Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@misimimi ano do 30 tt sa moze v pohode lietat. Dokonca su aj zeny co letia v 34tt ale do 30tt mi moja gynekologicka odsuhlasila lietanie, takze v pohode. Jaj no tak to ja priberam neskutocne ☹ uz mam skoro 10kg + co je dost vela ale kaslem uz na to, nebudem sa tym trapit, lebo to aj tak nezmenim. Ja som vela pribrala na zaciatku prve mesiace. A teraz je to pomenej. Dufam,ze to zhodim pri kojeni. jaj no to sa modlime vsetky asi, aby nam deturence v noci spinkali a cez den boli hore 🙂 ale neboj zvladneme aj ked to bude opacne.
@renatka9 na slovensko priletime 11.7. a ja pochadzam z Bardejova co je vychod Slovenska ale budeme prve mesiace v BA a potom mame v plane, ked zariadime nase nove byvanie tak budeme byvat v Rovinke, co je kusok od BA. A ty si odkial?
@misimimi ale neboj, zase moja kamoska tiez bola velmi chuda malo pribrala a posledne 2 mesiace pribrala asi 8kg a vsetko to dobehla 😉 Takze este sa moze vsetko zmenit cmuk hlavne,ze ti chuti papat a nie je ti zle cmuk a dakujem, som tucko ale kaslem na to, hlavne,ze mala princeznicka je v poriadku a krasne si kopka v brusku. Milujem jej kopanceky, je to tak nadherny pocit.
@misimimi ono to totiz vyzeralo, ze tak skoro normalne neotehotniem...sme uz boli aj v ISCARE ale medzi tym....nejak sa zadarilo...ale tym sa to vsetko zacalo...ako niekto povie ze ani nevie ze je tehotny tak ja som si to odskakala a este sa to taha aj teraz 🙂......len uz to neberiem tak tragicky...a ty ako? zatial tehulkujes bez problemov?
@emily327 hehe no dufam ze priberem ale zas ne moc 😀😀 😀 no ja uz to moc ani nelubim jak kopka bo nema ani minutu oddyx 🙂 ale milujem ze sa ozve ked rozpravam a hladkam brusko 😀
@cruelty no tak aj ja som mala prve tri mesiace take seliake aj krvacala a tak ale sme dokazalli ze sme silny 😀 asi to bude baba 😀 hehe teraz sme vsetci spokojny aj ked obcas mam bolesti v bruxu ale vraj je to normalne :D
@cruelty sme uz 4 roky v zahranici v Irsku. A tehotenstvo znasam od 14tt vyborne. Citim sa fakt super. Prve mesiace neboli velmi dobre, hlavne preto,ze som mala silnu anginu a zapal prinosovych dutin a liecila som to dlho ale inak pohodicka. Nam sa podarilo na prvy krat 😉 Hned po vysadeni HAK, tak sme sa velmi tesili. A o to viac si vazim to tehotenstvo. Predsa len zeny po 30-tke s otehotnenim maju problem....Toho som sa bala aj ja.A tebe je este stale zle?
@misimimi jaj no aj moja princeznicka v brusku sem tam dobre kopne, ze mi vyrazi dych ale inak je zlatinko.
@misimimi no hlavne,ze vieme,ze babatko v brusku zije 🙂 Kopanceky su jedinym ukludnenim pre mna, lebo tu je hrozne zdravotnictvo. A vecicky uz mame nakupene 2 plne tasky ved mozes kuk u mna v albume 🙂 Nakupna horucka v plnom prude xixi a ty uz nieco nakupujes? Ci cakas, co to bude?
ja sa bojim nakupovat 🙂 bo ma zastrasili ze to prinasa nestastie tak ja este xvilku pockam ale budem aj ja nakupovat jak blazon 🙂 sak som sa v tescu rozplakala za ponozky 🙂 moj tato sa na mne nemohol prestat smiat ale uz ked on videl jake tam maju vecicky tak sme plakali spolu 😀 ale pockam sak este kym mi povedia co je a potom budem kupovat 🙂 lebo ja teraz pozeram len po babskyx veciax a na xlapcenske ani nekukam 🙂
@misimimi no ja na tieto povery neverim. my sme vsetkym v rodine aj kamaratom hned ked som bola v 5tt povedali,ze cakame babo. Ja negativne ani nemyslim. Treba byt opatrny ale zase netreba si privolavat zle veci. Chod pozri ale dalsich 30 body som nefotila lebo je toho fakt vela 😀 Tu su vecicky velmi pekne, lacne a kvalitne. Na Sk je to hrozne drahe. Tak aj preto robime vybavicku tu 😉 Tak dufam,ze na dalsom UTZ sa babo ukaze, aby si mohla aj ty nakupovat 😉 Mne vsetci vraveli,ze to bude chlapcek a bude to dievcatko 😀
@emily327 heh, ja som trošku zďaleka. ja som z nitranského okresu 🙂 ale môj mangelík chodí každý týždeň do bardejova pracovne 🙂 ale bohužial ja nie...
čo sa týka môjho spánku, tak ja mám s tým teraz veľké problémy... akurát ich rozoberám s októbrovkami v súkr. skupine, lebo od piatka mám veľké problémy z dýchaním a v noci sa dusím, vôbec nemôžem ležať na chrbte a včera sa mi to stalo už aj cez deň,, že som nemohla lapiť dych, tak ak sa to ešte raz zopakuje aj cez deň, tak asi pôjdem k môjmu doktorovi ☹
@renatka9 fuha no s tym dychanim by som necakala a zasla hned k lekarovi. Viem,ze v poslednom stadiu tehu sa neodporuca spanie na chrbte, kvoli nejakej cieve, co ked ti babatko pritlaci, tak ti moze prist zle. Tak kto vie ci to u tebe nie je uz teraz. Urcite by som s tym hned zasla za lekarom. Drzim palce. Daj potom vediet. Mne sa tuto noc konecne spinkalo super. tak som rada.
@misimimi no ved ano je to uplne jedno co to bude, hlavne nech je to zdrave 😉 Pocut srdiecko je vzdy super ale este krajsie je vidiet babatko cez UTZ. Ja som mala tuto moznost iba 2 krat a to raz sukromne, pretoze v Irsku sa robi iba jeden UTZ za cele tehu ☹
renatka9- ja som čítala, že problémy s dýchaním spôsobuje tlak bábätka na bránicu, preto sa aj tak zadýchavame / teda ja určite, schody sú horor /, vraj by sa nemalo spať na chrbte, ale na boku, ale určite sa radšej spýtaj doktora.
renatka9 - hej prvy ultrazvuk, (na sone som bola niekolko krat) ja uz ani sama neviem, ze v kolkatom tt som. lekar ma uz tak poplietol. ale podla MS je to vraj 20tt a podla sona (velkosti babenka) to vychadza na 18tt.
lenok- no vidis mojko, mam to vypocitane na 25.10. ale ak ti mam pravdu povedat, tak to bude inak, lebo tento termin mi dal hned na zaciatku a podla mna to este nie je ten spravny. myslim, ze teraz na uzv sa ukaze a aj sa to upresni.. teda dufam.
@misimimi no tak ja mam este teraz take mensie traviace tazkosti 🙂 ale uz to neberiem tak tragicky....po pobyte v nemocnici sa to vyrazne zlepsilo 😀 a tak sa teraz vytesujeme.....kedy mas UZV? chces vediet ci budete mat babu alebo chalana? ja aj moj manzel sme velmi chceli vediet, ale akosi sa nam nechce ukazat....takze ani nevieme ci mame kupovat ruzove alebo modre...takze zatial sme zostali na neutralnej zelenej a kremovej 😉
@emily327 od zaciatku som mala problemy so zvracanim....behat 20x na WC bolo fakt otravne...doteraz dohanat to, co som schudla 😒 ...ale teraz je to uz podstatne lepsie.....inak, pozerala som v albume....krasne vecicky pre Sonicku ste kupili...bude z nej hotova princezna....si viem predstavit...sestra ma totiz dvojmesacne dvojicky a to su take rozkosnice 🙂...kociarik uz mate vybraty?...rodit budes na Slovensku, ze?...som pocula ze v UK nie je bohvieake zdravotnictvo....jeden den porodis a na druhy ides domov ☹
Ahoj ja mam termín 2.10.2010
Ahojte,
chcela som sa spytat či ma niektorá z Vás skusenosť z priberaním že 0,5kg za mesiac.
Prosím o radu,ja som v 22týždni a pribrala som 2,3kg a doktor mi povedal že mi stačí 0,5kg každy mesic.
ĎAKUJEM
halas a čo sa ti na tom nepozdáva? to máš úplne v pohode, myslím že väčšina z nás pribrala už aj viac ako ty 😀
Halas- to je v pohode, ja som pribrala 3 kg, ale na začiatku som schudla 4 kg,síce som nevracala, ale bolo mi otrasne a tá hnusná chuť v ústach ma zabíjala, už som myslela , že sa zbláznim.
Ahojte babinec.Ako sa Vam tehulkuje?
tinkarisko- teraz už v pohode, bábo riadne kope a ja sa vytešujem z malých vecičiek, ktoré si sem tam už kúpim,len ma trápi peľová alergia, ktorú sa snažím prežiť bez liekov, ale asi sa mi to nepodarí.

@emily327 no co sa tyka mien 😉 dlho sme zvazovali, hlavne teda ja 🙂 muz chcel aby baba bola po mne Lenka a chalan Milan....no to som mu okamzite zamietla...ved deturence maju mat svoje vlastne mena 😀 takze nakoniec Ninka a Filipko...inak pozeram ze budete byvat v Rovinke...my sme zo Samorina 🙂 kedy planujes navrat ?