icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mircova
7. sep 2010

@udada zo srdiečka prajem všetko naj tebe aj malinkej 🙂 a hlavne veľa zdravia a krásnych okamihov
...tak ste sa teda poriadne poponáhľali, ale myslím si že si touto správou trošku povzbudila všetky budúce maminky,
ktoré očakávajú, že bábo by mohlo prísť skôr 😉

slavuska30
7. sep 2010

@koxinka no ja som pisala oše proces u pac.po transplantacii obličky....nesmeli sme mat rovnake temy a konzultanta sme si zhanali sami..som zvedava ako to bude teraz prebiehat...

mircova
7. sep 2010

@bejka08 ,@cubana tak to sme už tri s rovnakým termínom 😉 ja mám ešte jeden podľa sona vraj 16.10. tak uvidíme 😉

mircova
7. sep 2010

@syssi neboj všetko dobre dopadne, hlavne oddychuj, aby ste ešte vydržali a možno sa aj otočí, veď zázraky sa dejú

mona777
7. sep 2010

@syssi bola som aj ja a dnes u anesteziologičiek, tie nás sprdli, že prečo sme neabsolvovali prednášku v pondelok - 2 týždeň v mesiaci je prednáška o PEDA ale nie na 10 poschodí ako včera ale na prvom poschodí. Takže asi tam pojdem v pondelok
@udada gratulujem a závidím že už máš po tom 😅

syssi
7. sep 2010

@malemimi Dakujem velmi za podporu 🙂

ziza55
7. sep 2010

@slavuska30 jeeeej no sranda kolko nas tu studuje ose...ja mam zapis zajtra..zacinam II.rocnik

baby myslite ze je potrebne brat nejake vitaminy aj po porode...pri kojeni?

ziza55
7. sep 2010

@mona777 ahoj...myslis ze ked chcem epidural...ta ambulncia je kazdy den od 13 -14tej...takze tam treba dojst hocikedy v ten cas...alebo aj nejaka prednaska treba?dakujem

zuzana_m
7. sep 2010

@bejka08 ahoj, vitaj medzi nami 🙂 ....jeeej ty máš termín ked má moj manžel narodky 🙂

mona777
7. sep 2010

@ziza55 možeš tam prísť každý deň v tom čase ako píšeš. Ale čakali sme do 13.30 pokým nás zobrali do vnútra - a to všetky naraz. Nepotrebuješ mať pred tým prednášku len tá anesteziologička upozorní už len také omáčky a ona nám hovorila, že čo to máme za gynekologov ked nás neposlali na tú prednášku do nemocnice, ktorá je druhý týždeň v mesiaci na 1 poschodí v nejakej knižnici KAIM

slavuska30
7. sep 2010

@ziza55 ..no to je super...ja mam prednasky akurat na termin pôrodu 😀 😀 😀 a este k tomu nam to dali do Modry..des..no čo už.....ja som nebrala pri detoch žiadne pri kojeni.. 🙂

stanka02
7. sep 2010

@ziza55 tie vitaminy su vec nazoru.
Ja beriem odvtedy ako som zistila, ze som tehu Femibion, v prvej faze samozrejme ten prvy a potom tu druhu verziu co je s DHA, planujem to brat aj pocas kojenia.
Niekto ma nazor, ze sa rodia velke baba, ked beres vitaminy, no nikde nie su ziadne vyskumi, ktore to potvrdzuju, alebo vyvracaju.
Ja som toho nazoru, ze budem brat vytaminy, lebo dnes aj tak nevies potravinami zabezpecit plne potrebne vitaminy bez chemie, v obchodoch je chemia vsade minimalne, tak isto ako ked si das vitaminy v tabletkach.

mona777
7. sep 2010

neviete v ktorej časti sa nachádza masáž hrádze - alebo nejak dobrú stránku o tom? dakujem

malemimi
7. sep 2010

@stanka02 máš pravdu to nezáleží podla toho.... a fakt v ani jedných potravinách už nie je toľko živín veď už ani dážď nie je taký ako kedysi (už sú kyslé dažde) a aj to bio čo predávajú nie je bio že vraj je to ešte väčšie svinstvo ako klasické potraviny....

mona777
7. sep 2010

@malemimi ale tá prednáška o epidurálke je určite na prvom poschodí. Tie anesteziologičky to majú vyvesené pri dverách (oni sú v suteréne polikliniky)

malemimi
7. sep 2010

@syssi za máličko 😉 😉

cubana
7. sep 2010

caute, chcem sa spytat uziva niektora z vas zelezo kvoli nizsim hodnotam po odbere krvi?

mysenac
7. sep 2010

@ziza55 ja som pri synovi neuzivala vitaminy - ani v tehotenstve ani na kojenie...teraz som musela brat asi do 20.tyzdna centrum materna - potom som zistila, ze mi nerobia dobre. Ale ani teraz neplanujem pocas kojenia uzivat vitaminy - spolahnem sa na pestru stravu 😉 ale je to vec nazoru a mozno aj sama zistis, ci potrebujes doplnat vitaminy podla toho, ako sa budes stravovat a ako bude babatko rast 😉

hirunka
7. sep 2010

@cubana ja beriem zelezo ale ani nie kvoli nizsim hodnotam ale kvoli tomu ze pri porode stratis dost krvi a to ju posilnuje

hirunka
7. sep 2010

.......no konecne je taska zbalena

malemimi
7. sep 2010

@mona777 nooo to ja neviem ešte som tam nebola ...že vraj pôrodník posiela na tu prednášku tak ja si počkám

malemimi
7. sep 2010

@cubana jasne ja 😉 prečo?

cubana
7. sep 2010

@hirunka no mne ho lekar odporucil ze som mala hranicne hodnoty a ze pri porode by mi tiez mohlo chybat, takze ty ho beries sama odseba? tym padom by to nemal byt problem, ja len aby som ho zbytocne vela neuzivala

malemimi
7. sep 2010

@hirunka jee ty sa máš ja nemám ešte ☹

mona777
7. sep 2010

@malemimi to nebola otázka ale oznam 🙂 len som reagovala na tú informáciu o prednáškach na 10 poschodí.

cubana
7. sep 2010

@malemimi ako dlho ho uzivas, resp. planujes po porode, ja len ze aby ho nebolo zbytocne vela 🙂

malemimi
7. sep 2010

@mona777 aha oki 🙂
idem ja spať asi som moooc unavená v noci sa budím takže veľa nenaspím a dnes som to nemala kedy dobehnúť som nebola cely deň doma 😖
tak papaaaaaaa

stanka02
7. sep 2010

@cubana @myusenac ja sa stravujem bezne, snazim sa pocas tehu vyhibat aj velmi umelim potravinam, no aj napriek tomu mi dokina povedala, ze je dobre aby som tehu vitaminy uzivala, tiez beriem zelezo a magnezium. To zelezo som aj cakala, ze budem musiet brat lebo som mala v minulosti problem s chudokrvnostou.
@ ziza55 Najlepsie to asi fakt zistis sama. Beries nieco pocas tehu?

cubana
7. sep 2010

ja s tou taskou este pockam do 36.tt, co povie lekar na poradni ... bo stale neviem ci uz je spravne otocene babatko, naposledy nebolo