icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

alexandr
9. máj 2010

lenok............mě teprve braly krev na AFP/tripple testy.ale zároven mi dal i žádanku,že to prý mají dávat každé mamince pro jistotu.jianak mi říkal,že mimi je v pořádku a srdíčko mu bije jako zvon.tak ted si mě trochu zmátla a vylekala. 😒 😒 😒

manee
9. máj 2010

ahojte, takze babatko nas nesklamalo, maminke dalo ku dnesnemu sviatku prvy kopancek, taky riadny, regulerny kop! tak sa rozplyvam a chvalim ho, ake je sikovnucke...

angika
9. máj 2010

Ahojte zienky, aj tie nove ktore som tu este nestretla... zase len v skratke, mame sa dobre, citam Vas tak zbezne, aby som bola informovana 🙂 Vcera som prvykrat citila kopanceky aj navonok, teda ked som si prilozila ruku na to misto, kde ma male kopka zvnutra, tak to som to uz aj rukou citila a bolo to super, strasne som sa tesila... no potom som tam dala manzelovu ruku a uz nic, on si bude musiet este pockat 😉
Prajem aj ja pekny den matiek a davajte na seba pozor, majte sa krasne..

alexandr
9. máj 2010

nevíte jak to tady ta stránka vypočítává tt???jsem v 18tt a mě to vypočítalo po registraci 19tt.jinak já jsem ucítila první malé pohyby našeho mimnka minulý týden a včera taky.je to známka,že se má dobře a je v pořádku 😀 😀 😀 😀

askorka23
9. máj 2010

renatka9 no tak Letinka sa neda......ona sa ubrani 😵 😀
lenok.....sklamem ta uz aj ja som si z mangelikom uzila dnes si ma rozbalil 😀 oklo tej 11:00 😀 dufam ze sa nehnevas 😀 😉

askorka23
9. máj 2010

agika,manee krasny darcek! 😉
Baby aj som dostala nadherny darcek dnes 1krat Philipko pri papani povedal ma-ma 😉 😵 Byt maminou je uzastne 😉

pusinqa
9. máj 2010

askorka paráda s tým malým blahoželám to je ďalší veľký krok 🙂

naša zas chcela maľovať omaľovánky na nete, doteraz ona hovorila, tati maľoval, dnes chcela že sama, ale nešlo jej na touchpade, tak reku nech jej dá myšku, 3 min. sa jedovala, nešlo jej to, som si pomyslela že to bude na dlho kým získa istotu v motorike ešte to nemala v ruke a za pár minút už maľovala ako drak som normálka zírala, klikala farby, klikala čo vymaľovať, som z nej v šoku 🙂
tie miminá malé aké sú vychované ako pekne k sviatku blahoželajú maminkám, mňa zas malé včera večer prvýkrát koplo inak ako do ruky, keď som si ľahla okopávalo mi bok 🙂
inak aj u nás mm ešte necíti, len ja

alexandr si 18 t. a pár dní tz. v 19-om týždni tehotenstva tak sa to ráta

monique02
9. máj 2010

ahojte kocky,

pusi v piatok sme boli zase v C&A a mali tam toho nejako malo, akoby len to co minule aj to vypredane, tak snad zase coskoro dostanu tovar, a kamoska mi poradila terranovu ze si tam perfektne nakupila, ze nie sice tehotenske, ale v pase je len taka trickovina (aj nohavice, aj suknu) a ze za par korun 😉 myslim ze aj renatka kupovala v terranove?

reni ja som vo stvrtok pisala ze ma strasne palia dlane, trvalo to cely den, strasne neprijemne, tak som to vravela v piatok aj dokimu a povedal ze nevie, ze keby sa to opakovalo tak to budeme riesit

lenok, alexandr ten uzv co pisete je podla mna normalny morfologicky (cize zamerany na vyvojove vady) ktory sa robi kazdemu v 20. tyzdni len asi zalezi na akom pristroji a ako podrobne ktory doki pozera 😉

mne doniesol drahy kvetinku a cokoladku, boli aj s malou kupit, ta mi potom vravi ze najlepsie (akoze vsetko najlepsie maminka 🙂 ) zlaticko moje 🙂

pusinqa
9. máj 2010

moniq nestraš s tým CA 😲 uvidíme čo napíše teda Renatka čo za sukienky mali na Mlynoch, alebo možno mrkneme to 4mama v TN

askorka23
9. máj 2010

pusiqa....dakujeme som rada je to taky krocik do predu 😵 Teraz spinkaju 😔

pusinqa
9. máj 2010

inak až teraz pozerám že to 4 mama je aj na Medenej v BA čo tu baby chválili 😵

pusinqa
9. máj 2010

askorka aj moji chrapkajú, ja si radšej cez obed neľahnem lebo mi vždy potom ostane hrozne zle, pôjdem čítať knihu

askorka23
9. máj 2010

pusinqa maly spali od takej 10:30 do 11:30 a potom sa zobudili predchvilou zaspali 😔 A my sme si uzili tutu-mutu 😀 Som si rozbalila muzika takze pridavam sa do kludu tutu-mutu vikend 😀

pusinqa
9. máj 2010

askorka vitaj v klube 😉 my sme dnes už zmákli aj druhé ťuťu muťu teda oficiálne zas tatinko čosi maminke musel ísť opraviť do spálne 🤐

askorka23
9. máj 2010

pusinqa 😀 ja varim a zrazu som uz bola vyzlecena a lezala na posteli v spalni 😀

monique02
9. máj 2010

pusi nestrasim, ja len aby si nebola sklamana 😉 a vy mate stale nieco pokazene v tej spalni 😅 😀 😀

askorka23
9. máj 2010

monique tak od toho tutu mutu pokazenu postel stale maju predsa 😀 😀 😀 😀 😀

renatka9
9. máj 2010

monique... nie ja som v terranove nekupovala, ale myslím, že lenoka áno 🙂
no ja som si trošku zdriemla a to pálenie prstov prestalo. inak maminka mi hovorila, že ona to tiež mala v tehu, ale že vraj to bolo z tlaku, tak neviem... 😖

askorka... vitaj v klube ŤM 😀 a musím dobehnúť pusinqu, keď nás už takto tromfla... ale ja musím počkať do večera, keďže mm išiel do nemocky pozrieť svokra... 😒

askorka23
9. máj 2010

renatka9 😒 tak cakaj moja

lenok
9. máj 2010

Alexandr, neviem, ako to vyzera s vysetrenim u vas, nechcela som ta vyplasit...
V kazdom pripade, uvidis sama 😉

Monique, v Terranove som si kupovala gate... take aladinky, imitacka rifloviny, siroke, na pase a na clenkoch trickovina, fajne su, aj vrecka maju, stali 20 €
a suknicky som videla aj u klasika cinana, take nad kolienka, kvazi madeirove, na pase s trickovinou, stali 8 €, len mali uz len take sialene farby ze zlta a zelena... ale ked som tak neskor premyslala, ze taka zelena k bielym zabkam a bielemu tielocku nemusi byt zla...
a btw... ak by ste nahodou niektora nevedela, takto vyzera madeira... 😉

anjelik2509
9. máj 2010

baby, pridávam sa aj ja k vám do klubu ťuťu muťu víkend, včera som manželíka drzo zviedla 😀

lenok
9. máj 2010

Ale, kuuuurna... vy s tym tutu-mutu nemienite prestat? 😲 Ako k tomu prideme my, ktore nemozeme? Trosku ohladuplnosti... dakujem... 😝

anjelik2509
9. máj 2010

lenok, ale však také mazlíčkovanie tiež nie je na škodu, či radšej nepokúšať čerta? 😉

renatka9
9. máj 2010

jasné, lenok treba skúšať demoverzie, keď už nič iné :-P a inak všetká česť a klobúk dolu, že sa držíte... neboj, rýchlo to ubehne a budeš mať doma aj drobca aj ťuťu-muťu... 😉

lenok
9. máj 2010

Anjelik... no... je to sice fajn, ale co z toho, ked nemozno dostat sa do finale?
Ale... slniecko vyslo, vikend sa este nekonci, mozno sa este vela veci zmeni.. 😨 😵

lenok
9. máj 2010

No, Reni... od zaciatku tehu ti to naratam na prstoch jednej ruky ☹ 😝
A to ma moj mm neskutocny apetit... 😲

alexandr
9. máj 2010

lenok......nic se nedějě.u prvního dítka mi nic takového nedělaly tak jsem trochu překvapená z neznámého.no snad to bude dobré.no musí to být dobré.a ještě se zeptám jak dlouho to trvá a kdy se dozvím výsledky???moc děkuji 🙂

anjelik2509
9. máj 2010

neboj lenok, ani u náš to nie je ružové a ten môj by chcel stále, len u mňa je to nejak zabrzdené, ja mám chuť len ozaj výnimočne a pred tehotenstvom mi drahý nestíhal 😀

stojdulka
9. máj 2010

ahojte dievčatá 🙂 pomaly sa blíži koniec výkendu a nový týždeň pred nami...teda ten môj bude tvrdo pracovný, ale teším sa na stredu, idem do poradne a bude mi robiť i usg tak možno sa už dozviem čo vlastne budeme mať 😉

jerrymona
9. máj 2010

jej stojdulka, tak to si navzajom mozeme drzat palce. aj ja idem v stredu na kontrolu a ultrazvuk. tiez som velmi zvedava, ci sa babätko ukaze v plnej krase. 😀

prajem krasny sviatocny den vsetkym mamickam. 😵 😵 😵