icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

svet1
3. máj 2010

Rosannar, moje sa ozyva, ked jem moc: "Mama, už sem toľko toho nehádž, nemám miesto!" 😀 😀
To sa vždy začne mrviť...

bamb27
3. máj 2010

ale teraz tu mam nejaku detsku vyzivu 😀 ...sme si s muzom povedali, ze ideme pomalicky ochutnavat, tak si idem asi dat, mozno mi pusti.. lenze tu pisu ze sa to ma jest umelohmotnou lyzickou... co teraz ked to zjem kovovou?

alenkam.
3. máj 2010

dik baby... stale sa mi to nejako nezda... ze 30... 😎
bamb, no ja som mala problem s nechutenstvom este minuly tyzden.. nebyvalo mi zle, len som nejako nemala potrebu jest... ale nejako to cez vikend zmizlo a hadam to tak uz vydrzi.. do piatku som mala +3 kila, kto vie kolko to bude teraz... 🙂 ved ma v robote privitali, ze ako mi narastlo brusko cez vikend... 😀
dokonca aj svokra sa prekonavala.. obskakovala ma, pomahala chystat, bola mila.. asi som jej za tie dva tyzdne chybala... 😀
fio, ziadne zahalanie.. pekne cvicit.. ved co by si kvoli drobcovi nespravila.... 😉

alenkam.
3. máj 2010

bamb, to je mozno upozornenie pre deti... 😀

fiorea
3. máj 2010

ja detske vyzivy jedavam bezne kovovou, ani si necitam navody 😕

fiorea
3. máj 2010

alenkam, tak to tam otestujte aj za mna 🙂

rosannar
3. máj 2010

bamb...tak si to daj prstami 😀

fiorea
3. máj 2010

nakoniec z nej este bude dobra svokra 😀 tehu brusko obmakci kazdeho 😉

bamb27
3. máj 2010

alenkam. asi je to tam kvoli tomu aby to ovocie na kovovej lyzicky nezoxidovalo... ale ak to zjem rychlo tak snad nestihne 😅 😅

bamb27
3. máj 2010

ros, tak tvoj napad je najlepsi 😀

fiorea
3. máj 2010

bamb, len do toho - aspon nebudes mat kedy mysliet na to, ci ti chuti alebo nie - skratka to zlupnes bez diskusii 😀 tak lopatuj 😀

lenok
3. máj 2010

Babky, a ako sa prejavuje tvrdnutie bruska?
Aby som vedela, pri com mam robit paniku... 😀

rosannar
3. máj 2010

bamb...tiež si myslím 😀 ved ked dieťatko do toho pchá pršteky tak aj ty môžeš 😀

fiorea
3. máj 2010

uz aj teraz moze brusko tvrdnut? ja niekedy tvrde mavam poriadne, ale som myslela, ze z travenia 🙂 lenok, mam uz robit paniku? 😀

silvika
3. máj 2010

noo lenok, ja to citim tak ako keby sa mi nahle scvrkla koze na brusku cim zacitim pnutie na brusku a je tvrde ako skala, inak je pevne ale take akoby pruzne,

bamb27
3. máj 2010

lenok hlavne ziadna panika... vraj ak tvrdne aj zo 5 krat denne je to ok, maternica nacvicuje 😉 ..ale ako sa to prejavuje netusim.. asi budes mat nejaky pocit a povies si ze "joj, nejak mi tvrdne brusko"

fiorea
3. máj 2010

tak zatial paniku nerobim 🙂 lenok ty ano?

svet1
3. máj 2010

Tak to aj mne takto tvrdne (ale bruško 😀 )... až to niekedy bolí.

rosannar
3. máj 2010

no ja neviem, či to dneska v práci vydržím 😀 ...to počasie je zarmucujúce a ešte sa môže stať, že ani mužíka už dneska neuvidím ☹

lenok
3. máj 2010

Fio, len tak mi to napadlo.. keine panik... 😉 lebo sa zvyknem napraskat "dopopuku" a vtedy mam pocit, ze ho mam strasne tvrde... 😀 sak z tych robotnickych porcii sa ani necudujem, ale sak... stem vedet 😉 ci to moze aj po najedeni, ci len tak, baaaarkedy....

rosannar
3. máj 2010

lenok...no po jedle mám aj ja brucho také tvrdé ale to je preto jedlo....niekedy sa aj ja viem napráskať, tak je dosť tvrde 😀

bamb27
3. máj 2010

hmm... no, detska vyzivka marhulova je vo mne a mimi sa asi potesilo, ze vraj lepsie ako zeleninovy salat so syrovymi kroketami mi odkazalo.. zbagrovala som to tou lyzicou, ale na koniec by sa mi zisiel tak 10 cm jazyk 😅
ros, ja som tiez riadne zarmutena z pocasia.. najradsej by som sa vyvalila na kavalec

lenok
3. máj 2010

O pocasi mi ani nehovorte... 😝
Mi prislo tak strasne zle, ze som myslela, ze odpadnem 😒
Este ze tu bola kolegyna na kavu, tak ma ratovala...
Varila som rajcinovu polievku, stala som pri sporaku, zacalo mi piskat v usiach, tocaky a cierne kruhy pred ocami, studeny pot na cele a zatylku... musela mi otvorit okno v kuchyni a doniesla vodu na pitie... 😝 5 minut som bola akoby mimo reality... 🙄 az som sa zlakla... podla mna to je z tohto tlaku hnusneho, pocasie o nicom, ani neprsi, ani slnko nesvieti... nemam totok rada 😒

rosannar
3. máj 2010

bamb...no ja by som najradšej šla domov...to že tu musím byť dlhšie som nepredpokladala ☹

svet1
3. máj 2010

Aj ja zostávam v robote dlhšie... manželík práve volal, že musí ešte niečo vybaviť, tak sa zdrží 😢

rosannar
3. máj 2010

svet..no ja toho svojho už asi dneska ani neuvidím ☹ ...lebo ide na nočnú a to odchádza o pol šiestej a ja odtialto pôjdem asi okolo siedmej, možno osmej ☹

bamb27
3. máj 2010

ros, do koolkeeej 😲 ?....sa to az zle cita, uz to radsej ani nepis, snad ti to rychlo ujde... ja by som mala zotrvat tak do 4

bamb27
3. máj 2010

lenok, poznam... davaj si pozor, radsej maj stolicku po ruke... mne sa to obcas stavalo, ale co som tehotna ma to zatial obchadza... tuk tuk tuk

rosannar
3. máj 2010

bamb...no do toľkej, ked to už písať nemám...bohužial...a to ešte nechcem vedieť čo ma doma čaká ☹ ....no a to či mi to rýchlo ujde...no o tom pochybujem...ono je to taká sprostá práca, že teraz nemám čo robiť a potom príde nával ☹

bamb27
3. máj 2010

ros, aj ja mam akurat sprostu pracu, presne preto sa mi do toho voobec nechce... dnes, hoci sa hanbim, som bola schopna otvorit subor, ktory idem aktualizovat a pozerat sa nan.. praca veskara zadna 😅