icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

rosannar
12. máj 2010

jasnééé to je v phode.... 😀

bamb27
12. máj 2010

ros, to je ok.. viac hlav da viac info dokopy.. a silvika a veronica sem chodia len obcas, tak asi nevedia ze aktualizujeme 😉

rosannar
12. máj 2010

lenka...a ty sa prečo nehlášiš že nie si v tabulke? v pase mám o tebe všetko, ešte ak vieš, tak mi povedz, aké mená máte vybraté

rosannar
12. máj 2010

bamb...no veronica mi už písala, takže o nej to viem...len silviku som nevedela 😉

juko25
12. máj 2010

Dobre ranecko sa praje! 😉

Vy to tu mate rozbehnute, normalne ani citat nestiham!

Gratulujem vsetkym co ste mali poradne v poriadku!
Prave nam letelo do domu lastovickaaaaa 😀 😀 😀 😀

ikon
12. máj 2010

rosannar ja som fungovala prvé tri mesiaca na tých cukríkoch, a ešte rôzne iné kyslé čočky a pod.....

lenka že prdooon 😀

juko25
12. máj 2010

rosannar: inak ani ja som neni v tabulke ☹ ☹

bamb27
12. máj 2010

lenka ja som este Lipo cukriky neobjavila.. ale chute z detstva na mna chodia vo velkom, ze termix, detska vyziva, dukatove buchticky a podobne 😉
cav juko, a vy co mate nove? ..nejake poradne, nakupy a tak.. nebolo? ...lastovicku opatrne vyzen

bamb27
12. máj 2010

jee.. ci nie lenka ale ros.. uz mi sibe, mam nejak vela dneska.. ale urcite aj lenku som chcela oboznamit 😉

rosannar
12. máj 2010

ikon..no to som rada, že nie som sama 😀
juko...noooo vidíš to...ale to ked si si všimol, tak si mi mal napísať IP, aby som ťa nezabudla dopísať...ale už si ťa píšem na papier okej...len mi osviež pamäť, že čo je V. Ú. 😀 😀 😀

rosannar
12. máj 2010

bamb...to je jedno...ja si aj tak čítam všetko 😀

juko25
12. máj 2010

bamb27: nove ani nic,okrem hormonov a uz sa aj mali ozval... 😉 😉
zajtra poradna, na nakupy sa chystame tiez zajtra 😉 😉

rosannar
12. máj 2010

juko...jeeej aj vy máte zajtra poradnu, aj ja 😀

andreaerdna
12. máj 2010

ahojte, dnes je vonku tichoooo od jednej v noci hlasili povodnove aktivity, tak dufam, ze to nepride vo velkom 😒
ros, reni, chcem sa spytat, vidim, ze sa trocha vyznate... ako vidite moju matersku? jul 2009 - ukoncenie skoly, potom UPSVaR, a od 19.novembra pracujem a budem az do MD. A od augusta-septembra 2009 si platim DNP 14,5e, takze minimum. Bieda, co? Ci? 🙂

bamb27
12. máj 2010

juko, a AFP mate ok... veeed sa chval.. nemozme tahat vsetko z teba... maly sa ozval? ...uz vies ze maly? ..a ako sa ozval?

jankaa15
12. máj 2010

Dobre ranecko 😉
alenka a amadorka dakujem ze ste na mna mysleli,,,ospravedlnujem sa ze som sa vcera uz neozvala ale prisla som domcov hrozne neskoro,,,
tak hlasim z poradne: narychlo urobila utz ci su drobcekovia ok a aj su,,,jeden sa nam aj stihol pochvalit svojou vybavou 😀 no druhemu drobcekovi sa dobre sedelo na prdelke a skrabkalo si hlavicku presne po jeho ocinovi ked rozmysla tak sme sa smiali,,, 😵
ja som jej povedala o tych krcoch a sa ma pytala ake mam este problemy tak som jej povedala ze ked cikam ma tlaci v podbrusku tak mi pozerala ci aj krcok sa mi neskracuje ale to je v poriadku,,,tak diagnoza ze maternica je uz velika a tlaci na mocove cesty a mechur tak sa tam robia zapaly,dala mi antibiotika a cipky,ked nepomoze mam prist zase,,,

andreaerdna
12. máj 2010

ali, ako to tvoje bruseno? umudrilo sa?

juko25
12. máj 2010

rosannar: V.Ú. je dedina odkial sme! ale je to Veľké Úľany dopodrobna! 😉 😉
ale inak ako ze vsimam ze z okresu GA okrem nas nikdo na oktober 😀 😀

andreaerdna
12. máj 2010

jani, super, ze ste ok! A co bolo to, co sa vam ukazalo???? 🙂

bamb27
12. máj 2010

jani a su jednovajecne ci dvoj? 😉 ..to ste uz mali morfologicky utz?

rosannar
12. máj 2010

andrea...nooo to ti vemi ja neporadím...ale ak si si platila sama DNP tak to je dobre, lebo aj rodičovský ti výjde väčší ale je to tak že za posledné 2 roky musís pracovať aspon 270 dní aby ti vyšiel ten vyšší rodičovský ale materská....no daj si dokopy za posledný rok hrubý príjem, resp. ten minimálny vymeriavací základ a z toho 55%..asi tak nejak 😅

alenkam.
12. máj 2010

janka, takze jeden drobec s vybavou...? 😉 tak hadam bude parik... 😉 aj vas pomerali...?
ada, ani nie.. boli ma brucho ako pri ms, uz druhy den... az do noh mi to vystreluje... normalne mam pocit, ako keby som mala dostat...

marion
12. máj 2010

ikon, mne zatial stvrdne brusko raz za den na par sekund, tak dufam, ze to este nic zle neznamena... 🙂 vacsinou podvecer ked lezim na chrbte..

inac rano ked lezim na chrbte tak babetko uz urobi taky velky kopec a zacina siahat nad pupok takze sa riadne zvacsujeme... 🙂

este jedna dobra sprava, spominala som tu ze moja svagrina 33rocna, caka tretie dieta a vysli jej zle triple testy, downov 1:85. Na amnio nesla...vcera sa jej narodilo krasne zdrave tretie dievcatko Klara, 🙂 velmi nas to potesilo ale pobavilo ma to ze tretia baba su vo veku 11,5 a teraz cerstvo nerodene...a taaaaaaaak velmi chceli chlapca 😀 😀 😀 hlavne ze je zdrave...

rosannar
12. máj 2010

juko...okeeeeeej...dakujem dopíšem ťa 😀

juko25
12. máj 2010

bamb: co je to AFP? ale asi ano inak by doki nieco povedal a zajtr asa ideme odkrvit, a ozval sa ze uz štuchá ... ja neviem preco hovorim maly, som madar a nechce sa mi sklonovat mozno! 😀 😀 😀

ros: spolu, ale u nas doki nema utz tak len buduci tyzden budeme vediet asi pohlavie ☹ 😉 😉

rosannar
12. máj 2010

juko..ahhaaa....no mne hádam spraví utz...stále zatial robila..no uvidíme...a hádam, sa ten malý krpec dole aj ukáže 😀

6lenka64
12. máj 2010

No my mame pre dievcatko Ema a pre chlapca Lukaško 🙂

juko25
12. máj 2010

ros: no uz sme zvedavy ze ci som dobre namiesal 😀 😀
ale kazdy tvrdi ze dievcatko okrem mna 😉 😉 😀
no ale jasne nech je to zdrave!!

jankaa15
12. máj 2010

no jeden chlapisko bude a druhe este nevieme,,,lebo dr ani nevie ci su jednovajecne alebo dvojvajecne,,,,keby boli jednovajecne tak budu obaja chlapci a ked dvojvajecne moze byt druhy drobcek aj dievcatko,,,,
nie nemerala ani morfologicky nerobila ze to az nabuduce na poradni a tu mi prelozila az na 7.6.,,,,to budem v 22tt,,,ale ked pojdem na 3D k nejakemu inemu dr to by som chcela nejak v 20tt,,,,

rosannar
12. máj 2010

juko...a ty chceš chlapčeka?