Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
renatka9.....no aj ja chcem tutu.mutu 😀 no normalne vam zavidim(v dobrom) 😀
to je tuším priaznivý ťuťu muťu víkend 🙂
renatka tak fajn ponakupujte, hej Letícia bola aj v HTV že po hrádzi ale len ráno tuším o 5-ej alebo tak kým je čistý vzduch 😀
ja som rodená češka 😀
pusinqa musime tie dve baby dobehnut 😀
nanu.... 😵
Hlasim ze u nas dnes tutu.mutu nebude dnes ideme pozerat hokej hraju nasi Slovensko-Rusko mangelik kupil toooolko piva 😀 a maminka nam narobila chclebickou,dojde aj super parta 😀
Žienky moje, ja som zabudla: všetkým Vám želám všetko najlepšie ku dňu matiek a budúcim maminkám tiež 🙂
U nás bolo ťuťu muťu dnes ráno, hoci mám plný nos, ale aspon som to predýchala trochu 😀 A neviem teda či to môže byť, ale hneĎ po sexíku som cítila napravej strane také bublinkovanie - že by sa malinké hlásilo, čo sme to stvárali? 😀
askorka nechcem ti kaziť ilúzie ale my sme už ráno dobehli nanu a renatku 😀
Ahojte bambulieny...
Ja som si dnes poriadne schrupla... mm sa vytratil zo spalne uz o 8mej a ja som chrnela do pol 10... len keby sa tu neklepali rezne ako na beziacom pase, bola by to prijemnejsia nedela 😉
Dneska sa s varenim nenamakam, urobim zapekane cestovinky s brokolickou, kuracim maskom a sampinonikmi 😉 🙂 a na vecer urobim fazulkovu polievocku 🙂
Renik, tu famu o Mlynoch doniesol mm z prace 😉 na tej strane pri McDonalde su stale huciace cerpadla, a ked budes mat cas, vybehni si na 2 poschodie a kukni sa smerom k Mladosti /k Mekacu/, je tam obrovska jama plna vody... stale to odcerpavaju... je to hrozne 😝 a ked sa kkukam na tie popukane dlazdice, ktore mi neskutocne tahaju oci, mozno to o niecom svedci 😲 😉
Askorka, suhlasim s tebou, Lenka je velmi pekne meno 😀 😉 Moj mm chce strasne malu Lenusku, ale 2 Lienky v rodine, to mi pride bez fantazie... 😉
Nanu, tak dobre nakupte a uzite si "mesto" 😀 A neboj, teraz je vela sirokych handier aj pre netehulky, myslilm, ze nebudes mat s oblecenim problem... aspon teda ja si z toho velku hlavu nerobim... je vela roznych tunik a sirokych bluzok 😉
pusiqa no tak som tu jedina ktora cez vikend tutu-mutu nemala 😀
lenok ved aj ty si Lenka nie??? 😉
fúúú, aké ťuťu-muťu preteky sa tu rozbehli 😀
ale ja som veľmi spokojná, lebo včera som si to konečne po dlhej dobe užila... a bez výčitiek voči malinkému... 😝
lenok s tými cestovinami si narobila chute, keď budem variť pre seba, spravím čosi také
aj u nás bola aj Lenka populárna, dokonca aj mm sa páčila, mne sa momentálne ale viac páči Lucia
leni mne robia skôr problém nohavice aby som zohnala. lebo vela penazí za to nedám 😒
jáj babule nič idem ja variť. dnes bude len filé a k tomu hranolčeky robené v rúre. nie je nad zdravú stravu 😀 a idem zobudiť toho môjho chrapkajúceho medveda 😀
renatka.....vcera mala Letinocka bublinkovala 😉 Asi sa zapajala do debaty 😀
askorka veď ako čítam teba dnes čakajú iné radosti, každý si užívame po svojom 😀
nanu......tak zobud ho ten moj sa hras s malym Philipkom,Sofinka pozera tv a ja konikujem 😉
Askorka, nie si jedina... tvorime duo antisex... 😒 😝
Jj, ved pisem, ze 2 Lenky v rodine ee... 😉 🙂
nanu...dala som hras malo to byt hra 😀
pusinqa veru 😉 😀
lenok...no kto sa etse prida k nasej skupine 😀 no my najaku tradiciu mien v rodine nemame 😀
pa pa 🙂 a krásnu nedelu prajem ukážem sa zajtra ked prídem od doktora 😵
nau....tak papa 😉 a prinnes nam dobre spravicky a peknu fotecku maleho oktobrovciatka 😉 😎
Askorka, myslim, ze sme v mensine 😝 😀
v nasej rodine su okrem mna este 2 Lenky, ale to su "priselkyne", nie z nasej krvi... a taktiez mame vela prislych Martinov... takze to rozdelujeme - Matko, Mato a Martinko /moj mm/... aby sme vedeli, koho prave ohovarame 😀 😉
lenok...tak sme veru v mensine 😲 😝 😀
😀
Nanu, cau draha, dobre navar a pominaj.. potom pofot, aby sme ta paradne vychvalili... a dobre obid u dokiho, aby sme my, nestastnice, sa mohli radovat s tebou 😉
lenok. 😉
uz idem papapa
lenok... to jezaro pri mlynoch som videla, aj som si to nafotila plne z vrchu z tej strešnej garáže... a tam v tej vode majú stavať business vežu. pôvodne mala mať 11 poschodí, ale vraj bude mať len nejakých 9... no neviem neviem ako to chcú na takých vodných základoch postaviť 😀
askorka... malá Leti bude veru silná žena, keď sa už teraz vie tak super brániť proti hlúpej kritike 😀
nanu... ahoj.
babuľky, mňa tak nehorázne začali páliť končeky prstov na rukách... už neviem čo mám robiť, ako keby mi ich niekto strčil do zveráka.... auuuuu ☹
Renik, mne zacali puchnut prsty na rukach a vecer ma strasne palia nohy, zvliekam ponoze 😝 casto si ruky macam v studenej vode... ale budem to musiet povedat dokimu a uz vidim, ako mi zakaze solit a pit bublinky 😕
fuuuha lenok... no asi v tom solení bude veru problém.. bublinkové nepijem, ale solím dosť... juuuj hrozný pocit.. a to pálenie nôh veru poznám... ale čo budeme robiť v lete??? 😨
idem si asi trošku podriemkať, šak ja som taká ospalá od tých ATB, že spím v takom množstve ako kojenec 😔 a dnes som ešte aj skoro vstávala...
tak to děkuji za informaci s tím psaním velkých písmen.chci se vás zeptat.mám jít ve 20tt na vyšetření miminka na nějaké konsiliární vyšetření sono plodu.nevíte jak to vyšetření probíhá???moc děkuji
nanulík...........u nás stojí lístek na 3D 170kč.tak máte vcelku hodně předražené.
Alexandr.. na to konziliarne vysetrenie idem aj ja do Bratislavy... co som pocula, je to vysokokvalitne sono, ktore vyluci akekolvek pochybnosti a vyvojove vady plodu... asi aj tebe vysli zle vysledky AFP/ tripple testy?

pusiqa 😀 tak sa hrakajte 😵 mala pozera tv a maly sa jasi s tatinkom 😉
nanu.....dobra cestina 😉
alexandr.....davaj si pozor 😉