Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
babenky, zajtra držkám palce a nezabudnite sa hneeeď ozvať. ja vám tak závidím, mne ešte zostávajú tri týždne do tehu prehliadky ☹
renatka9 nebud smutna, ja sa idem dat odkrvit v pondelok,.. a ultrazvukujeme az tiez o 3 tyzdne, a to som ten film s tym malym super hercom v brusku v telke u doktora este nepozerala 😕 ...teda dufam ze tam to herecke obsadenie bude, nieze to bude len nejaky dokumentarny film 😅
lenok, mne dal fotku hned aj bez toho, aby som si pytala, ale tam nebolo skoro nic vidno, ale tatik bol taky hrdy....u nas je to z mojej strany vnuca po 11 rokoch a z muzovej strany po 7, takze babky sa vytesuju snad viac ako my rodicia. Len to ma tu nevyhodu, ze sa mimco nebude mat s kym hrat, budu mu chybat seberovni v rodine, len sami velkáči...
Ahojte baby! citam vas uz par dni, ale az teraz som nabrala odvahu potichucku sa pridat. Som v desiatom tt, ale mala som problemy, tak teraz dufam si uz budem moct na chvilu vydychnut a tesit sa s vami na tie nase babatka 🙂
manee sak mu zarobite spoluhraca 😉 co si myslis ze my co ? u nas sirokodaleko nikto s detmi
andys1 vitaj, drzime palce... opatrne sme tu vsetky, na hlasne vyjadrenia je este moc skoro aj ak je vsetko bez problemov... aspon sa povzbudzujeme 😉
bamb27... tka budeme počítať spolu dni. ja som už síce toho drobca videla na sone v piatom týždni, ale to bola len taká krásna malá gulička... a teraz sa teším, že si tiež dám urobiť foto, aby sa mohli pýšiť všetky generácie rodičov 🙂
...inak pridala som si fotos do albumu môjho mini brušena... chi 😀
renatka9 fajne vytrcate, no necuduj sa z takeho utleho telicka musi trcat, kde by si schovala tu zvacsenu maternicu? ...mne to tiez v tych miestach vyulo, ale schovava sa to za prirodzenu slaninku.. no ja to vidim 😖
manee - mna ked doki 1x vysetroval, hned ma aj poslal do nemocky, takze ziadne myslienky nad foteckou ani neprichadzali do uvahy, no a v nemocke taketo vymozenosti nedavaju ☹ takze teraz verim, ze bude kukuricka dostatocne velka na to, aby sme si jej fotecku mohli krasne vychutnat 😉
u nas deti ako smeti... bratrancovi chlapci - Robko a Šimonko maju 4 a 1, a sesterkiny chlapci - Matej a Tomasko maju 3 a 6mes.... 😀 takze to chce kvetinkuuuu.... 😀 😀 😀 😉
Andys... kto si? co si? daj viac infosiek o sebe... nech si ta osacujeme ako aj tvoje prechodkyne... 😉 my sme strasne zvedave.... 😉 😀
no veru sranda je to s tým mojim bruškom. keď ja vôbec negrckám, tak asi preto už rastie. ale jem normálne, ibaže častejšie a menšie dávky 😉
ahojteeee...ako sa tu máte? ja by som sa len chcela spýtať, už asi tak 3 až 4 dni, nepociťujem až také bolesti, aké som mala predtým, teraz sú len také mierne a skôr ma začína pichať do vaječníka, ale zato prsia bolia rovnako 😖 .....ako ste vy na tom?
andys vitaj...
rosannar mňa už podbuško tiež tak nebolí, bolí iba sem-tam.... prsia ma bolia a hlavne bradavky 😖
ahoj rosannar...
mame sa fajne... a kde si ty, stratena?
ja uz mam pichanie v maternici ovela slabsie, niekedy az vobec,len ked sa mi naplni mechur, vtedy ju velmi citim, ako ma tlaci... ale cici naliate, ked vstanem z postele, vtedy ich citim najviac.... inak mi teraz zacina plavat zaludok a pali ma zaha... no uvidime, co povie doki zajtra... 😉
Renatka fakt super bruško už maš 🙂 ˇ
Prsia bolia aj mna a straaaaašne. Kedy by to malo prejsť, neviete?
miroslava...som si myslela že som sama, čo nemá až také bolesti ako predtým...
lenok...no ked ja mám plný mechúr a vstanem zo stoličky že idem na vecko, tak musím ísť trošku zhrbená, lebo ma pichá do vaječníka, alebo do tej oblasti...a ty ideš zajtra k lekárovi? tak držím palce 😉
rosannar
Ja stale rovnako 🙂 Tie nvolnosti trvaju od rana do rana 😢No a prsia ani nehovorim tie bolia ani neviem kedy ma naposledy neboleli ☹Pytala som sa na to gynekologa on hovoril ze je to normalne 😒Lebo pri Sofinke a Philipkovi som take bolesti nemala 😅 A Sofinka pomaha tak ze kocikuje a robia s Philipkom bordel 😉
mna tiez nic nejak neboli, v podbrusku ma obcas trosku taha, sem tam niekde jemnucko pichne... a prsia bolia asi pomenej, na striedacku... ked su v podprde tak su kludne, bolia len rano a vecer a bradavky citlive...
co sa zhorsuje je len ten neprijemny hlad, minule sme o 9 vecer dostali neckutocnu chut na cheeseburger... manzel musel ist na nakup, inak neviem co by sme robili... aj teraz 😉 ..este vydrzat 15 minut a ide sa papaaat
andrejka, snad mi nechces povedat ze si manzela poslala pocas hokeja kupit cheeseburger 😀
bamb...no ja ked mám prsia v podprde a mám si že umyť ruky, tak je to neznesitelná bolesť, lebo sa musím načiahnuť s rukami a to je hroznéé, ale ked som len tak v práci, že pri pc a ruky tak normálne, tak je v pohode, ale aj doma ked večer idem spať a dám dole podrpdu tak som ako zjašená, tá bolesť je hrozná a ešte aj na bruchu už nemôžem spávať, pretože ma už tak tlačia prsia a cítim ako keby neboli väčšie ale sú plnšie 😀
Diky za privitanie 🙂 ... tak nieco o mne... mam 29, na babe sme pracovali 5 mesiacov a akurat sa dostavali do tej spravne paniky, ked sa to podarilo! Opat raz sa potvrdilo, ze clovek musi mat ine problemy a zabudnut na to a vtedy to vyjde 😉 Ja som nase male videla uz 3x "vdaka" problemom (svrbenie tela, spinenie) a dufam, ze teraz to uz konecne bude v pohode. Najblizsiu poradnu mam az o 2 tyzdne, takze pocitam dni, hodiny, sekundy 🙂
bamb27 - ani nehovor, ja by som za hambac z Mekaca aj zivot polozila... 😀 milujeeeem... manzel mi aj do nemocky nosil, baby na izbe slintali ako dive... 😀 😀 😀
ja som stale hladna... to by clovek ani neveril, kedze mam 42kg... 😀
ros, to stadium s umyvanim ruk som mala aj ja.. teraz to uz take nie je, teraz je problem uz len popravit postel a vyvesit pradlo 😕 ...na bruchu musim spat, lebo mam otocenu maternicu, tak pre istotu, ale mam figel s vankusom na ktory sa polozim a prsia mi vlastne "visia" ..no aspon ich netlacim... manzel premeral.. povedal ze su riadne, mne sa zdaju len plnsie a tvrde 😅
ja dufam ze tieto chute na mekac nebudu take caste, nechcem byt po porode ako sud 😨
este 8 minut a idem papaaat, tak sa tu zatial majte 😉
ja 31 😒 ..asi tu budem jedna z najstarsich... ale no co, aj tak vyzeram mlado a krasne, co tam po veku

manee - a mas uz aj fotos? budes aj ty zobrat od dokiho? lebo ja na 100%... 😀
uz by som fazulku rada ukazala tatinkovi a mojim rodicom... ti sa strasne tesia na prve vnucatko... 😉