icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lenok
28. máj 2010

@renatka9.... @skaciatko je moja kolegyna nasledovnicka v tehulkovani 😀 a ty si oktober? coze? ved si mi ine hovorila 😨

lenok
28. máj 2010

@skaciatko... micka, hod si tam nejaku krasnu foto a dopln udaje do pasu, inak sa tu s tebou nikto nebude bavit 😀 😀 😀

me
28. máj 2010

Prečo stále podozrievate všetky nové , máte nejakú zlú skúsenosť???, načo by sme sa prihlasovali na túto stránku ak by sme neprežívali to isté ako vy a nepotrebovali sa v niektorých veciach poradiť, som rada že sa so mnou predsa len niekto bavil aj keď nemám fotku, a že som sa dozvedela pár info, papa

lenok
28. máj 2010

@me.... nemyslela som to tak...
@skaciatko je moja kolegynka a dobra kamoska, bolo to adresovane jej, nemusis na to reagovat 😉 a ti smejkovia su tam na to, ze je to zart 😉
chce to klud... 😉

lienockaa
28. máj 2010

me-nehnevaj sa, ale bohuzial je to tak, ze sme sukromnicky preto, ze sa nam sem hned na zaciatku temy votrela jedna osoba, ktora sa vydavala za niekoho ineho a proste chodila do viacerych tem na konikovi, pod viacerymi nickmi a mala zakazdym iny pribeh, iny pocet deti, bola iny tyzden a tak, dokonca mala aj fotky, ktore kradla cudzim zenam..aj vramci oktobroviek si raz zmenila nick..nedavno sa na to prislo, bavili sme sa o tom na konci tejto temy, ked este bola verejna, preto tu bola ta hadka, vies, pisali nam sem baby z tych inych tem, kam tiez chodila, ktore nas na to upozornili a vlastne na nu prisli..
preto hned tak supom hopom nepriberame nove tvare do sukromnej temy..ja len, aby si tomu rozumela, preco je to tak..

to nie je o fotke, ja fotku tiez nemam.. 😉

emily327
28. máj 2010

ahojte, dlho som tu nebola. Uzivam si tehotenstvo na plno a uz sa neviem dockat nasej malej. Inak ja nie som nova 🙂 Len som tu dlho nebola 🙂 Ako tehulkujete? Ozaj je tu niekto z BA?

emily327
28. máj 2010

ako som vas spatne citala, tak asi tu uz nikto kto tu bol predtym nie je, ze mate sukromnu temu. No nevadi..... Opatrujte vas aj babatka v brusku 🙂 cmuk pa pa

misimimi
28. máj 2010

@emily327 no co uz ale zostalo tu este bab ktore sa obcas sem aj pozru 🙂 tie ktore su neni v sukromnej skupine 🙂 a ver mi ze si neni jedina ktora si to tehotenstvo uziva ale cas ide moc ryxlo 🙂

emily327
28. máj 2010

@misimimi ahoj, som rada,ze aspon niekto napisal. Ja som tu bola na zaciatku tehu a potom som aj na to zabudla 😀 Ale spomenula som si na vas a reku,ze pozriem ako sa tu mate. A v tom,ze cas ide velmi rychlo v tom mas fakt pravdu. Ja uz buduci tyzden zacinam 6.mesiac a to som si len nedavno nasla // na teste 😀 A co ty ,ako prezivas tehu? Uz viete co to bude?

misimimi
29. máj 2010

@emily327 este nie ale 16.6. idem na sono tak bud sa mi ukaze co je abo nie 🙂 ale ja si to posledne dva mesiace uzivam konecne 🙂 ani ja sem casto nexodim len ked si spomeniem 😀 a vy ste zistili co sa vam skryva v brusku ci sa hanbilo? 🙂

emily327
29. máj 2010

@misimimi aha tak, drzim palce aby sa babo ukazalo 🙂 Nam sa priamo neukazalo ale lekarka povedala,ze je to na 99.9 % dievcatko. Tak je dobre,ze si to posledne 2 mesiace uzivas. Ja som do 14tt prezivala tehu tak vselijako, zvracala som hlavne vecer a tym,ze som mala aj silnu anginu v tom obdbobi, tak to neboli prijemne chvile. A uz mate vybrate mena pre babo? Ja viem,ze urcite najdolezitejsie je,ze aby bolo zdrave ale mas tusak co by to mohlo byt? 😉

misimimi
29. máj 2010

@emily327 myslim si ze to bude dievcatko aj ked mne je to fakt jedno 😀 mame vybrane mena ale kazdemu sa lubi ine 😀 ja cem melanie abo xeniu a priatel zase mishel tak newem bude co bude a ak xlapisko tak oliver abo patrik abo david 🙂 a vy co uz ste vymysleli nejake meno? 🙂

emily327
29. máj 2010

@misimimi pekne mena. My mame pre dievcatko Sonicka. A ak by sa nahodou lekarka pomylila, tak to bude Tomasko 🙂 Ty si na Slovensku?

misimimi
29. máj 2010

@emily327 som na slovensku a uvidime do kedy bo ma to tu moc nebavy isla by som domou 🙂

emily327
29. máj 2010

@misimimi pockaj si na Slovensku a isla by si domov? Odkial si ak to nie je tajomstvo? My sme v zahranici a ja sa neviem dockat kedy prideme na Slovensko 🙂

renatka9
29. máj 2010

@lenok to vážne? no teda, aký je ten svet malý a modrý koník ešte menší 🙂 takže ste dve kolegyne októbrovky 🙂

@emily327 ja si ťa pamätám, že si na začiatku prispievala do októbroviek 🙂 ja tiež budúci týždeň začínam 6.mesiac. vlastne máme takmer rovnaký termín 😀 ja chodím väčšinou len do súkromnej skupiny, ale sem tam aj sem ešte zbehnem 😉 pozerám, že čakáte dievčatko, takže sa už ukázalo v plne kráse? gratulujem 🙂 my budem mať šuhaja 😀

emily327
29. máj 2010

@renatka9 ahoj moja, no aspon niekto kto si ma pamata 🙂 My podla poslednej MS nam vychadza termin 7.10. ale podla lekarov,ze vraj 3.10., tak sa nechame prekvapit. pozeram,ze uz aj meno mate vybrate 🙂 Pekne. A ako sa mas? Ako prezivas tehu? Mna tak napadlo,ze sem zase pridem,ze sa vraciame spat na Sk,ze mozno tu najdem nejaku oktobrovku co bude blizko mna a budeme spolocne kocikovat 🙂

cruelty
29. máj 2010

ahojte 🙂 konecne sa mozem pridat aj ja do skupiny tehuliek 🙂) je tu nietko zo Samorina?

emily327
29. máj 2010

@cruelty ahoj ahoj, tak vitaj medzi nami oktobrovkami 🙂 Pozeram,ze este neviete pohlavie?

cruelty
30. máj 2010

@emily327 dakujem 🙂 ta nasa potvorka mala rucicku medzi nohami...asi si povedala ze starym ujom sa nebude ukazovat....tento tyzden ideme na dalsi UZV tak dufam...ty si odkedy vedela ze to bude baba?

misimimi
30. máj 2010

@emily327 no ja som narodena v srbsku a zili sme tam az do mojej 16 no a teraz sme tu a nejak ma tu fakt nebavy 😀 ale nic nenarobim teraz sa bojim cestovat tak dlho a aj tak priatel je odtialto 🙂
@cruelty vitaj medzi nami 😀

emily327
30. máj 2010

@cruelty no aj nasa mala prekrizene nozicky a aj rucicky si strkala medzi nozicky ale lekarka povedala,ze to bude urcite dievcatko, tak dufam,ze to tak aj bude 🙂 Boli sme na sukromnom UTZ v 21tt. Tak drzim palce, aby sa tentokrat babo ukazalo, co to bude 🙂 Hlavne nech ste v poriadku cmuk a uz mate vybrane aj mena?

emily327
30. máj 2010

@misimimi aha no domov je domov 😉 Viem o tom svoje. Inak ja som pred rokmi robila aupair v srbskej rodine vo Svajciarsku, vedela som plynule po srbsky 😉 No skoda,ze som nemala moznost hovorit v tomto jazyku a tak som ho aj zabudla ☹ A co priatel? Ten by chcel ist do Srbska? Neviem aka je tam momentalna situacia... Mas tam aj svoju rodinu???

misimimi
30. máj 2010

@emily327 ale nece on o tom ani pocut 🙂 rodicia a sestra je tu a tam su stary rodicia 🙂 tak ale zase ked som tam ma taha sem a ked som tu tak zase tam 🙂

emily327
30. máj 2010

@misimimi jaj no to po tolkych rokoch je to asi pol na pol. Tak verim,ze ked pride babatko,ze ta to na Slovensku bude bavit viac 😉 A ako sa mas? Babatko kopka?

misimimi
30. máj 2010

@emily327 jaj mi sa mame perfektne furd som hladna az mi to uz leze aj na nervy 🙂a bubacik moj kope o sto sest ale uz ma zacina aj pobolievat ked zacne robit kotrmelce 🙂 vcera vecer 15 min v kuse 🙂 uz som si aj povedala ze to nebude dievka ale xlapisko taku silu mat 🙂 a vy kopkate ci ste dobrucky? a ty si odkial vlastne myslim tu na slovensku ak smiem vedet ?😀

emily327
30. máj 2010

@misimimi tak to byt stale hladna dobre poznam 😀 Ja som na tom podobne, sak sa domov nedokotulam, rovno vypadnem z lietadla 😀 malinka v brusku, kopka na etapy. Kedy ako, hlavne na vecer je velmi aktivna, tak dufam,ze jej to nezostane aj ked sa narodi 😀 Ale poviem ti,ze pokial sme nevedeli pohlavie, tiez som si myslela,ze to bude maly futbalista. Lebo boli chvilky ked ma kopla tak silno az ma to dostalo do kolien a vyrazilo mi dych a trvalo to asi pol hodku. Takze to dobre poznam. Ale uz je to lepsie. Ja pochadzam z vychodu z Bardejova. Ale ked sa vratime budeme byvat v Rovinke, co je kusok od BA.

misimimi
30. máj 2010

@emily327 jaj a mozes lietat? bo ja som pocula ze sa nemoze ked je zena tehotna.. no ako ale ja vobec nepriberam ja som pribrala 4 kg to je strasne 🙂 a nic sa mi nezvacsilo okrem prs a bruxa 🙂 a furd jem kazdu hodku ani von nexodim bo len sa vytrepe von a uz som hladna 🙂 no inak aj ja sa modlim len aby nemalo vymenenu noc za den bo to bude hroza 😀

me
31. máj 2010

Lienockaa- ďakujem za vysvetlenie, už všetkému rozumiem,ja sa nehnevám len som tomu nerozumela, som tu nová, papa

renatka9
31. máj 2010

@emily327 a o kedy si na SR a z akého regiónu? ja sa mám fajn. tehotenstvo v pohode. prvé tri mesiace ma trápila strašná únava, ale nevoľnosti som zvládla celkom v pohode. ani raz som neblinkala, takže super 🙂 teraz si vychutnávam, že drobček kopká a o sto šesť, len už by som ho chcela mať pri sebe. a tebe sa ako tehuľkuje?