Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@skaciatko... micka, hod si tam nejaku krasnu foto a dopln udaje do pasu, inak sa tu s tebou nikto nebude bavit 😀 😀 😀
Prečo stále podozrievate všetky nové , máte nejakú zlú skúsenosť???, načo by sme sa prihlasovali na túto stránku ak by sme neprežívali to isté ako vy a nepotrebovali sa v niektorých veciach poradiť, som rada že sa so mnou predsa len niekto bavil aj keď nemám fotku, a že som sa dozvedela pár info, papa
me-nehnevaj sa, ale bohuzial je to tak, ze sme sukromnicky preto, ze sa nam sem hned na zaciatku temy votrela jedna osoba, ktora sa vydavala za niekoho ineho a proste chodila do viacerych tem na konikovi, pod viacerymi nickmi a mala zakazdym iny pribeh, iny pocet deti, bola iny tyzden a tak, dokonca mala aj fotky, ktore kradla cudzim zenam..aj vramci oktobroviek si raz zmenila nick..nedavno sa na to prislo, bavili sme sa o tom na konci tejto temy, ked este bola verejna, preto tu bola ta hadka, vies, pisali nam sem baby z tych inych tem, kam tiez chodila, ktore nas na to upozornili a vlastne na nu prisli..
preto hned tak supom hopom nepriberame nove tvare do sukromnej temy..ja len, aby si tomu rozumela, preco je to tak..
to nie je o fotke, ja fotku tiez nemam.. 😉
ahojte, dlho som tu nebola. Uzivam si tehotenstvo na plno a uz sa neviem dockat nasej malej. Inak ja nie som nova 🙂 Len som tu dlho nebola 🙂 Ako tehulkujete? Ozaj je tu niekto z BA?
ako som vas spatne citala, tak asi tu uz nikto kto tu bol predtym nie je, ze mate sukromnu temu. No nevadi..... Opatrujte vas aj babatka v brusku 🙂 cmuk pa pa
@misimimi ahoj, som rada,ze aspon niekto napisal. Ja som tu bola na zaciatku tehu a potom som aj na to zabudla 😀 Ale spomenula som si na vas a reku,ze pozriem ako sa tu mate. A v tom,ze cas ide velmi rychlo v tom mas fakt pravdu. Ja uz buduci tyzden zacinam 6.mesiac a to som si len nedavno nasla // na teste 😀 A co ty ,ako prezivas tehu? Uz viete co to bude?
@misimimi aha tak, drzim palce aby sa babo ukazalo 🙂 Nam sa priamo neukazalo ale lekarka povedala,ze je to na 99.9 % dievcatko. Tak je dobre,ze si to posledne 2 mesiace uzivas. Ja som do 14tt prezivala tehu tak vselijako, zvracala som hlavne vecer a tym,ze som mala aj silnu anginu v tom obdbobi, tak to neboli prijemne chvile. A uz mate vybrate mena pre babo? Ja viem,ze urcite najdolezitejsie je,ze aby bolo zdrave ale mas tusak co by to mohlo byt? 😉
@lenok to vážne? no teda, aký je ten svet malý a modrý koník ešte menší 🙂 takže ste dve kolegyne októbrovky 🙂
@emily327 ja si ťa pamätám, že si na začiatku prispievala do októbroviek 🙂 ja tiež budúci týždeň začínam 6.mesiac. vlastne máme takmer rovnaký termín 😀 ja chodím väčšinou len do súkromnej skupiny, ale sem tam aj sem ešte zbehnem 😉 pozerám, že čakáte dievčatko, takže sa už ukázalo v plne kráse? gratulujem 🙂 my budem mať šuhaja 😀
@renatka9 ahoj moja, no aspon niekto kto si ma pamata 🙂 My podla poslednej MS nam vychadza termin 7.10. ale podla lekarov,ze vraj 3.10., tak sa nechame prekvapit. pozeram,ze uz aj meno mate vybrate 🙂 Pekne. A ako sa mas? Ako prezivas tehu? Mna tak napadlo,ze sem zase pridem,ze sa vraciame spat na Sk,ze mozno tu najdem nejaku oktobrovku co bude blizko mna a budeme spolocne kocikovat 🙂
ahojte 🙂 konecne sa mozem pridat aj ja do skupiny tehuliek 🙂) je tu nietko zo Samorina?
@cruelty no aj nasa mala prekrizene nozicky a aj rucicky si strkala medzi nozicky ale lekarka povedala,ze to bude urcite dievcatko, tak dufam,ze to tak aj bude 🙂 Boli sme na sukromnom UTZ v 21tt. Tak drzim palce, aby sa tentokrat babo ukazalo, co to bude 🙂 Hlavne nech ste v poriadku cmuk a uz mate vybrane aj mena?
@misimimi aha no domov je domov 😉 Viem o tom svoje. Inak ja som pred rokmi robila aupair v srbskej rodine vo Svajciarsku, vedela som plynule po srbsky 😉 No skoda,ze som nemala moznost hovorit v tomto jazyku a tak som ho aj zabudla ☹ A co priatel? Ten by chcel ist do Srbska? Neviem aka je tam momentalna situacia... Mas tam aj svoju rodinu???
@emily327 jaj mi sa mame perfektne furd som hladna az mi to uz leze aj na nervy 🙂a bubacik moj kope o sto sest ale uz ma zacina aj pobolievat ked zacne robit kotrmelce 🙂 vcera vecer 15 min v kuse 🙂 uz som si aj povedala ze to nebude dievka ale xlapisko taku silu mat 🙂 a vy kopkate ci ste dobrucky? a ty si odkial vlastne myslim tu na slovensku ak smiem vedet ?😀
@misimimi tak to byt stale hladna dobre poznam 😀 Ja som na tom podobne, sak sa domov nedokotulam, rovno vypadnem z lietadla 😀 malinka v brusku, kopka na etapy. Kedy ako, hlavne na vecer je velmi aktivna, tak dufam,ze jej to nezostane aj ked sa narodi 😀 Ale poviem ti,ze pokial sme nevedeli pohlavie, tiez som si myslela,ze to bude maly futbalista. Lebo boli chvilky ked ma kopla tak silno az ma to dostalo do kolien a vyrazilo mi dych a trvalo to asi pol hodku. Takze to dobre poznam. Ale uz je to lepsie. Ja pochadzam z vychodu z Bardejova. Ale ked sa vratime budeme byvat v Rovinke, co je kusok od BA.
@emily327 jaj a mozes lietat? bo ja som pocula ze sa nemoze ked je zena tehotna.. no ako ale ja vobec nepriberam ja som pribrala 4 kg to je strasne 🙂 a nic sa mi nezvacsilo okrem prs a bruxa 🙂 a furd jem kazdu hodku ani von nexodim bo len sa vytrepe von a uz som hladna 🙂 no inak aj ja sa modlim len aby nemalo vymenenu noc za den bo to bude hroza 😀
Lienockaa- ďakujem za vysvetlenie, už všetkému rozumiem,ja sa nehnevám len som tomu nerozumela, som tu nová, papa
@emily327 a o kedy si na SR a z akého regiónu? ja sa mám fajn. tehotenstvo v pohode. prvé tri mesiace ma trápila strašná únava, ale nevoľnosti som zvládla celkom v pohode. ani raz som neblinkala, takže super 🙂 teraz si vychutnávam, že drobček kopká a o sto šesť, len už by som ho chcela mať pri sebe. a tebe sa ako tehuľkuje?

@renatka9.... @skaciatko je moja kolegyna nasledovnicka v tehulkovani 😀 a ty si oktober? coze? ved si mi ine hovorila 😨