icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

misimimi
18. jún 2010

@me ano aj ja si objednavam cez net co som pozerala aj o 200 € su lacnejsie ako v obxodox a oplati sa to a mi ceme trojkolku koli letu aby sme mohli ist aj na korcule 🙂 lahsie sa ovlada pozri si v albume ho mam 🙂 a s nim ide aj autosedacka a este ako sportovy moze byt a este aj vanicka...

nivejka
18. jún 2010

ahojte....veľmi dlho som sa tu neukázala,ale sem tam som len čítala....som rada,že sa to tu konečne rozbehlo..
vidím,že riešite kočíky-síce aj ja tiež,ale sa neviem stále rozhodnúť.....ja zatiaľ nemám nič nachystané..

nivejka
18. jún 2010

od včera som oficiálne na rizikovom a musím,čo najviac ležať.... piť kvantum šumivého magnézia ☹ ☹

ockozelene
18. jún 2010

ahojte, ja budem kočík určite riešiť cez net, je to fakt lacnejšie ako v obchodoch a značku ešte nemám presne vybranú ponuka je dosť široká, v podstate ešte nemám doma nachystané vôbec nič, ale verím že po dnešku sa to už zmení... o dve hoďky idem na ultrazvuk... sa neviem dočkať... len aby bolo vidno čo čakáme... 🙂

me
18. jún 2010

@nivejka - aké máš problémy ?

zuzana1979
18. jún 2010

@ockozelene no tak snad ti to prezradi doki. 🙂 mne ked v utorok potvrdil dievcatko, bola som v auparku na UZV, tak som hned isla do HM a kupila ruzove bodicka. 🙂 ale uz to prehanat nebudem, lebo mame toho dost po malej a este aj sesternica ma skoro rocnu dcerku, tak uz nam vsetko bali, aby sme si po nich vzali.

nivejka
18. jún 2010

me......mám veľmi nízko placentu a hrozí mi predčasný pôrod..včera mi doki zaviedol pesar,aby mi to bábätko udržalo--snad mi to pomôže....som len 23t+3 a to je veľmi skoro a bábätko by to neprežilo ☹

udada
18. jún 2010

Ahojte, pridávam sa tiež 😵

nivejka
18. jún 2010

ahoj a vitaj udada 😉

nivejka
18. jún 2010

udada.....ako prežívaš tehulkovanie a už vieš kto ťa kopká???

me
18. jún 2010

@nivejka -tebe už v 20 tt povedali, že to bude dievča? Lebo mne to nevedeli povedať ani pri prvej, ani teraz. Vraj chlapca vidieť lepšie / niečo mu tam vytŕča / ale dievča je len asi, teda aspoň ja mám takú skúsenosť, alebo má moja doktorka oničom sono, ale dúfam že to 3D to zachráni.

zuzana1979
18. jún 2010

@me mne to doktor povedal v 20 tt, ale vtedy to netvrdil na 100 percent a tento tyzden, co je 23 tt mi to uz potvrdil na 100 percent, je to aj v sprave, lebo boli vidiet pysky. 🙂

11dara
18. jún 2010

@nivejka - ahoj tiež som na rizikovom tehu už od 2tt , 2-mesiace som si odležala v nemocnici s krvácaním.To už je ok(klop-klop) a mám moc nízko placentu.Ale doktor mi povedal ,že sa nemám stresovať. Maternica sa sama vytiahne cca do mesiaca,tak uvidím na poradni. Aj s prvým synom som bola na rizikovom kôli nízko položenej placente a nakoniec som 2týždne prenášala. Neboj bude to ok. 😉 Držím palce 🙂

nivejka
18. jún 2010

me...ja som v 23t+3,ale mi to zistili v 22týždni,že ,čo to bude...inak som si to aj myslela,lebo dosť priberám a hlavne chrbát mám široky..no aj zadok...a vlastne som celkom nejaká rozliata 😒 mám už 11kg navyše 😠

nivejka
18. jún 2010

@11dara no snad budeš mať pravdu,ale ja mám už jedno tehotenstvo za sebou a nie moc dobré...prvé kontrakcie koncom 5.mesiaca....1,5mesiaca ležania v nemocnici a nonstop napichnutá na infuzkach a aj tak sa mi malá vypýtala na svet o 2 mesiace skorej---proste sa jej tam nepáčilo od začiatku...tak teraz sa bojím,že ma čaká to isté....

nivejka
18. jún 2010

@zuzana1979 ..no aj mne to dali už do správy,že to bude dievčatko...3krát som sa doktorky pýtala,či sa nemýli a 3krát mi odpovedala,že to bude dievčatko 🙂 🙂

snowella
18. jún 2010

Ahojte, tehulky, mozem sa pridat do partie ? Som doma na PN uz 4. mesiac a je mi dlho... Pozeram, ze niektore uz mate rozbehnuty nakup veciciek a dokonca kocikov. Takmer vsetko oblecenie po starsom synovi mam odlozene, treba to vybalit a zhodnotit, ci je to po 11 rokoch este nositelne 🙂. Ale ja mam pocit u seba, ze je to este velmi skoro (kedy som zacala s pripravami u prveho syna, si vobec nepamatam), na druhej strane mam akusi paniku, ze vsetko odkladam a nebudem stihat... Ved sa moze pritrafit hocico. Ale zrejme tieto pocity neistoty vyplyvaju aj z toho, ze ja pred kazdou poradnou zvazujem este navrat do prace, som taka nespokojna. Aj ked je to vytuzene dieta a dieta, o ktore bolo nutne bojovat od zaciatku, neviem byt len tehotna, ked niektora tomu rozumiete...

11dara
18. jún 2010

@nivejka -no dúfam že tentoraz to bude lepšie, ešte že dcérku máš už tiež veľkú 😉 . Aspoň sa nebudeš stresovať keby si musela byť v tej nemocnici ☹ . Tak pevné nervi a veľa oddychu 🙂 .

nivejka
18. jún 2010

@11dara ..veľmi pekne ti dakujem si naozaj milá

nivejka
18. jún 2010

@snowella ahoj a jasne,že sa môžeš pridať 🙂 🙂

misimimi
18. jún 2010

baby pocula som ze babatka mozu mat cikutku este kym su v brusku a zaujima ma ci niektora nevie jak sa to prejavuje🙂

nivejka
18. jún 2010

@snowella ....inak takéto obavy mám aj ja.mám dcéru,ktorá bude mať o mesiac 11r...snažím sa spomenúť na veľa vecí,ale akosi mi to vypadlo....viem,že moja mama mi pomáhala s vecičkami a dokonca mi to aj všetko chystala,kedže som bola stále v nemocnici.....a poviem toľko,že som bola aj dosť mladá a nejaké veci mi asi nedochádzali...ale ako som porodila môj život sa zmenil úplne od základu a vedela som a aj viem,že tá malá je mojím úplne všetkým na svete...

11dara
18. jún 2010

Tiež som to počula , že keď má tatino ucho na bruchu tak to štikútanie vraj počuje.No ten náš má ucho na mojom bruchu prilepené skoro stále ,ale počuje iba žblnkot 😀 . Ja som sa už donútila prebrať vecičky po Filipkovy a musím sa priznať že dosť som ich vyradila a dala preč 😝 . Ale nedočkavé babky a tety už stihli nakúpiť nové, takže na mňa zostal iba kočík 😀 .

brixina
18. jún 2010

Ahojte baby, pridam sa aj ja k vam 🙂 o cikutke som este nepocula, moj drahy zatial pocuje len srdiecko 🙂

snowella
18. jún 2010

@brixina Ahoj, ja mam presne taky isty termin porodu 😉

nivejka
18. jún 2010

dara...tak to máš dobré,ked už máš o výbavičku postarané.....mne takto nemá kto pomôcť 😒
inak môj manžel tiež počuje žblnkotanie iba...a ked cítim pohyby teda kopkanie on necíti zase nič..no ide ma z toho poraziť...inak ako som nasadila to magnezium--dnešné kopanie je oveľa intenzívnejšie..môže to byť aj tým magneziom??????

brixina
18. jún 2010

snowella ahoj, mne ho akurat doki v pondelok posunul a vobec mi to matematicky nevychadza 😠 ale asi je drobec maly tak podla toho 🙂

snowella
18. jún 2010

@misimimi niekde vcera som na takuto informaciu natrafila na internete, ked som studovala, co s adee nove v 6. mesiaci a pamatam si nejaku taku formulaciu, ze to otriasa celou maternicou 🙂. Teraz ked som klikla na net, tak pisu o pocite klopkania.

brixina
18. jún 2010

@nivejka skoda ze manzel neciti pohyb, mojmu drahemu kus aj slzicka vybehla 🙂 ale ja som ju jasne ze nevidela 😀

snowella
18. jún 2010

@brixina Aha, takze namiesto 19.10. az 28.10? Ze Ti to nevychadza? Takze vies, kedy presne si teda otehotnela...