Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Asi hej, Lenusik 😉 ja sa zameriavam na neutralne barvicky 🙂
lenka, ja som este vcera nevedela, co mam citit 🙂 len pekne cakaj, spoznas to. normalne vraj prvorodicky citia pohyby aj okolo 21tt, to len tu sa nasli nejake bleskurychle typu lenok alebo renatka 😀 asi je to naozaj tym, ze su chuducke
hej hej pisu a vravia vsade ze je to individualne 🙂
Fio, preto som vam este neprezradila moju povodnu vahu 😀 😉
lenok, aaaale prezradila... vsetko viem, teda asi sa mi mari 😀
ja viem, ze take tie baldachyny a vsetko su dobre gyce 😀 ale ako som to vcera pozerala, az sa mi zaziadalo mat to 😀 tehotenska demencia? 😀
bamb, super je to, co si dala link. ale tiez posluzi len chvilku. a to su presne tie veci, o kt. rozmyslam, ci investovat a babu dopriat alebo nie, ved vydrzi aj bez toho...
mne sa kolisky velmi pacia. do kuchyne by sa nejaka hodila 🙂 ved uz minule som tu vyzvedala, ako to riesit, ked nechcem male nechavat samo v spalni. asi sa popytam svokry, ci nieco na povale nevyhrabe 🙂
jane tu bude asi oblubena znacka. a fakt ma potesilo, ze sa vam nezda maly. musim ho ist omrknut do obchodu. lebo jedna vec je citat fora a druha na zivo vidiet.
Bamb, heeej? mala som slabu chvilku? 😲 Tak kussssss.... 😉
mne sa pacia tiez neutralne, zeleny je moj favorit
Ano ano niekedy sa na nete popise aj to co nie je pravda....🙂 treba vidiet a skusit na vlastne okale!!!
Ano ten zeleny je skvely, ked bude chlapec bude ten!!!
Aaaaa... lenka sa nam odtajnila 😉 🙂 🙂
Ale ano chcela som uz davnejsie, nemam rada ani ja ked niekto pise a neviem si ho predstavit 🙂
Este nech nam Fio ukaze svoju tvar 😉
veru, lenok, hadam aj posledna tu som bez foto 😒 pokusim sa, nech nevyzeram ako nasadeny agent 😀
Fio... 😀 naaaa.... sak prooobuj volaaaco 😀 😉
len vies, ja doma na net nechodim, iba popri praci sa zapajam, ked tu uz 8 hod denne za monitorom presedim a to ma nenapadne doma si foto nachystat. ale polepsim sa 🙂
Baby v ktorom tt idete na 4d ultrazvuk?? Mna doktor dal na 23 tt a zda sa mi to skoro, ci nie???
dobre ranko vsetkym... 🙂
Ako citam vsetky tu riesite kociky...ten jane 3kolka je fakt super, ako som pisala ja som mal 3kolku, ale chicco. Super sa ovlada, tie kolesa nemaju chybu, chodila som po snehu, po trave a po kopci a super... 🙂 takze spravna volba. Co sa tyka rozmerov, je trosku dlhsi, ale to robi to predne koleso. A rozdiel medi 2008 a 2010 je tu, kuknite link, pomoze vam pri rozhodovani, mozno. Pre mna je kazde cm navyse plus, nakolko uz podla skusenosti viem, ze dieta pre pohodlie potrebuje viac miesta..
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums...
Kuknite a napiste... 😀 😀
Lenka, koho mas dokiho? ja som nad tym este nejak vazne neuvazovala 😕
lenka bud rada, ja som sa objednavala a povedali mi, ze najskor v 26,tt e skor ma neobjedna. Ale ja chcem ist okolo toho 22, 23.t.t 🙂
No ja som sa objednala k doktorovi Brestanskemu do Hlohovca on mi povedal ,ze idealne v 23-24 tt....tak idem 9.juna 🙂
Tak to mas super...za chvilku... 🙂 kukni ten link co som napisala... 🙂
Ano kukla som ho....🙂 diky
dobré ránko ludkovia 🙂 alebo už deň? ja som hore už od šiestej ale bola som dobrovolne na mučení a utrpení - u zubárky 😝 😖 . cítila som si dieru v zube tak som to spojila ešte aj s preventívnou a mala som dokopy dva kazy. ten jeden zub trošku bolel ked vrtala ale vraj ten druhý je maličký tak sa nebojím. som velké dievča a nebudem sa predsa báť nejakého prťavého kazu 😀
idem kuknúť čím ste prispeli 🙂
Nanuuu... tak, mas to stastne za sebou... super... ja idem 12.5... tiez sa mi odlomilo z plomby 😒
kocky, ake ste vzorne...my ideme cela rodinka teraz v utorok, ja muzik aj maly... 🙂 Ja mam trochu obavy, lebo sa mi odlomilo zo zuba takze bude nieco so mnou robit...a ja tie zvuky nemusimm 🙂
Jaaaaj ako naschval, sa stane volaco so zubami 🙂 aj ja sa chystam,ale dufam,ze to nie je nic vazne 🙂
marion, vdaka za link. mas pravdu, 2010 je mensi aj tazsi, niekomu to vadi, niekomu nie. ty uz nejake skusenosti mas, tak si vies urobit predstavu. ja na to pridem, az ked budem mat jeden alebo druhy. moja dilema trva aj nadalej... navyse ked aj hlboka vanicka 2010 je zbytocne mala... uf, uf, budem musiet do rozhodovania zapojit mm
nanu - tak si to zvladla 😉 ides vzorom svojmu prckovi - ze o chrup sa treba starat 🙂
jaj no ale ste toho napísali 😀
leni ale ešte doma ma dvakrát od strachu prehnalo 😲 a ked doktorka povedala že ide vrtať a že kaz je stredne až dosť hlboký tak mi až zle zostalo 😝 ale dala tam vložku tak dúfam že nabudúce to už nebude bolieť.
bolo tam ešte také malé dievčatko, asi 6 r. a asi ju boleli zúbky čo som tak počula jej mamu rozprávať a ked išli dnu tak strašný rev 😖 aj som mala taký zlý pocit a ked vyšli von tak som pochopila že jej dali injekciu a mama jej vyprávala že ju to vôbec nebude bolieť a ona stále plakala a ked som ju chudiatko také ubolené videla tak som začala revať aj ja 😕 len som rýchlo vreckovky vytiahla aby ma nevideli ludia 😨
ja som pribrala už 4 kg, ale ja mám aj tak sklony priberať kvôli štítnej žlaze (ale sa vyhováram 😀 ) a zvýšenému apetítu 😀
ja na balerínky nedám dopustiť. marek je odo mna nižší tak si neviem predstaviť nosiť 4cm opatky. ja len balerínky alebo nejaké iné topánky s úplne rovnou podrážkou a už som si na to zvykla a iné by som ani neobula a chválim ludí čo to vymysleli že ani my vysoké ženy netrčíme ako žirafy 🙂
u nás práve behajú maturanti s tablami po meste 😀

Lenok to je ten isty model, co ten moj len v inej farbe 🙂