icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

6lenka64
6. máj 2010

No objednala som sa teraz som tam volala,nech to mam iste,aby som vraj necakala,idem 13.5. o 16 hodine,tak som zvedava co to bude....

6lenka64
6. máj 2010

a jasne ze sa spytam,nie je problem....a nechces ist tiez,ze by si si zavolala a hned tam skocila?

fiorea
6. máj 2010

marion - presne, je to hrozne. das tam dieta v dobrej viere a ono sa tam ktovieco nauci a ake vzory spravania ziska... dufam, ze raz to bude naozaj tak, ze v skolstve bude robit len ten, koho to skutocne bavi a ma na to...

mam na teba este 1 otazocku - vsimla som si, ze chces jane nomad. je to aj moj favorit. uz vies, kde ho budes kupovat? stale rozmyslam aj nad tym 2010 modelom kvoli otocnej sedacke. myslis, ze sa bez toho da obist? inak ma nomad vsetky +, len tu sedacku som chcela v oboch smeroch...

nanulik
6. máj 2010

tak tá cena v medicínskom je super. a podla mna to stačí, na pohlavie a aby sme videli ako bábo vyzerá.

lenok ja do takých obchodov chodím velmi málo. a ked niečo kúpim to ma musí naozaj zaujať. dnes idem k našim tak sa to mamy opýtam že čo tam videla, lebo ona tam bola pozrieť a strašne to vychvalovala

marion
6. máj 2010

fio, ja mam nomad ako favoria kvoli tomu ze je 3komb. a najlahsi na trhu. Tak 2009 je lahsia kolekcia ta 2010 ma o 2kg viac, co mi uz trochu vadi. Chcem ho aj preto, ze neskor uz nebudem chciet mensi golfac a ze budeme len tento vyuzivat cely cas. Co sa tyka 2010 kolekcie, paci sa mi ten zeleny. Ale na druhej strane ma uzku tu sportovu cast, je uzsia oproti 2009, neviem preco to tak pokazili. Kedze v zime tam bude male v kombineze alebo vo fusaku, bude dost stiesnene a teda moze byt aj nervozne a neobsedi. A co sa tyka ten sedacky v obojsmere. Nevidim na to nic extra. Ak by si chcela mat to male cely cas v sportovom tak je to OK, aby si nan videla. Ale ako mam ja skusenost, tie deti v 6 mesiacoch ked idu do sportakov su zvedave, a nebudu chciet ssediet chrbtom, ale v smere a vsetko obzerat. Takze ak by som chcela len sportak od narodenia tak ano 2010, ale ak bude aj vanicka tak mna odradza ta uzka sedacia cast, a aj 6 cm je niekedy dost. Ale je to na tebe... 🙂

A co sa tyka kupy, je dost drahy, takze bude hladam pouizvany po jednom dietati. 🙂 V super stave sa urcite najde a budem spokojna. Je mi luto oplieskat 700eur. Tak prajem stastne rozhodovanie. 🙂 Ak daco este sa opytaj.

6lenka64
6. máj 2010

O akom obchode to tu pisete?

renatka9
6. máj 2010

leni, jasné, že tam chcem ísť, len teraz som na PN, takže ležkám a v pondelok idem na poradňu k dokimu, tak uvidím, či on náhodou nezistí pohlavie a podľa toho sa zariadim 🙂 inak ďakujem, si zlatá 😉 potom sa nám tu nezabudni pochváliť s fotkami 🙂

marion... pozerala som si tvoj albumík... malý je zlatý 🙂 inak krásnu tortičku mal, to kde ste dali robiť?

renatka9
6. máj 2010

marion... a ten kočík jane nomad má predné koliečka zdvojené? nedá sa to nejako vymeniť za klasické? nás toto odráza, inak sa nám tiež veľmi páči

6lenka64
6. máj 2010

No jasne ,ze dam vediet...ja idem vo stvrtok tam a v piatok k svojmu na poradnu,tak som zvedava ci sa zhodnu 🙂

fiorea
6. máj 2010

marion, ja si myslim to iste... asi teda ozeliem otocnu sedacku... hadam to nebude chybat...
je fakt nenormalne drahy, tak si drzme palce, nech najdeme nieco za lepsiu cenu... a aka farba sa ti z 2009 paci? alebo aj 2008...

fiorea
6. máj 2010

marion - sorry, farby som uz nasla v tvojom fotoblogu...

6lenka64
6. máj 2010

No mne sa tiez pozdava kocik Jané ae ten novy model 2010

6lenka64
6. máj 2010

A presne aj v tejto farbe aj s tymito velkymi kolesami

marion
6. máj 2010

fio, mne sa pacia tie farby com mam v albume, ta modra, cervena a ta s oranzovou... 🙂 uvidim, ako na tom budem v lete financne a potom sa rozzhodnem, lebo na hedne stranke som nasla novy nomad ale iba s vanickou a za 520eur, chyba len vajicko. Takze ked to bude aktualne uvidim. 🙂 2008 tiez nie su zle,ale tam sa mi nepaci ta strieska na vanicke, je taka siroka a divna. Ale vravim, este uvidim... 🙂

marion
6. máj 2010

lenka, tento sa aj mne paci, a trojkolka je super...ale ako vravim, neskor bude treba mensi golfac...ja som to tak riesila pri prvom synovi. Ale teraz uz chcem jeden kocik na cely cas, tak trojkolka uz nebude. Ale odporucam ju je to super vec. 🙂 Podla mna...

fiorea
6. máj 2010

marion a na akej stranke, ak sa smiem spytat?
lenka, 2010 je v poho, ale tie male rozmery vsetci kritizuju... mne sa tiez velmi paci ten tvoj zeleny 🙂 ja asi male dieta mat nebudem, ked sme obaja relativne vysoki, a chcem kocik na cele obdobie

fiorea
6. máj 2010

a vraj aj vanicka pri 2010 je velmi mala, takze vo fusaku ani do pol roka babo nevydrzi

6lenka64
6. máj 2010

No rozmery som este nepozerala, fakt je maly ten model 2010???

fiorea
6. máj 2010

ktovie, len teraz sa zacal predavat, tak mozno su tie obavy zbytocne. to sa bude vlastne vediet az o rok, ked tie deticky vyrastu 🙂

fiorea
6. máj 2010

vsade na forach pisu, ze to pokaslali a spravili take pidi pidi. skoda ☹

6lenka64
6. máj 2010

A potom sa mi paci este tento Maxi cosi Mura 3.....ten je dst velky podla mna hlavne vanicku ma velku,ked som ho videla,to jak za dva kociky 🙂

andys11
6. máj 2010

skoda, ze ten novy model jane je taky maly... 😒 ale ja mam tak, ci tak so jane problem v tom, ze sa mi zda nizky tak celkovo. Vyzerala by som pri nom asi dost smiesne 😀

6lenka64
6. máj 2010

A cenovo je tak isto ako jané kociky

fiorea
6. máj 2010

lenka, teraz som ho obzerala, ale vraj ma az 16,8 kg

marion
6. máj 2010

lenka, viem ze vanicku kritizovalai, tak som tu vanicku videla, a nie je az taka mala. Ani uzka nie je. To dieta sa tam s fusak do 6 mesiacov kludne vojde. Ved ono sa nebube nejak extra hybat, ze by potrebovalo vela miesta. Ale sportak je dost uzky. 🙂 Moj maly pri narodeni meral 55cm, co je dost a v 6 mesiacoch mal presne tolko co ta vanicka, takze je to v norme... 🙂

fio, co myslis na akej stranke? Ci ten kocik, na bambini.sk 🙂

andys11
6. máj 2010

mne sa paci, tak ako renatke aj concord, ale neviem, ta cena je dost otrasna...
lenka... pekny je aj ten maxi cosi mura 3, este som ho ale nevidela nazivo...
este sa mi pacia niektore x-landeri, gesslein cocoon F2 a mutsy... vsetko su to riadne palky... uvidime, co rozhodne. Musim ich kazdopadne vidiet poriadne nazivo!

fiorea
6. máj 2010

andys - nizky je? ja som ho este nazivo nevidela... ostatne kociky su vyssie?

fiorea
6. máj 2010

marion, ano to som sa pytala 🙂 lebo mne by 2kombinacia asi stacila...

marion
6. máj 2010

kocky, prave som volala na 3D do Zvolena a objednala ma ze ked budem az v 26t.t. ☹ Ale ja chcem skor. Baby vy ste ako na tom...Ona povedala ze skor sa neda, lebo vtedy je to optimalne na pekne foto. Ale ja som chcela skor kvoli tomu, ze chcem vidiet ze male je zdrave a ma vsetko co mam mat. A ona povedala ze 3d nie je na to ci je zdrave alebo nie...ale co je jej do toho...je nechcem vediet ci ma male modre oci a dlhe mihalnice... ☹

Ake mate vy skusenosti...ked idete na sono?

marion
6. máj 2010

fio, kukni na tu stranku..ale ta cena je iba v tej oranzovej farbe sa mi zda.. 🙂