Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@koxinka ja som na tom podobne, tiež ma už všetko bolí z toľkého ležania 🙂
@malemimi aj nám zateplujú barák už od apríla robia druhú stranu a teraz konečne už robia fasádu na strane kde máme spálňu, vizerá to tak, že by to už aj mohly tento týždeň skončiť a tiež konečne budeme môcť poupratať spálňu, aby bola čistučká keď príde malinká. No a potom prejdu na našu stranu kde mám obývačku, kuchyňu a budúcu detskú izbu. Dúfam, že im to nebude trvať tak dlho ako tá druhá strana, lebo to ma potom porazí.
Ja som kúpila na zadoček sudokrém mne odporúčali ten. Ešte by som mala pár vecí čo treba kúpiť ale asi to budeme kupovať až keď sa malinká narodí keďže ja už nemôžem veľa chodiť.
@malemimi
@nivejka - ved prave ze sa to uz neoplati kupovat - a este tie ceny co za tie vacsie tehu veci chcu.... ☹
Babule idem do obchodu a potom na tu prednasku porodnika do Ruzin. nemocky - tak ked sa niektora z vas pripoji budem rada 🙂 a ak nie tak Vam napisem co som sa nove dozvedela 🙂
Zatial prajem pekny dnik 🙂
@malemimi ..ja som tiež mala v pláne,že takú malú cestovnú tašku,ale veru som skončila pri veľkeeej cestovke---ešte sa aj mm čudoval,že či sa náhodou nesťahujem 😀 ...ale ked si mám priniesť papuče,šľapky do sprchy,tak to sa nezdá,ale hned ti to zaprace veľa miesta...a nehovorím o dalších veciach,či už pre bábo,alebo pre seba....viem,že niektoré baby si nosia kufor 😀
co sa tyka oblecenia tehotenskeho ja si uz skor nemam co obliect a teraz ked sa ochladilo tak duplom lebo vsetko som mala letne a teraz by mi trebalo nejaky sveter alebo nieco hrubsie tak nemam sancu.
Minule som bola len tak na skok v obchode ze si nejaky kupim ale na obrov nemaju 😉
A ja som take co musis cez hlavu tahat nechcela.Takze neviem este dobre ze manzelove tricka a teplaky funguju ale ked mi treba ist vonku tak placem pri skrini 😉
@nivejka ja som tiez zbalena vo vellkej cestovke aj je pravda ze ja idem na dlhsie ale aj tak treba ti vela drobnosti a kopec miesta to zaberie.
A tie slapky a vlozky a prsne vlozky vsetko ma svoj objem a velke krabicky takze ja vobec neriesim ci idem s velkou taskou hlavne ze tam budem mat vsetko co potrebujem aby som sa citila dobre.
ja si inak beriem aj termosku na caj lebo ja neznasam tie ich navarene caje ktore stoja cele dni na chodbe alebo v kuchynke tak si spravim radsej do svojej termosky a budem ho mat teplucky 😉
@nivejka no mas pravdu ze odialujem lbo doma je pradsa doma a bude mi chybat buduci otecko lebo s nim je doma taka pohodka.
A ja praveze nechcem byt s niekym na izbe ja chcem byt sama lebo to nikdy nevies koho ti daju a ako zdravotna sestra viem o com hovorim a ja som skor taka ze sama a pohodicka 😉
@nivejka Jeeeejda ty ze mech na seba 🙂
@koxinka ze pre obrov 🙂
Sice ja sa vecer citim ako Godzilla 🙂 aj to tak hovorim mm 🙂 a ten sa len smeje 🙂 a ukludnuje ma ze nie je to take strasne a ze predsa Babatko musi niekde byt - co je pravda!
Baby citam ze vy ste uz zbalene - normalne dnes poobede vytahujem tasku a idem sa nachystat aj ja! Zajtra mam 35 tyzden tak to je fakt najvyssi cas!!! 🙂
@nivejka hmm no veď to ...to aby som si kúpila nejakú novú tašku do pôrodnice ani neviem pri tomto bordeli čo máme teraz doma kde máme takéto cestovné tašky 😒 🙂
no ja som dnes vyvarila dve flaštišky až... 😀 takže fakt dúfam že tam ostane ešte aspoň 3 týždne 🙂
ako bola teraz tá zmena počasia taký mám upchatý nos... 🙄 že ma to už nebaví
@koxinka no ale oni na to aspoň majú haha mi druhe musíme žgrlošiť 😀
inak včera sme boli v avione a samé tehulky sme videli a ja mám oproti všetkým pidi bruško haha 😀 tiež neviem kde sa skováva to naše škvŕňa...sme sa aj s kamoškou včera na tom smiali že vyzerám oproti druhým tehulkám ako by som bola v 6 mes 😀 😝
to je pravda..majú z nás tehotných a celkovo mamičiek veľký biznis...len si zoberte,čo stojí jeden kočík až mi je z toho na vracanie a kde sú vecičky pre bábo--pre nás...postieľka,autosedačka.......
a z jedného platu je to hrôza 😠 😠
babulky ako ste vyvarali flase a cumliky. to len dam varit do vriacej vody?
Mozno blba otazka ale cumliky maju plast tak nerada buem ked sa to roztopy a mate aj tie krabicky na cumliky?

@mona777 ved mozno aj ten pupik vyuzijes pre babo, ja som ho pouzivala, aj ked nastastie nebolo velmi treba. Ja mam na zadocek Sudocrem... ma rozne vyuzitie pri akychkolvek koznych problemoch, vratane zaparenin u babatiek, navyse pekne vonia (narozdiel od rybacej masticky 😀 ) ja som mala vzorku v Klinik-boxe,neviem ci to este davaju v nemocniciach a bola som spokojna...je trosku drahsi ako rybacia masticka - stoji tusim 3,15 eur...ale myslim, ze sa to da, aj vela kamosiek ho pouziva pre babo a su s nim spokojne... ale v podstate nemam nic ani proti rybacej masti, tiez som ju pouzivala a neboli s nou ziadne problemy. len moc nevonia 😀 😀 😀