Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte, chvilku som tu nebola a som rada,ze sa tu spustila super debatka 🙂 Je tu nejaka tehulka co bude rodit v jednej z BA nemocnic? Ja som este stale v IRL ale za mesiac sa vraciame domov a potom sa budem musiet rozhodnut pre nemocnicu.... Inak mate aj vy take stavy,ze vam na vecer ide prasknut brusko? Ja ho mam take napnute ako keby malo prasknut, tak dufam,ze je to v poriadku.
@katka104 ahoj kde v Irsku ste? Ja som tiez v IRL, budes tu aj rodit?
11dara - ani nehovor, aj ja sa už cítim ako taká malá veľryba, nepribrala som veľa, ale nie som ani najštíhlejšia, a teraz toto teplo - umieram, prvý krát som bola tiež tehotná v lete / rodila som v auguste /, ale vtedy som to lepšie znášala.
ahojte tehulky,dlho som sem neprispievala, kedze toho casu mam velmi malo ale tu to ide pomalsie tie stranky tak som stihla docitat 🙂)) @emily327 ja budem rodit v Ruzinovskej nemocnici....je tazko povedat ktora nemoznica je dobra alebo zla...mam vela kamaratiek co povedia ze ruzinovksa je super, potom mam par co povedia ze je uplne na prt a to plati aj o Antolskej a Kramaroch...je to asi o tom kde to je komu najblizsie a ci tam ma znameho lekara alebo nie...tak v auguste sa chcem ist pozriet ako to tam vyzera tak som zvedava....v stredu ideme na morfologicky ultrazvuk a dozvieme sa pohlavie tak uz sa neviem dockat...aspon uz mozeme potom zacat s nakupmi 🙂)....inak zatial vsetko v poriadku 🙂)) tak prajem pekny dnik 🙂)
Dobré ránko baby,dnes by bolo najlepšie na dvore ,na lehátku v chládku a nablízku bazén 😎.Jááj ale čo mi panelákové chúďatá 😎. me - mi hovor pri prvom tehu som tiež lepšie znášala všetko aj teplo , no ale to som bola podstatne mladšia 😀. 😀
ahojte, aj ja budem rodit v Ba a pravdepodobne v Ruzinove. Tiez som pocula aj dobre aj zle na kadzu porodnicu, ale asi to zavisi aj od toho ako je kto narocny.
baby kto vie poradiť čo robiť keď malému silno krváca z nošteka? Dávame studené obklady,ale ak viete niečo účinnejšie poradte. 😒
11dara - presne, pri prvom tehotenstve bolo úplne všetko inak, ani zle mi nebývalo, taká som bola čiperná, že keby som nemala bruško tak ani neviem, že som tehotná. A teraz, už ledva fučím a o prvých mesiacoch ani nehovorím, zle mi bolo až do 4 mesiaca + kopa iných nepríjemností.
emily327 - asi ti tvrdne bruško, ja som to ešte nemala, ale kamoška áno, ak to nie je velmi často tak je to v pohode, ale ak by to bolo moc často, treba povedať doktorovi.
Ahojte baby ako sa Vam dari? Mne je strasne teplo a hnusne je vonku.Fuj
Ahojte, pridám sa k vám , my čakáme bábo znovu na oktober, aj dcérka je oktobrová .
Vonku je hrozne teplo ale sa teším..sice mi opuchaju nohy, ale dá sa to zvládnuť v pohode 🙂
@zlatiak ahoj moja dik za info. No moja svagrina tiez rodila v Ruzinovskej nemocnici a bola spokojna aj nespokojna lebo im v maji vypli na 2 dni teplu vodu. A po porode to nie je boh vie co ☹ Ale rodil ju kamos, ktory mozno bude rodit aj mna. Tak uvidim. Ono ked to na mna pride, tak mi to asi bude jedno,ze kde rodim 😀 Ale aj tak daj vediet, ked sa tam pojdes pozriet ako to tam vyzera a ci sa ti pacilo. Drzim palce na stredu aby sa malinke ukazalo a mozes nakupovat. Ja uz mam nakupy za sebou viac menej. Nam hned ako povedali co to bude, tak sme nabehli do obchodov a nakupili a to trvalo tak asi tyzden, nakupna horucka 🙂 Ale my sme si to fakt uzili, tie vecicky su tak krasne a tu v IRL neskutocne lacne, v porovnani s cenami na sk.
me: neviem ci mi tvrdne brusko lebo ten pocit mam iba ked sa najem a na vecer. Uvidim, ale uz o mesiac letime domov na Sk a tak budem rada, ze sa mi konecne niekto pozrie aj medzi nohy a vysetri ma gynekolog. Lebo tu sa mi este nikto nepozrel a o odbornosti lekarov tiez velmi pochybujem. Ale som ok a to je najdolezitejsie 🙂
@bellasandra ahojky 🙂 aj mne hrozne opuchaju nohy, ale to asi aj preto ze mam uz 20kg navyse a nozicky taku vahu nezvladaju 🙂
Ahoj krivka5 aj ja mam uz 14kg navyse,ale vyzeram ako hajzlovy pavucik zatial mi nohy neopuchaju.
@tinkarisko to mas v pohode. mne sa strasne zle chodi , som ako tank 😀 ale dnes je trosku chladnejsie, tak sa bude aspon dobre dychat 🙂 vidim ze aj ty budes mat chlapceka. no tento oktober budu asi chlapcekovia prevladat 🙂
Ahojte, ako sa máte? Mne je dnes blbo, nejako som asi prechladla,ale nechápem kde, veď bolo stále teplo, mám riadnu nádchu, celá hlava ma bolí, a nemôžem si dať žiadnu tabletku,dávate si paralen ? Ten sa asi môže, že?
Ahojte , konečne môžem ísť aj von úžasne sa dýcha, po tých teplách je to fajn. 🙂 me- jasné že si môžeš dať paralen od bolesti a vôbec sa nemusíš obávať o drobca(to mi odporučila doktorka). 😉 Tiež som bola riadne nachladnutá a snažila som to vyliečiť iba čajom,ale nešlo to. Dostala som zápal priedušnice a teraz musím užívať antibiotiká. Ale zajtra ich konečne doberiem hurá. 😅
Pekný dník, dnes je konečne fajnovo vonku ....hned sa lepšie behá po meste, ked nie je taká horúčava.
Me- môžeš si dať aj panadol. 🙂
ahojte baby po velmi dlhej dobe sa ozyvam aj ja. brusko nam rastie a inak sa citim ok. zajtra idem na poradnu a dnes k dr. holanovi na UZV. uz minule sice potvrdil ze asi to bude baba, ale teraz to snad este preveri. 🙂
a chcem sa spytat, ci sa niekto chystate rodit v TT, lebo necitala som to vsetko, popisali ste za tie mesiace toho straaaasne vela. 🙂
@zuzana1979 my asi pôjdeme rodiť do TT
Čaute baby, tak včera som nebola v práci - že to doma všetko vyležím, aj sa podarilo - už je lepšie, len som včera neležala, ale celý deň presedela lebo som si vitamínom C / citrón /, ktorý som do seba " džgala" podráždila žlčník a bola to katastrofa, jedno lepšie ako druhé. A toto hrozné počasie, vnútri spara, vonku zima, ešte mi aj rameno "ofúklo", celú noc som nespala čo ma to bolelo - no horor, ale hádam už bude lepšie.
@pusinqa tak to sa tam mozno aj stretneme. 🙂 aj prvykrat si rodila v tt? mas uz aj vybrateho lekara ci nie?
Čaute baby, mate niekto skúsenosť s pôrodnicou v Ilave. 😉
????
@zuzana1979 je to dosť možné, bola som tam aj s malou, nemocka síce nič moc ale ja som mala nejaké problémy tak nás odporučili Mudr. Štefánikovej, tá mi super pomohla, potom sme už chodili k nej, aj na pôrod sme ju chytili na službe ale mali sme ju aj tak dohodnutú na telefóne, teraz sme už bohužiaľ tiež u nej absolvovali konzultáciu a že nás už bude sledovať a aj teraz by som chcela k pôrodu ju, aj hovorila že sa dohodneme. ty si kde rodila malú? tuším máme doma rovesníčky, malá je chutná na fotkách, aj naša je taký čertík
babiiiiiiiiii budem mat syncekaaa 😀 😀
Strašne sa nudím,baby napíšte niečo pekné.Bože už mi fakt chýba aj robota a závidím pracujúcim 😠 .A to som si vravela že si na rizikovom tehu aspoň oddýchnem a dospím zameškané. misimimi- pripájam sa ku gratulácii 😉 .Ja som trošku dúfala že druhé bude dievčatko,no ale budem mať doma samých chlapov 😀 .Hlavne aby boli zdravý 🙂 .
dakujeeem ja sa tesim bo som v kutiku svojej mysli xcela xlapa doma 😀 nevadi sak xlapci maju lahsi zivot ako baby 😀 hlavne ze im nic neni 😀

Tiež si myslím že neliečený zápal nieje dobrý pre dieťa, tak dúfam že lieky zaberú a všetko bude ok. 😉
Vonku je tak krásne a ja musím trčať doma 😝 . No ale čo už aj tak som už taká guľa že ledva chodím a slniečko mi nepridáva 😅 .To som zvedavá ako budem chodiť von v lete. 😎