icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

bamb27
13. máj 2010

ja len levandulovy olejcek od johnson&johnson.. na to ma lenok navnadila, som potom tak krasne nalestena 😀 ..ale tiez sa mi nevytvorilo nic zatial, len dve pubertalne strie sa mi zviditelnili, ale tie su aj tak pod gatkami schovane... ale co som si vsimla, tak strasne mam pevne prsia, nemam nejak moc velke chleby, skor len take B-ckove zemlicky, ale tvrde su ako silikony.. je mi to smiesne 😅

svet1
13. máj 2010

Tak už sa začínam napchávať čokoládou, aby do 11-tej zabrala 😀

bamb27
13. máj 2010

svet, no snad to zaberie a herec sa predvedie v celej svojej krase 😉

svet1
13. máj 2010

Joooj, dúfam a veľmi sa teším - teraz keby mi chceli tlak zmerať... tak sa to aj pokazí 😀

pusinqa
13. máj 2010

renatka tak na toto ja chodím opančuchovaná od prstov na nohách až po gaťky, sťahuje to riadne a je v tom teplo, ale nechcem mať žilkované, červenkavé a modravé nohy, čo budem robiť v lete netuším 😒

svet1
13. máj 2010

Tak pomaly vyrážam.... 😀 😀 😀

monique02
13. máj 2010

ahojte kocky,

vsetkym co idu do poradne a na sono silno drzime palce 😉

mne sa pri ninke spravili 2 strie uz na konci tehotenstva pod pupkom, myslim ze naterianim tomu neublizite, ale ani uplne nepomozete, strie su dedicne

mne sa spravil herpes asi pred mesiacom a v lekarni mi dala normalne zovirax, ani nepisali ze by to tehotne nemohli 😅

mne sa chce prestrasne spat 😝

pekny den vsetkym

bamb27
13. máj 2010

moni.. chapem ta... aj ja som spava, a kym bude taketo pocasie tak aj ostanem.. buduci tyzden ma byt rovnako, akurat ma byt len nejakych 13 stupnov, no krasa 😒

andreaerdna
13. máj 2010

ahojte, tak sa hlásim aj ja 🙂 Gratulujem ku všetkému možnému a držím palce aj dnes, nech sa drobci predvedú!

Ja sa pochválim včerajším zážitkom. 🙂 Večer kukáme správy a v stole mi padol do oka ten fonendoskop, tak že skúsim. A predstavte si, srdiečko sme našli takmer hneď vľavo dole asi 5cm od pupku. Mm stále, že no čo, čo... máš.. počuješ? 😀 Tak mu vravím, že no skús... a bolo počuť úplne super! 🙂 A dnes ráno, že skúsim, kým som mala chvíľu čas pred odchodom a nemohla som nájsť, asi bolo inak otočené a času som tiež nemala moc. Ale včera som do 30 sekúnd našla. Tak sme sa vytešovali a vytešujeme. 😀
A dnes mi do roboty jeden pán doniesol knižky, zopár, to je nejaká firma, oni to roznášajú po firmách a môžem si pozrieť a za tri dni príde pre ne a že či nejakú chcem. A doniesol mi aj takú rozprávkovú knihu, všetko je s 50% zľavou, tak táto kniha vyjde len 5eur, tak sme sa s manželíkom zhodli, že ju kúpime, nech máme žabiatku čo čítať, už keď je v tom brušku zatvorené, nech má nejakú zábavu 😀

pusinqa
13. máj 2010

andrea tak super zážitok

ja mám strie po zadočku ešte z dospievania a celkom dosť, po malej ani jedna jediná, zatiaľ ani teraz 🙂

renatka9
13. máj 2010

pus.. ja by som sa v tých pančuškách zadusila... neznášam to... ja ani v zime nenosím... iba keď ideme snowboardiť... ale aj to radšej hodím legíny miesto toho 🙂

monique... veru niekomu ani natieranie nepomôže... všetko závisí od pružnosti pokožky, ktorá je už daná...

adnrea... aj ja som už dvakrát našla drobcove srdiečko fonendoskopom... super zážitok 🙂

alenkam.
13. máj 2010

baby.. to s tym fonendoskopom je parada.. len ako sa mne na zaciatku experimentu darilo, teraz nie a nie.. 😠
btw, drzte palce, zajtra o desiatej mi maju volat, ci ten byt beru alebo nie... ale vraj na 95% ano... 😎

andreaerdna
13. máj 2010

tak drzim palce 😉

pusinqa
13. máj 2010

alenka držíme palce

reni to ja mám také špeci 2 kompresívne navliekačky od cievnej, keď ich nedám mňa aj hrozne bolia nohy, tak sa radšej s nimi mordujem 😉

andreaerdna
13. máj 2010

pus a aj ti operovali žily? Lebo kamarátka tiež nosila tie pančuchy, potom jej oprovali krčové žily, ale mala 18r vtedy, tak nechápem... ale žervraj dedičné. No a teraz ich nemusí nosiť, ale že keď otehotnie, tak určite bude musieť, preto chce byť tehotná na zimu 😎 Ale neviem, ktorú 😀

bamb27
13. máj 2010

alenka.. drziiime

moja mama mala problemy s krcovymi zilami, ja zatial tuk tuk nic... tak uvidime... akurat mam na chodidle uz druhy krat sa mi to urobilo, taku malu hrcku.. vzdy na zaciatku bolela, bola tvrda a modra.. potom to povolilo... no pride mi to ako taka krvava zrazeninka.. alebo co, no napadlo ma aj ci na chodidle moze byt krcova zila.. nechapem co to tam mam, ale kedze to vzdy za par dni zmizne tak som s tym nikde ani nebola a vlastne ani neviem kam by som s tym sla.. k akemu doktorovi ..nestretli ste sa s takym niecim?

alenkam.
13. máj 2010

bamb, dik za karmu zo vcera.. 😉
volala svagrina, ze amnio vysla ok samozrejme a bude to dievcatko... tak som zvedava, co my, ci bude u starych rodicov babinec alebo nie... 😀
krcove zili mam aj ja.. zdedene ovsem... ale zaital vsetko v norme a velmi dufam, ze to tak ostane...
bamb... no asi k obvodnemu a on ta uz niekam posle.. ved tusim aj tak vsade potrebujes odporucanie...

renatka9
13. máj 2010

alenka... pridávam sa a držím palce... ale iba chvíľu, aby som mohla ťukať do kávesnice 🙂

pus... jasné, tak to treba.. mne by ale asi v tom bolo aj teplo... ja taký otužilý človek... 😵

bamb.. s tým som sa veru nestretla... 😖

bamb27
13. máj 2010

dik alenka...budem si musiet pockat ked sa zase vytvori, co by sa uz nemuselo... a inak este stale posielam tu karmu, nech maju chrobaka v hlave a nech zavolaju ze beru 😉

andreaerdna
13. máj 2010

bamb, nemám skúsenosť s takým niečim..
ali, tak to amnio sme vedeli od začiatku, že bude ok, ale aspoň má 100pro istotu a odhalili dievčatko. Ty máš aký pocit, čo to bude?
A žily má môj oco, nie najhoršie, ale dosť, ale on často preťažuje nohy... má v nohách tisícky km na bicykli a tiež veľa turistiky. A keď som v piatok schytala ten kŕč do lýtka a ma to neprestávalo bolileť, tak mamina, že či to nebude nejaká skrytá žila, lebo že aj také sú... ale ja som vedela, že to bol kŕč a už nebolí.

andys11
13. máj 2010

no mne sa teraz ozaj nieco podarilo. Chrbtom ruky som sa brutalne drapla do takeho zeleza, co tu trci v kancli (presne som vedela, ze sa to skor, ci neskor stane 😝 ) Na dvoch miestach mam take krvave ryhy a este sa mi okolo zacali roztahovat cervene flaky pod kozou. Chcem ist za asistentkou, ci nema dezinfekciu - mozem si to dat na ruku, ci? Neviete?

alenkam.
13. máj 2010

adi, neviem.. ale napriek tomu, ze vsade som vycitala, ze dievcatko, ja mam tusaka na chlapca.. aj ked strasne by som chcela Leu a spracuvam na to aj mm... alebo Nelku.. ale on furt Kristinka a Kristinka... 😒

pusinqa
13. máj 2010

ja mám diagnózu že začínajúce kŕčové žily, mňa strašne bolievali nohy, že som pomaly ani chodiť už večer nevládala ani chodiť, inak mám len podkolienky, na tehu mám tieto navliekačky, mňa zas nenapadlo si kvôli tomu plánovať tehu, ale v lete to bude brutal, už teraz ma to tak ohrieva, že zas hore mávam len tričko a všetci po mne pozerajú aká som otužilá, no kedy aj ich hriali také pančucháče 😀 a doma len šortky pod riť a malá mi na to furt chce ešte obliekať ponožky 😀 , ale veď z tohto mi trčia len prsty na nohách
bamb robia sa aj na chodidlách, preto mám aj tie opančuchované 😖
my to máme v rodine, tata hrozné, brácha už to tiež má, mňa zatiaľ len bolia nohy ale nemám ich ešte škaredé, vystúpené, môžem aj sukne 🙂

pusinqa
13. máj 2010

bamb inak obvodná ťa odporučí a potom to rieši angiológ čiže cievny
mne sonom zistila že ich mám zatiaľ len vnútorné a začínajúce a že ma z toho tie nožule tak bolia

zlatiak
13. máj 2010

Ahojte buduce mamicky, tak sa hlasim s negativnymi vysledkami tripple testu....tak som straaaaaasne rada ze vsetko je ok...dva dni som bola riadne vystresovana ale teraz uz je vsetko ok 🙂

Drzim palceky vsetkum co idu dnes pordnovat aby vsetko dopadlo tak ako ma 😉 ...cize super 🙂

K herpesu viem co to povedat pretoze tym trpim uz niekolko rokov....herpes v tehotestve je nebezpecny ked sa vyskytne prvy krat alebo ked je pasovy herpes lebo to je iny virus ktory uz moze napadnut babetko...tie babeny ktore mavaju herpes aj pred tehu takto je v pohode...imunita v tele pocas tehotenstva je oslabena a preto sa zvyknut robit tieto potvory...takze ziadne stresy a pohodicka len to vydrzat s tou krasou na puse 😒

Renatka...mozem sa t a spytat preco si zacala pouzivat ten elastique exclusive? ja pouzivam ten elastiq original ale ak je lepsi ten exkluziv tak zacnem ten 🙂 ....dakujeeeem

bamb27
13. máj 2010

jeee,,, pus, dik za radu.. inak mojej mamine v lete pomahaju studene kupele noh.. kazdu chvilku si ich chodi sprchovat 😉

andreaerdna
13. máj 2010

ali, tak mozno to bude chlapec a bude to vybavene, ani lea, ani nela, ani kristinka 😀 A chlapec bude mat ake meno? A v pondelok sa hadam dozvieme, nie? O kolkej ides?

alenkam.
13. máj 2010

chlapec mne by nevadil Leo.. ale muz chce Vladimir alebo Marian... a to uz vobec nie... inak neviem.. to priezvisko to vsetko dost komplikuje... 😖
vy mate co vybrate...?

alenkam.
13. máj 2010

idem 14.30.. takze cely den cakania... ale hadam sa dockame... 🙂
ty ides kedy..?

andreaerdna
13. máj 2010

marian sa vam hodi k priezvisku. My mame vybrate Nela a Martin a sono az po 16tej, mam prist na 16, ale budem cakat na manzela, on konci o styroch, tak kym pride.. tak 16,15h hadam a to este neviem, kolko ludi tam bude 🙂