icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
11. máj 2010

renatka..ja to viem....ale ked som si rátala z vymeriavacieho základu na soc. poistenie tak mi vyšlo tých 280-300 Eur....no len problém je, že ja neviem či zoberú len posledných 9 mesiacov, alebo posledných 12 mesiacov, alebo len rok 2008 alebo 9 mesiacov v roku 2008 😀

miroslava2207
11. máj 2010

ahojte ženy 😀 dnes som bola na PN kontrole a výsledky tripple testov sú úúúplne v poriadku, tak sa vytešujem 🙂 na poradňu idem až o 2 týždne, tak sa už teraz nemôžem dočkať!

a vy sa ako máte? zasa som tu asi 4 dni nebola, tak nemám prehľad ☹

renatka9
11. máj 2010

rosannar... tak potom je to ok. ja som myslela, že si si to rátala z čistej mzdy... no ak si nepretržite pracovala a mala si len povinné nemocenské poistenie, tak sa ti materská bude rátať z kalendárneho roka predchádzaujúceho roku, kedy si nastúpila na materskú, čiže z roku 2009, keďže nastúpiš v roku 2010 na MD

lenok
11. máj 2010

Reni, ani ma nestvi, ze sa bude stahovat! Ja som bola cela hepi,ze ho mam pod oknami, kdyby neco, kua! A v piatok sa ho na to 4D opytam, hadam ma neposle kade lahsie 😝

lusinkaj
11. máj 2010

mozem sa spytat,vy uz citite nejake motylikovanie v brusku?alebo niekto uz citi pohyby,ja sa ich uz neviem dockat.... 🙂

renatka9
11. máj 2010

rosannar... a tabulečka super... pekne sa nám začína zapĺňať stĺpček "pohlavie" 🙂

lenok.. veď to môže byť aj o rok, kým si to dá v tom domčeku do poradku... a už ani neviem, kto mi to hovoril. tuším moja kozmetička, vraj to má z nejakého dobrého zdroja, ale nem-viem 😒 a má to byť niekde pod Kalváriou, takže nič moc pre teba... mne je to v podstate jedno, ja všade frčím autom, takže tak 😉

renatka9
11. máj 2010

lusnikaj... niektoré cítim už normálne kopančeky aj po priložení ruky cítime kopančeky aj zvrchu.. niektoré cítia len motýlikovanie, šteklenie, bublinkovanie... ale sú tu aj kočky, ktoré na prvé pohyby ešte len čakajú 😉 a ty ako?

lusinkaj
11. máj 2010

aha,tak ja sem-tam take motylikovanie ale neviem ci to je to....prave 🙂
ja si asi pockam,na prave kopanceky dufam ze kazdu chvilu pridu 🙂

alenkam.
11. máj 2010

baby, ja som doteraz furt cosi citila, drobec ako futbalista celodenne, ale dnes nic.. len tie tlaky.. furt ma to drzi od rana.. cvicenie nebolo, takze ani rozhybat som sa nerozhybala.. ☹

renatka9
11. máj 2010

lusinkaj... neboj, určite to bude každú chvíľu 😉

alenkam... neboj, určite je všetko v poriadku, možno len drobec spinká a nechce sa mu veľmi ohlasovať, keď je akurát chvíločku hore. ja som niekde čítala, že mimi v brušku prespí okolo 12 až 16h denne, takže to je dosť 🙂

renatka9
11. máj 2010

podobne ako novoredenec 🙂

renatka9
11. máj 2010

novorodenec som chcela napísať.. dns sa mi strašne pletú prsty 😠

pusinqa
11. máj 2010

mňa brušeno nesvrbí ale zas niektoré dni nad pupkom hrozne nepríjemne ťahá ako sa tam zväčšuje 😝
len tie nevoľnosti som už takto pri malej tuším nemala a teraz nie a nie prejsť potvory 😢

ros neboj aj ja budem mať mizivú materskú, ja som bola 2009 ešte 9 mesiacov na materskej, tak to asi bude z nejakého štátom plateného minima, robila som len 4 mesiace aj to mám len čiastočný, čistého nejakých 400 eur, takže to moc sláva nebude, keby sme plánovali ako bamb dopredu bolo by bývalo lepšie, len u nás nik netušil kedy sa na druhé odhodláme a či vôbec, nakoniec si Julinka súrodenca zariadila svojím šarmom 😉

zlatiak
11. máj 2010

nooo platim za vsetko....to je jeho jedina nevyhoda ze si pyta fakt za vsetko peniaze, ale tak bola to moja volba cize sa nemozem stazovat, ja som spokojna a rdsej niekde inde usetrim 😉

noo ja som dnes citila take bublinkovanie ale neviem ci to je ono bolo to len asi dva krat za sebu...ale u mna je asi moc skoro na pohyby :( ....tak budem cakat kym pridu tie prave 🙂 a babulky v dobrom Vam zavidim tie kopanceky 🙂

askorka23
11. máj 2010

Ahojte tehulky 😵 😉
Ako sa dari???? 😅 😕

pusinqa
11. máj 2010

zlatia niekedy lepšie zaplatiť keď vieš že platíš za kvalitu 😉

u nás sa dnes drobček činil konečne potešil aj tatka, lebo pri telke mal vystrčené čosi povedľa pupku, normálne taká hrčka tam bola, tak dal ruku aj tati a normálne cítil ale malému sa to moc asi nepáčilo tak sa potočilo mame uštedrilo riadny kopanec a bolo po zábave 😀

pusinqa
11. máj 2010

askorka tie macko pu bodynka sú perfektné, môžeš prezradiť kde si na nete objednávala? malí už spia?

askorka23
11. máj 2010

pusinqa napisem IP 😉

pusinqa
11. máj 2010

ďakujem 🙂
nás dnes večer malá tak bavila vymýšľala pre tata súťaže skákať pomedzi knihy, loziť po stôl a podobne, sme sa prehýnali od smiechu celá rodina 😀

askorka23
11. máj 2010

pusinqa maly Philipko uz spi ale sofia nechce spat lebo ide hokej 😠 😉

pusinqa
11. máj 2010

fanúšik čo, aj u nás tata hokejuje, Juli ešte vymýšľa a ja idem ordinovať, cez reklamu nakuknem 🙂

askorka23
11. máj 2010

pusinqa gol od bielorusov ☹

renatka9
11. máj 2010

askorka... môžeš aj mne napísať o tých bodynkách? 🙂 ďakujem 😵

askorka23
11. máj 2010

jasnee 😉

tonicka
11. máj 2010

nasla som to pred navstevou dr, aj som muto ukazala, len ze sa musi spytat na nejakeho odbornika, mam mu volat vo stvrtok 😉

askorka23
11. máj 2010

ach jaj dalsi gol 😠 ☹ uz nasim hokejom nedavam velke sance na vyhru 🙄

renatka9
11. máj 2010

askorka, ďakujem veeeľmi pekne, si zlatá 😵

ja už som ten hokej radšej prepla, keďže je to taká bieda 😖

mata2121
11. máj 2010

Ahojte,

dnes som sa sa sem za celý deň nedostala. Bola som ráno v poradni, a hned som sa im tam aj vyvalila. Sestrička mi brala krv a mne zrazu zostalo zle 😝 tak som si tam chvilku povegetila na lehatku 😀
Ale inak všetko v poriadku, len som zostala hrozne sklamaná, lebo dnes mi doktor vôbec nerobil ultrazvuk, tak som mimi nevidela vôbec. A ked som sa ho pýtala že prečo ma dnes nevyšetrí, tak mi povedal, že až nabuduce, čo je o mesiac, pretože vraj to ani pre to manlinke nie je dobré, stále ho ožiarovať a vyrušovať a že keď sa cítim dobre, výsledky su OK, tak na čo to zbytočne dráždiť. Že ma nabuduce pozrie a povie mi aj pohlavie, ak sa bude dať. Tak som svojho drobčeka vôbec nevidela ☹ a teraz čakať mesiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac, bože to je hrozne dlho.
No a potom hned pojdem aj na 3D do Levic, toho sa už neviem dočkať.

Tak pekný večer všetkým. cmuk

askorka23
11. máj 2010

ranatka9 dosli sme sa tam iba strapnit 😲 😝 dufam ze v lete to futbalisti zachrania 😀

askorka23
11. máj 2010

baby ja mam dnes den pravopisnych chyb 😀 ci aj tu je nejaka chyba??? 😅 😀