Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte 🙂
Amadora - moc, moc drzim palce
lenok - mrzi ma, ze mas zle vysledky, ale po tolkych motaniciach s tvojou krvou, ine hadam ani nemohli byt... paci sa mi, ze si to nepripustas 🙂 zase sa len potvrdzuje, ze nechces splyvat so sedym priemerom a splnat tabulkove normy 😉
nanulik - gratulations!!! tak a ide sa zariadovat. huraaaa!
babky, na vsetky velmi myslim - az mi je to divne, ako sa clovek cez net skamarati 🙂 sice nemam moc casu pisat, ale casto sem odbieham aspon citat 🙂 prajem vam krasny majovy den! a ze prsi, vobec nevadi, ved takyto dazdik nie je ako hnusny novembrovy 😉
ak to niekoho utesi, mne zle este ani neprestalo byvat, ale uz sa s tym zmierujem 🙂 mne prave pomaha, ked casto jem, hoci mi absolutne nechuti. prinutim sa a potom mi je lepsie. na chvilku... a jem hlavne zeleninu. ta mi chuti a zatial som ani moc nepribrala - teda pre niekoho su 4 kg dost, ale pre mna je to ok 🙂 ale brusko uz trci riadne 🙂 neschovam ho, ani keby som chcela. uz asi tyzden to na mne tak naozaj vidno 🙂 hadam aj odfotim 😒 len ked ja mam stale akosi inu robotu a nakoniec z tehu ani jednu fotku nebudem mat ☹
Bre ranko, ko/r/culky 😀 😉
Bamb, moja... nejde ti? ☹ ani mne vcera neslo, dnes musim dobehnut 😉
Ama, drzakujem palcaky... potom secko referuj 😉
Vecer som zaspala, ani neviem ako, emocionalne vycerpana, to je horsie, ako by som bola orala 😝 😀
A inak... volala som na Kramare a uz som aj objednana 😉 Vraj sa tam tazko da dovolat, a mne pred pol 9 na prvy sup sa zadarilo 🙂 Straaasne zlata sestricka, ciste nebo nebeske 🙂 na UZV ideme 21.5. na 9:30 s plnym mechurom 😀 😝 Ale medzitym stihnem poradnu aj u mojho dokiho a bude urcite foteckaaaa 😀
fio jasné že odfoť brušeno, ja mám ten typ nevoľnosti čo ty keď mi je zle musím jesť, no na nervy
to je teda dobrá zábava porovnávať si pupky čo? ale teraz na to máme nárok 😀
ja mávam také nevolnosti že musím stále niečo zobkať a nesmiem pocítiť hlad. marek mi raz hovoril že aby som sa najedla ked som hladná, ale reku to je už neskoro. lebo ked začnem cítiť hlad tak do päť minút sa začne žalúdok krútiť a je zle
lenok... vcera mi aj islo, na obed spagety.. az som sa cudovala a rovno som sa natlacila tak, ze som to asi prehnala.. a potom mi uz bolo zle a preistotu cely den, nech si nemyslim ze si tu budem jest hala bala ako sa mi zachce 😀
ale niekedy mi pomohlo aj najest sa ..len to ja sprosta som vcera sok mojmu zaludku urobila, tak dmietol spolupracovat ale uplne...
pus, vsak my si tu teraz vsetko porovnavame, nie len pupky 😀
vidíš bamb nemáš byť pahltná 😀
ja som si včera kúpila štvrť melónika a ja krava sprostá som na to vypila kofolu. ako mne bolo zle, fúúúj 😝
práve hovoria v rádiu o tom grécku a idú mi riadne na nervy. ked žili ako grófi tak im bolo dobre a mínali peniaze o 106, ale ked nariadili obmedzenie platov a šetrenie tak sa idú pos..ť. podla mna sú rozmazlení 😠
dobréé ránko babulky...ako ste sa vyspinkali? ja na to, že večer bola búrka dosť dobre...fajne nám tu lialo a ráno o pol piatej som sa zobudila a cítila som sa vyspatá...naša kupelka je v plnom prúde, kuknite si ju na modrástrecha.....už to vyzerá krajšie 😉 😀
ross ja chodím pravidelne kukať ale kúpelku som ešte nevidela, velmo teším 😀
nanu, uz ani nebudem po vcerajsku..ale ked mne po strasne dlhej dobe chutilo, neprehrabavala som sa v jedle... tak som to vyuzila.. len chudak zaludok nebol pripraveny na takyto naval.. uz mu to nespravim.. a melonik s kofolou, to je tiez fajn
ahoj ros, nehodis sem prosim lin, ja ma strechu nechodim, nevem ako ta tam najdem 🙂
nanulik....tak len kukaj 😀
bamb...to je tak isto ako tu, len aby si ma našla tak hore v fotoblogoch na tej stránke že nájdi fotoblog uzívatela...tam taj moj nick-meno...a nájde ti to hned 😉
už som kuken aj okomentuvala 😀
nanu...tak idem to ja kuknúť 😀
juj ja sa tak teším až budeme zariaďovať 😵
možem sa ešte spýtať čo je to za obklad?
Ani ja som včera neodolala melóniku 😉 Len som sa doňho nemohla pustiť, mali sme návštevu... Ale už mi slinky tečú, teším sa na večer 🙂
nanu...no to som sa tešila aj ja....ale teraz najradšej by som to už mala všetko za sebou...ale vidno, koľko práce sme už spravili....a čo chceš vedieť o tom obklade?
Chcem sa spytat, okukavam kociky a paci sa mi strasne znacka Maxi cosi mura 3, chcela by som ho vidiet na zivo,ale zatial co beham po predajniach,nikde nic....neviete mi poradit???
len aký je to výrobca a názov
aaa.. dik ros, zase som sa nieco nove naucila... krasne obkladky v kupelke mate 😉
ahojte, vsetkym drzim palce na dnesa! Hlavne tym, co idu po doktoroch chodit, nech dobre pochodia, tym, ktore cakaju na vysledky ci vysetrenia, nech su v kliiidku - urcite bude dobre, lebo musi byt! No a pracujucim, nech to tu dnes presedime a nepospime. A vsetkym ostatnym, pekny den tiez 🙂
ros, uz to u vas doma zacina vyzerat, babatko bude mat pekne byvanie u vas 😉
nanu, tych debilnych Grekov ani nespominaj. Mna najviac zerie, ze im ideme poziciavat peniaze, ako keby boli zobraci, pricom uk nich su 4x vyssie platy a 3x vyssie dochodky ako u nas! Dovi-dopo! 😠
andrea, nanu.. pozicat je pekna vec, ale smutne je, ze my by sme si museli pozicat na to aby sme im pozicali aby to mohli len tak mirnix dirnix rozflakat.. tak to sa mi teda voobec nepaci, tiez ked za mnou pride darobny kamarat a chce poziciat tak nepoziciam, lebo to uz neuvidim 😖
andrea a my si musíme požičať aby sme mohli im požičať 😠
No vyrobca Maxi cosi a model Mura 3
lenka.. som ti vygooglila, toto by mali byt predajcovia maxi cosi.. tak to omrkni, ci maju aj normalne obchody, nie len internetove 😉
presne bamb ako píšeš my im požičiam, oni nevedia hospodáriť a za nejaký čas budú mať zase krízu lebo nevedia hospodáriť. By ma zaujímalo čo by povedali keby mali príjem do rodiny 500€, keby nám nepomáhali rodičia tak sme už dávno pod mostom
aha, tu je link http://www.libfin.sk/predajcovia/
nanu...no vola sa to nejak, že Obklad Rusana, alebo také niečo a my sme ich kupovali v baumaxe...mali aj dobrú cenu, stáli okolo 8,90 Eur m2...a dlažba bola asi 10 Eur m2 ale výrobcu neviem
Dakujem...
No dnes idem volat na 3D/4D sono a objednat sa....no neviem na ktory tt,kazdy vraviinac,ale asi si necham poradit 🙂

misi to presne mávam aj ja, hlavne ráno, z alergie mi to steká dolu hrdlom a fúúj ako ma to napína, ráno som mala alergickú kýchačku, chúďa moja malá sa až zľakla 😲