icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

6lenka64
10. máj 2010

No ja som pribrala zatial 7 kg, kto prekona mna?

jankaa15
10. máj 2010

ja som pribrala 2 kg

marion
10. máj 2010

Ahojte vsetci, prajem pekny den...

Silvi gratulujem k dievcatku....Ostatnym kockam k prvym pohybom... 🙂 🙂 🙂
My ideme na morfol.UZV v piatok tak som zvedava ci sa dozviem pohlavie... 😀

marion
10. máj 2010

babenky ja som vela nepribrala len 2kg, ale v tvari sa mi uz crta ze som tehu... 🙂 Dost ma to stve, lebo aj pri prvom tehu zo zadu by nikto nepovedal az do konca ze som tehu, ale ked mi pozrel do tvare tak som vyzerala akoby ma ustipla vcela. A teraz sa to asi tiez bude opakovat. ☹ Baby co by som dala zato radsej zhrubnut tam dole a byt chuducka do tvare. Ved je vela tehuliek dole dost zvacsenych ale tvaricka chuducka... ☹ 😉 🙂

silvika
10. máj 2010

.. ze kazda chce to co nema

6lenka64
10. máj 2010

HJa si z toho nic nerobim......pre babo vsetko, aj ked sa snazim a davams i pozor co jem,proste naberam 🙂 po porode dam zas dole 🙂

rosannar
10. máj 2010

a kto prekoná mna...dneska ráno som sa vážila a schudla som kilo od posledného váženia sa 😀 a podľa toho čo mám ako počiatočnú váhu v karte tak to je -0,5 kg 😀

6lenka64
10. máj 2010

Pocula som aj o takych pripadoch,ze doteraz schudli ale potom nabrali anspat a niekokokrat nasobne 🙂 najviac sa vraj nabera v 6,7,8 mesiaci v 9 by sa uz nemalo vobec 🙂

bamb27
10. máj 2010

baby....no ja to tak vidim ze kazda z nas je neajko je neprekonatelna 😉 😀

rosannar
10. máj 2010

lenka...no som zvedavá..že koľko priberem...lebo ja mám dosť toho teraz na sebe a že koľko priberem počas tých ostatných mesiacov 😉

marion
10. máj 2010

Kocky s tou vahou sa netrapte, ja som pribrala 12kg, a po porode ked ma pustili som mala hned 7kg dole, a tych zvysnych 5 kg zmizlo do pol roka...nakolko som kojila tak som nic so sebou nerobila, ale tym behanim okolo maleho vsetky kila pomaly mizli... 🙂 🙂 🙂 Ale ked vidim tie moderatorky kt. pribudlo len brusko tak tak nechapem co jedia, ved tych par kil navyse je normalne.... 🙂 a ked mam na nieco chut tak si dam a hotovo...

lenok
10. máj 2010

Lenka, ja uz taham + 8kg.... 🙂

6lenka64
10. máj 2010

Ale urcite nie si taka baculka ako ja 🙂

andys11
10. máj 2010

ahojte baby!

tak som vas konecne docitala po vikende. Vidim, ze ste sa mali celkom dobre 🙂

Neviem, ci si pamatate, ale chcela som ist v sobotu do Hlohovca na kociky a potom do Nitry. Nastastie ma v piatok pred siestou napadol flip, ze vsak zavolam, ci tam v sobotu budu, ked ma byt ten statny sviatok a samozrejme mali volno... 😒
Takze v sobotu som sa venovala vareniu, drahemu a v nedelu sme boli u svagrovcov na prvej oficialnej navsteve v ich novom byte. Takze celkom fajn vikend 🙂
Zial, uz sedim v robote a ked si predstavim, ze je este len pondelok... 😖 Ale hovorim si, ze vydrzat tento tyzden a buduci uz poradna a morfo - nemozem sa dockat 🙂

nanulik
10. máj 2010

čaute babule tak som doma a mám zlé správy. doktor neordinoval 😲 😲 😲 ja som sa tešila ako kura na sopel a on tam vôbec nebol. fnuk fnuk. tak som išla k našim a dala som mamičke dodatočne čokoládku za včerajšok.
idem dočítať čo ste opísali

andys11
10. máj 2010

Inak, vazila som sa v sobotu po tyzdni a oficialny prirastok od zaciatku tehu +2kg 😀 😉

andys11
10. máj 2010

nanu... to je skoda 😒 ... a bola si klasicky objednana, ci u vas sa len caka?

nanulik
10. máj 2010

mala som v tehu knižke napísané 10.5. ale to nie je na presnú hodinu takže sa čaká. ale pojdem zajtra. aspon budem mať dôvod zase sa vyfintiť. mamina nám dala 50€ že dostávali z nejakého dedičského konania tak si kúpim niečo pekné 😵
a ja som pribrala dokopy asi 4kg

nanulik
10. máj 2010

no je to tu nejaké mrtvé 😒 idem ja trošku poupratovať a potom hádam aj pozriem do učenia.

pusinqa
10. máj 2010

ahojte, ja idem dnes nahlásiť, že +3 kg

marion ja pri malej tiež bolo +12 kg 😀 ale mne ostalo po pôrode len +3 kg a tie pri kojení boli za 2 mesiace fuč 😉 hádam to aj teraz tak dobre dopadne

angika
10. máj 2010

ahojte, ja som pribrala tiez len +2 kg... ale ako pozeram, niektore ste na tom podobne a a niektore este "horsie", ze ros 😉 tak som aj rada, lebo som sa zacinala bat, ze nejako nepriberam...

ikon
10. máj 2010

čaute, no ja som už skoro + 4 kg....
v prvom tehu som pribrala 13 kg, ako piše marion, asi 6 kg bolo dole ešte v nemocnici a do konca šestonedelia som schudla vďaka dojčeniu na pôvodnú váhu, do pol roka som schudla ďalších 7 kg...to som zastala na nejakých 46 kg...takže vzdávam hold dojčeniu....

inak ja som pribrala pri prvom tehu najviac posledné 3 mesiaca, za prvých 6 mesiacov som pribrala asi 8 kg a potom zvyšných 5-6 kilo....do 40. tt som pribrala 11 kg a kedže som rodila koncom 42 tt tak som za tie posledné dva týždne ešte pribrala 2 kg....verte či nie, posledné týždne som takmer nič nejedla, napriek tomu som priberala..

ikon
10. máj 2010

ja mam 82 cm okolo pasa, ale vecer mám určite aj 100 cm...baby aj vám sa tak zniekoľkonásobí brucho do večera?

marion
10. máj 2010

ikon neboj, ja mam rano este malo vypukle brusko, ale vecer som uz akoby v 8 mesiaci... 🙂

bamb27
10. máj 2010

viem ze tu teraz rozoberate velmi zavaznu temu ako su kilogramy... ja som na nejakych +2kg myslim, za poslednych mesiac sa to moc nehybalo... uvidime o 2 tyzdne v poradni-.. no ale pochvalit som sa chcela.. volala som si na vysledky AFP a su negativne, nieze by som to nebola vedela uz dopredu.. ale taketo potvrdenie velmi potesi 😅

anjelik2509
10. máj 2010

bamb, to je super!!!!!!, som velice rada, ani nevies ako 🙂
a ja som ešte nič nepribrala, musím sa povážiť ešte a poprípade na poradni nech ma odvážia a popyýtať, že či je to ok 😒

bamb27
10. máj 2010

vdaka anjelik... tiez mas niekedy pocit ze ti v brusku rastie vzduchova bublina a nie mimi... rozmery narastaju a vaha nic 😀

lenok
10. máj 2010

Bamb.. blahozelam... dalsi kamen spadol zo srdiecka... 🙂

alenkam.
10. máj 2010

ja drzim +3 stale... takze pohoda.. rano male brusko a vecer ako v 7. mesiaci... 😀
lenok.. nove foto.. co to ? co to ? 😉

lenok
10. máj 2010

Alenka, trosku nostalgia? 😉