Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@koxinka no ja som pisala oše proces u pac.po transplantacii obličky....nesmeli sme mat rovnake temy a konzultanta sme si zhanali sami..som zvedava ako to bude teraz prebiehat...
@slavuska30 jeeeej no sranda kolko nas tu studuje ose...ja mam zapis zajtra..zacinam II.rocnik
baby myslite ze je potrebne brat nejake vitaminy aj po porode...pri kojeni?
@ziza55 možeš tam prísť každý deň v tom čase ako píšeš. Ale čakali sme do 13.30 pokým nás zobrali do vnútra - a to všetky naraz. Nepotrebuješ mať pred tým prednášku len tá anesteziologička upozorní už len také omáčky a ona nám hovorila, že čo to máme za gynekologov ked nás neposlali na tú prednášku do nemocnice, ktorá je druhý týždeň v mesiaci na 1 poschodí v nejakej knižnici KAIM
@ziza55 ..no to je super...ja mam prednasky akurat na termin pôrodu 😀 😀 😀 a este k tomu nam to dali do Modry..des..no čo už.....ja som nebrala pri detoch žiadne pri kojeni.. 🙂
@ziza55 tie vitaminy su vec nazoru.
Ja beriem odvtedy ako som zistila, ze som tehu Femibion, v prvej faze samozrejme ten prvy a potom tu druhu verziu co je s DHA, planujem to brat aj pocas kojenia.
Niekto ma nazor, ze sa rodia velke baba, ked beres vitaminy, no nikde nie su ziadne vyskumi, ktore to potvrdzuju, alebo vyvracaju.
Ja som toho nazoru, ze budem brat vytaminy, lebo dnes aj tak nevies potravinami zabezpecit plne potrebne vitaminy bez chemie, v obchodoch je chemia vsade minimalne, tak isto ako ked si das vitaminy v tabletkach.
holky tu to to je
http://www.fnspba.sk/Nemocnica-Ruzinov/ruzinov/...
neviete v ktorej časti sa nachádza masáž hrádze - alebo nejak dobrú stránku o tom? dakujem
caute, chcem sa spytat uziva niektora z vas zelezo kvoli nizsim hodnotam po odbere krvi?
@ziza55 ja som pri synovi neuzivala vitaminy - ani v tehotenstve ani na kojenie...teraz som musela brat asi do 20.tyzdna centrum materna - potom som zistila, ze mi nerobia dobre. Ale ani teraz neplanujem pocas kojenia uzivat vitaminy - spolahnem sa na pestru stravu 😉 ale je to vec nazoru a mozno aj sama zistis, ci potrebujes doplnat vitaminy podla toho, ako sa budes stravovat a ako bude babatko rast 😉
.......no konecne je taska zbalena
@cubana @myusenac ja sa stravujem bezne, snazim sa pocas tehu vyhibat aj velmi umelim potravinam, no aj napriek tomu mi dokina povedala, ze je dobre aby som tehu vitaminy uzivala, tiez beriem zelezo a magnezium. To zelezo som aj cakala, ze budem musiet brat lebo som mala v minulosti problem s chudokrvnostou.
@ ziza55 Najlepsie to asi fakt zistis sama. Beries nieco pocas tehu?
ja s tou taskou este pockam do 36.tt, co povie lekar na poradni ... bo stale neviem ci uz je spravne otocene babatko, naposledy nebolo

@udada zo srdiečka prajem všetko naj tebe aj malinkej 🙂 a hlavne veľa zdravia a krásnych okamihov
...tak ste sa teda poriadne poponáhľali, ale myslím si že si touto správou trošku povzbudila všetky budúce maminky,
ktoré očakávajú, že bábo by mohlo prísť skôr 😉