr 2010

andys aj my kazdy den volame, bolo by nam smutno, ale tiez len tak strucne. ved co budes vykecavat o beznych hlupostiach... hlavne, ze sa pocujeme a vieme o sebe 🙂

fiorea
30. apr 2010

ako ten tvoj svokor na vsetko mysli 😀
neboj, dieta nie je ako dvere, tam oni na dialku moc nezmozu. si myslim... 😝

pusinqa
30. apr 2010

ros aj rok a pol nie je veľa, skrátka sa musí postupne naučiť že vy ste rodina a pri malom dupľa to aj toho času bude oveľa menej a musíš na tom nejako elegantne postupne zapracovať aby najprv veci prebral s tebou až potom prípadne s rodičmi, ale takýmto telefonátom by som ja raz dva urobila koniec, ja som asi ozaj harpia 😀 aj keď asi je to o to ťažšie že jeho otec sa nechce moc stiahnuť a nechať vás 😝
bamb tak odsyp, mne sa na ňom super spí ako hovorí fio na boku, ja si ho podložím len pod vrchnú nohu, keď mám chuť opriem bruško alebo chrbát a viem že sa neprevalím moc na brucho, ja na ňom hlavne zaspávam, potom ho už skopem, alebo keď nemôžem spať tak mi pomáha
amadora chúďatko, verím že je to ťažké, ale všetci čo bývate odlúčení len pri tých malých šarvancoch to začne byť ozajstný problém 😒

rosannar
30. apr 2010

fio...len on zostane nafučaný, lebo nebolo podľa neho a začne hovoriť, že podľa neho by to bolo lepšie spravené a bla bla bla 😀

pusinqa
30. apr 2010

ros ako ťa tak čítam tak ja by som toto netolerovala, ale ja zas mám to šťastie že keď bol nejaký konflikt s mm rodičmi on väčšinou v 98 % dal za pravdu mne a podržal ma, takže to je iné, ale zas my sme s nimi pekných pár rokov bývali čo bolo náročné
aj mne včera dvíhala svokra mandle boli pozrieť chorú malú už mi obzerala a komentovala lieky, suché kvetiny podľa nej, čo má malá oblečené a pod. skoro ma vystrelo 😝

rosannar
30. apr 2010

pusinqa...ahoooj...no jemu to dojde, dúfam, že potom bude mať vlastnú rodinu, o ktorú sa bude treba postarať a nie len finančne ale ale byť s nami a tak...lebo zase nemôže všetko nechať na mna a tak...no nie? len dúfam, že mu to dojde

fiorea
30. apr 2010

nech sa fuci, sebe skodi 🙂 hlavne, nech ste vy s muzom za jedno 🙂
ked budes mat dieta, mozno budes razantnejsia - ako pise pusinqa 🙂 obcas treba spravit harpiu 😀

pusinqa
30. apr 2010

ros tak ofučanie musíš odventilovať ty, jedným uchom dnu, druhým von, je to jeho problém a on to musí pochopiť, že si urobíte po svojom, on môže len poradiť ale nie porúčať

fiorea
30. apr 2010

pusin - a uz vam je lepsie? na svokru kasli, ako by to bolo, keby nieco nenasla 😀