Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
andrea.. nastastie aj univerzalne farby siu pekne... niekedy sa dokonca ani na 3d nedozvies 😒
No ja spavam este na bruchu,teda inak ani neviem,a mam pocit ze ked lahynam na brucho tak citim take stelenie...ale neviem ci to je ono, do kedy sa vlastne moze spat na bruuchu?
bamb, uni farby su mozno este krajsie ako modra alebo ruzova 😀
fiha... no to steklenie moze byt ono, ale na bruchu by som radsej nespavala uz... ja v podstate od zaciatku na bruchu nespavam, nejako podvedome...
a citala som ze asi od polky tehotenstva by sa uz ani na chrbte nemalo?? ze sa tlaci na nejaku dutu zilu? viete o tom nieco? mne sa na chrbte zatial spava fajn, a aj na boku zvyknem.
andrea....ahooooj...nooo už hej...na modrástrecha, kukni a chváľ 😀 😀 ...ale nie...kukni si kludne ale chváliť nemusíš ak to nebude dobrééé 😀 ...už len vymalovať ten ostatok a je to hotové....už len drobnosti ako zrkadlo, nejaké poličky a tak... 😉
Ano na chrbte to viem to sa tiez nesmie,teda moze ale musis mat trosku pokrcene nohy,nie napnute......odporuca sa na boku 🙂 ale zatial spavam tak na poloboku 🙂
ros, super, pekna, jemna, prijemna... 🙂
ja tiez spavam na boku - poloboku 😉
andrea...dáááákujem 😉 snažila som sa 😀
Tak dufam,ze ten polobok je v pohode 🙂 a babu to neuskodi...
ja ked spávam tak na boku, tak cítim ako ma niečo tlačí smerom dole 😀
ja tiez spavam na poliboku ale je to na figu.Lepsie sa mi spalo na brusku🙂
takze som tu neni jedina,a le vraj ten vankus co je nakojenie ,dost pomaha co sa tyka pohodlia pri spani,treba si ho podlozit pod nohy 🙂
zadovazila som si vankus aj na kojenie, ale zatial ho pri spani nepouzivam...kedze ma vsak dost riadne bolia bedrove klby, tak si podkladam zadok alebo bok a vzdy, ked sa otacam, tak sa pekne zobudim, prelozim vankus pod druhy bok a spim dalej... 😲
baby, ja zas kukam tie kociky... co je zle na tych trojkolkach???
adi v podstate nic, akura je vrazedna kombinacia schodik a ovladanie jednou rukou, inak su fajn
lenka, andys... ja som s tym vankusom skusala spat asi 3 krat, vzdy skoncil chudak odkopany na zemi.. na polohovanie mi je fajn, pred telkou alebo ked este nespim,,, potom ho chudaka vyhodim ako nejakeho votrelca co v postielke zavadzia a polohujem na muzovi 🙂
andrea, nic nie je zle na trojkolkach... teda su "trojkolky" a "trojkolky"... na lacnu neznackovu by som sa nespoliehala..ale aj minule chlapik v damskom magazine vravel, ze teraz tie kvalitne trojkolky prechadzaju tolkymi testami, ze im uz nie je co vytknut...
..skus si najst v stv archive damsky magazin z 13.5 ..tak ku koncu to bolo, hovoril sice o sportakoch, ale celkom bol v obraze
hmm... este tam nenahodili damske magaziny z minuleho tyzdna.. tak niic 😒
bamb, v pohode, aj tak mam odstavene repraky od pc a nechce sa mi liezt pod stol 😀
naaaa... zasek nasa vecna tema? kocaaaare... 😀
lenok, jasne... vsak ved to je hotova veda, no nie? 😉 ...a ty co porabas takto poobede v majovy zamraceny den?
Bamb, Andys.. dik za foto 😉
Bambulina... na obed tu bola svokra, akoze medzipristatie medzi lekarmi, docilku som cakala, kym mi doperie pracka deky, a kym som sa namaluuuuvala a zakryla secky tie jebaciska, tak sa zamracilo, a neviem, ci idem do mesta... mala som ist drahemu kupit CDcka, a pecivo by sa nejake patrilo, ale tak straaasne sa mi nechce... 😝
tak u nas zatial svieti... hadam vydrzi, vecer chceme s mm porobit poriadky kolo domu, pochystat veci na smetisko a nalozit vozik bordelom 😝
bamb, ty robis len do pol, nie?
andrea, ja robim furt inak... podla toho kedy sa mi rano uraci prist, tak odvtedy cca tych 8 hodin, no a kedze dneska som prisla az 8.20, lebo som bola rano u zubarky.. tak by som tu mala vydrzat do 16.20 .. tak uvidime 😉
naaa... lenok, ty si zlaticko, napalit muzovi mam nejake CD, zase by som zabudla 😉
čauteee....tak ja som už doma...už som sa stihla aj rozčúliť ale aj pofotiť...kuknite 😀
jeee.. ros, no cosi tam isto byva 😉 ..kto ta rozculil, ideme ho zbit? 😠
bamb...no už čosi áno 😀 ...no to by si musela vela biť...teraz mi prišla faktúra z T-comu a oni si predstav začali učtovať aj to, že ti posielajú posťou faktúru a účtujú si 0,71 eur...no to je 20 korún..., že normálne papierovo, že ak by som chcela dalo by sa to posielať elektronicky a to by bolo zadara...no aký hajzlíci

ros hlivy na smotane s cestovinkou su velka mnamka... ja to zvyknem robit....
ja mam tiez niekedy pocit, ze brucho rastie, ale ze na vahe sa to neodraza, ze je to cudne.. no mna sa doktor spytal, ci jem poriadne, ci nezvraciam a tak... no a ja jem poriadne, ale mam pocit ze v nohach som schudla napr... uz viac jest ako jem nevladzem, a naco nasilu... aj takto sa 5-6 krat denne najem a citim sa fajn.
minuly tyzden som inac bola aj ja cvicit, ale take cviky na chrbticu, bolo to super, tak sa mi uvolnil chrbat... pojdem aj tento tyzden...
a na morfologicky idem buduci utorok, tesim sa, sice pohlavie nechceme vediet, ale budem rada ak mi povedia, ze je vsetko ok... verim tomu...