icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

koxinka
7. sep 2010

@kika9449 aj moja si robi diskoteku od rana ale ja uz som si zvykla lebo ona stale tak.
je to krasne pozorovat to a citit este krajsie tak si to este vychutnajme 😉

kika9449
7. sep 2010

@koxinka - 🙂 a čo študuješ? ja som s malým doštudovala a to som ešte aj kontrahovala 2 ročníky naraz....skúšok bolo požehnane.Za obrovskú pomoc vďačím mojej maminke,ktorá so mnou vždy išla do BB a ja som vždy nakojila a odbehla na prednášku - nakojila a zasa na prednášku a takto sa to točilo...ubehlo to desne rýchlo,ale zaťiť znovu by som ten stres už nechcela - mala som potom v mlieku všetku nervozitu a malý mi vždy po škole 2 dni zle spinkal.Držím ti palčeky 😉

udada
7. sep 2010

ahojte baby, tak ja sa po dlhšej dobe znova ozývam, včera som prišla z pôrodnice, malinkú už mám doma, ponáhľala sa skoro na svet, je nádherná, som z nej úplne hotová. Porodila som ju cisárskym v 35.týždni, v nemocnici som bola 12. dní, no dlhá doba.
Držím vám všetkým palce, aby ste aj vy mohli svojich drobcov držať v náručí ako ja, je to úžasný pocit.

hirunka
7. sep 2010

@udada gratulujem......a aky bol cisarsky? mala si uplnu anestezu?

zuzana_m
7. sep 2010

@udada jeeej aj ja gratulujem 🙂 tak to máte za sebou, super, a všetko je ok ano? 🙂 aká bola veľká? juj normálne trošku zavidim v dobrom , že už ju máte doma...tak to dosť 12 dni v nemocnici, ale tak už ked ste doma, tak siju možte vychutnať, potom pridaj nejaku fotku že sa potešime s vami 🙂

nivejka
7. sep 2010

@udada ....zlatíčko gratulujeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂
tak toto je prekvapenie 😀 ---totálne si ma dostala 🙂 🙂
takže z oktobroviek držíš čestné 1. miesto---udada
2. miesto???

ika33
7. sep 2010

@udada - gartulujem k malinkej a želám veľa zdravíčka. Určite si šťastná, že si už doma a s malinkou. No fakt sa troška poponáhlala. Aká bola veľká keď sa narodila? Ešte musela byť v inkubátore? Keď budeš mať troška času tak nám napíš ako ste to zvládali a ako to prebiehalo. No a ešte nám ukáž aj nejaké to foto 🙂
Ešte raz gratulujem. 😉

syssi
7. sep 2010

Ahojte,

tak vcera som bola na prednaske v Ruzinove, ale ze by som sa nieco extra dozvedela tak to nemozem povedat.....

Zato dneska rano v poradni som sa dozvedela............
Ako zacat - lebo musim sa nejako vyrozpravat....
Moj malinkaty je zatial ulozeny KP :( a uz nie je nejaka pravdepodobnost ze sa pretoci cize pravdepodobna sekcia a CS 4 - a nejako sa tlaci von :(
Co ma najviac trapi tak ma iba cca 2100g - co je dost malo si myslim.. Zajtra idem uz do Ruzinova si vybavit porodnika - dufam ze sa mi to vsetko podari.
Moja lekarka mi povedala ze moze tam takto sediet este mesiac ale aj nemusi....
Hlavne dnes si zbalim tasku!

syssi
7. sep 2010

@udada Jeeeej aj ja gratulujem a prajem vela zdravicka 🙂

11dara
7. sep 2010

čaute baby,dnes som bola na kontrole a z drobca máme vraj riadneho valibuka otočený sme dole hlavičkou tak som rada.A je vraj veľmi vysoko takže tak skoro to na pôrod nevyzerá.Škoda ja by som to už aj brala 😀 ,to dýchanie a tlak na rebrá je už fakt nanič 😝 .
@udada - gratulujem a úprimne závidím 😉 ,nech ste obe zdravučké a čím skôr môžete užívať slniečko na prechádzkach 🙂 🙂 🙂 .
ozaj baby mohli by sme si už pomaly zaviesť tabuľku s detičkami čo už prišli na svet 😅 ?

mysenac
7. sep 2010

ahojte, ja som bola tiez dnes v poradni, babo riadne vysoko, takze to v blizkej dobe na porod nevyzera...o dva tyzdne idem zas a bude ho merat, aby mi zistila, ci budem moct mat normalny porod. pred 4 rokmi som mala cisarsky a matko bol velmi malicky a teraz mi povedala, ze babo bude ovela vacsie...takze ak by bolo moc velke, tak mi asi naplanuje cisarsky (citala som, ze ak je druhe dieta ovela vacsie ako prve, ktore bolo cisarskym hrozi pri normalnom porode riziko prasknutia tej jazvy na maternici)...tak dufam, ze to dobre odhadne a vsetko dobre dopadne, lebo zatial si doktorka mysli, ze by som to zvladla aj normalne. ved uvidim 😉 ale ten cisarsky by som brala 😅
@udada gratulujem k malickej a prajem vela zdravicka 😉

bejka08
7. sep 2010

Ahojte, rada by som sa k Vám pridala. Termín mám 22.10.

bejka08
7. sep 2010

@udada gratulujem a prajem všetko naj naj. Super, že to máš už za sebou.

stanka02
7. sep 2010

@udada to je super, ze mas malicku uz v naruci 🙂 gratujulem a prajem Vam obom len to naj.

cubana
7. sep 2010

@bejka08 mame rovnaky termin porodu 🙂

stanka02
7. sep 2010

Ahojte, vcera sme boli aj s mm na prednaske na Kramaroch ohladne pritomnosti otecka pri porode u Dr. Jandovej, bolo to celkom zaujimave. mm dostal dost podrobne info co sa bude asi diat, aby sa nicim neprekvapil, bol tam dost podrobne preberany porod od zaciatku po koniec.
Zajtra idem do poradne, som zvedava ako malicky narastol a asi ako dlho tam este zotrva.

ika33
7. sep 2010

@bejka08 ahoj a vitaj medzi nami. Ja mám termín deň pred tebou, ak to teda do vtedy vydržíme 🙂

A čo sa týka tej tabuľky, som za ak chcete môže sa toho chopiť. Niečo spravím a potom tam prípadne podopĺňate ešte nejaké tie údaje 🙂

ika33
7. sep 2010

Tak hrubý náčrt tabuľky už existuje 🙂, poprosím Vás asi mi do IP napíšte mailové adresy a ja vám to prepošlem, ak budete chcieť. Môžeme to potom ešte niečím doplniť.

koxinka
7. sep 2010

@kika9449 ja studujem osetrovatelstvo a je to posledny rocnik Bc a bydem stastna ked ho budem mat za sebou hlavne tu Bc pracu o ktorej nemam ani sajnu ako budem pisat ale hadam to zvladnem 😉

malemimi
7. sep 2010

@mircova to som kúpila v tom obchode Brendon...
@ika33 haha tak som chodila do školy na strednú 😀 😀 😀 😀
@lenkaoravcova ahoj! áno aj ja to mávam alebo také kŕče a to je také nepríjemné
@nivejka haha nekecaj aj ja v Ružinove a dnes som tam bola u gyndy na kultivácii a aj na cvičení 😀 😀 😀 😀

malemimi
7. sep 2010

@syssi juuu tak uvidíš možno sa ešte obráti.... 😉

malemimi
7. sep 2010

@udada jeeeeee tak tiež gratulujem!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

koxinka
7. sep 2010

@udada jeeej gratulujem maminka tak to naozaj ponahlala. Hlavne ze ste obidve v poriadku a nemusela si byt dlhsie.
tak prajem vela stasticka s malinkou a nech sa dari 😉

koxinka
7. sep 2010

tak zapis mam za sebou depku zo skoly koli praci a statniciam a som zbalena zajtra rano idem na prijem uz som dohodnuta z lekarom ?
Som zvedava ze co mi povie a ze sa to nebude vliect do oktobra dufam ze budem moct rodit skor ked sa malej bude chciet,lebo lezat v nem sama do oktobra tak neviem ☹
takze este dneska si uzijem rodinnu pohodicku s mojim uzasnym mm a potom ☹ ☹
Dnes sa citim tak vselijak ale hlavne ma hrozne boli chrbat a panva a tlaci na zadok.

slavuska30
7. sep 2010

@koxinka ..super..blahoželam..ja idem na zapis štvrtok, ja som pisala pracu z oše na poslednu chvilu 😀 😀 a dalo sa to zvladnut, len tie stresy su nanič..

malemimi
7. sep 2010

@koxinka nič si s toho nerob je zlý tlak mne dnes merala na cvičení a mala som tlak 140 na neviem už koľko tak hovorila že ak by bol vyšší tak musím isť do nemocnice že si mám merať...no lenže ja nemám tlakomer... 🙂 😒

koxinka
7. sep 2010

@slavuska30 no ved to stresovat sa a este ked nevies ako to pisat tak nic prijemne ☹
A na aku temu si pisala pracu?

syssi
7. sep 2010

@malemimi To by som bola velmi rada 🙂 Ale vraj nie je tam velka pravdepodobnost.... lekarka mi napisala aj do knizky ze velka cast plodu nalieha na panvovy vchod.... Tak ja len dufam ze tam aspon 2-3 tyzdne ostane.

malemimi
7. sep 2010

@syssi hmm to mi je jasné že je malá pravdepodobnosť ale uvidíš 🙂 budem držať palčeky!

snowella
7. sep 2010

@udada pripajam sa aj ja ku gratulaciam 🙂 . Teba som urcite netipovala, ze budes prva. Hlavne, ze ste obe v poriadku a taky Vam prajem aj dalsi zivot- zdarny, zdravy a stastny..