icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

pusinqa
6. máj 2010

lenka tak nás potom pekne o všetkom poinformuj, my sme zvedavice zvedavé 😉

6lenka64
6. máj 2010

Jeeeeej tak ta F5 je suprova dakujeeeem 🙂
No jasne poinformujem 🙂

ikon
6. máj 2010

lenka ja mam quinny , keby som sa mala znovu rozhodnut tak bude quinny alebo maxi cossi 😉

6lenka64
6. máj 2010

Mne sa tiez pacia presne tie co tebe.......ale ten Maxi cosi ma velku vanicku 🙂 mozem tam mat babo celu jesen ,zimu a jar 🙂
Kedze babo sa mi naridi zaciatkom oktobra 🙂
Len sa neviem rozhodnut v ktorej farbe,lebo farebne maju maly vyber,mozno do 7 farebnych prevedeni 🙂
tazke si je vybrat

ikon
6. máj 2010

lenok ty máš zlé výsledky? idem čítať dozadu 😕

ikon
6. máj 2010

no vidiš, to som nevedela za maxi cossi maju vacsiu vanicku a to som vanicku dokupovala len nedavno, lebo som vymakla super cenu na MMB...

pusinqa
6. máj 2010

ikon F5 som ani ja netušila ja si dám vždy hore obnoviť stránku v prehliadači modrým kolečkom 😉

6lenka64
6. máj 2010

Hej ta F5 asi viacerym babam pomohla diiiiky ikon

andys11
6. máj 2010

renatka... chcela som ist v Hlohovci do Babatka... a teraz vidim, ze este zajdem aj do toho Aladdina (dik za radu baby), len bohuzial mozem len v sobotu, ak by tam bolo mrte vela ludi, tak mozno niekedy v blizkej buducnosti sa tam este prezenieme pocas pracovneho dna...

baby, tak vam vsetkym zavidim tie poradne, ktore mate o par dni... ja budem cakat az do 20. maja.. pripada mi to ako vecnost od poslednej poradne... stavim sa, ze uz vsetky budete vediet, co to bude 😀 ... len ja este nieeee!!! 😀

ikon
6. máj 2010

za málo 😉 ja som tu už nejakých tých pár rôčkov, tak som niečo odkukala 😀

ikon
6. máj 2010

andy a čo mám povedať ja? mňa objednali až na 24.5.....to budem končiť 20 tt (a podľa prvých ultrazvukov už budem končiť 21 tt)

pusinqa
6. máj 2010

tak ja idem na sono až 26.5. a to ma ešte objednali na 19 tt. lebo potom ideme na dovču 😉

6lenka64
6. máj 2010

No ja to tiez neviem vydrzat ked male vidim raz za meisac ale v poslednej dobe my to ide rychlo....ked som sa dozvedela ze cakame babo tak sa to do 3 mesiaca tahalo,a uz som chcela mat brusko a taaaak.....ale terz ked som zacala 5 mesiac to ide rychlo....brusko je uz na svete a pysim sa niiim 🙂
Inac kamoska mi poradila fajn obchod v Trnave vola sa 4 mama a su tam dost dobre oblecky na nas tehulky :-ň tak len posuvam radu dalej je to na ulici Kollarova 26, kupila som si tam na seba 3x nohavice aj na leto a 1x suknu 🙂

renatka9
6. máj 2010

leni a nevieš náhodou, či môže toho medicínskeho so mnou ísť aj maminka? tá totiž sníva, že raz bude vidieť ako to sono funguje v dnešnej dobe a k môju dokimu je nechcem ťahať, lebo tam budem chodíť len s mangelíkom...

andys... a keď budeš v nitre, tak skočte aj do krškan do toho best4baby... ja tam chcem ísť pozrieť v pondelok kočík Dema Jumper, lebo ten sa mi veľmi páči a je za dobrú cenu. Je to vlastne premenované Tako a tu na MK som o ňom čítala dobré názory....

6lenka64
6. máj 2010

Renatka ja hned robim vedla tej predajne best 4 baby, pracujem v Plastike, a oni maju u nas prenajom....

6lenka64
6. máj 2010

mozem sa spytat ci moze dojst ta maminka s tebou

pusinqa
6. máj 2010

lenka dík za tip s obchodom vyzerá to dobre aj dobré ceny, to bude asi blízko pri mekáči podľa mapy

nanulik
6. máj 2010

moja mamina hovorila že v nitre na klokočine pri tej poliklinike nad billou je vraj tiež nejaký obchod s vecami pre bábo. hovorila tomu že kik alebo kika? je tam také niečo? ona to len v robote počula

6lenka64
6. máj 2010

Mylsis best4baby? nie to ma daleko od mekaca 🙂 je to v Krskanoch

pusinqa
6. máj 2010

nie ten 4 mama v TT myslím 😉

majuskado
6. máj 2010

Ahojte babky, takze my cakame maleho loptosa :o). Podla rozmerov sme sice vacsi o jeden tyzden, ale inac je vsetko v poriadku 🙂 . Tak sa tesim.

rosannar
6. máj 2010

majuska...jooooj tak gratulujem 😉 😀

nanulik
6. máj 2010

super gratulujem už sa nám to tu zpohlavnieva 😀

andys11
6. máj 2010

renatka... to best4baby je teda priamo v Nitre, ci? Lebo kukala som ich stranku, maju napisane, ze su pri budove Plastika Nitra. Krskany su niekde inde, ci to je ono? Boze, pisem jak hotentot 😀

6lenka64
6. máj 2010

Ono sa to da ze sa to posunie o jeden tyzden ked viem presne kedy som otehotnela???

alenkam.
6. máj 2010

ahojte... tak som nazad z poradne.. merianie ani sono nebolo, objednal nas na 17.5., ze si mam doniest aj muza aj 4Giga kluc.. 🙂
3D vraj nerobi, ze sa mam objednat kam uznam za vhodne.. no super... tak to aby som zacala hladat...
myslite, ze tomu cunderlikovi sa da objednat aj len tak na 3D sono?
AFP mame negativne, vyslo nam 1:87000, takze parada...
ros, psie oci nepomohli... ☹

andys11
6. máj 2010

majuska... gratulujem 🙂

ikon, pusinqa... my si este pockame, kym sa nieco dozvieme, vsak? 😲

6lenka64
6. máj 2010

Best 4 baby je v krskanoch nie v Nitre v centre,je to asi 3 km od Nitry 🙂 daj do navigacneho Novozamocka 222 a to je presne ta budova

andys11
6. máj 2010

lenka... dik za radu, uz sa tusim orientujem 😀

pusinqa
6. máj 2010

andy my zatiaľ nechceme vedieť, uvidíme dokedy vydržím 😉