Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@gebula ..xixix..veru..teraz to bude zase ako prvy krat...xixix, ale syn sa tesi, lebo ze sa budu dobre balit baby na to, ked pojde von kočikovat.. 😀 😀
@slavuska30 🙂 🙂 🙂 tak to už má do predu premyslené 🙂 ale budeš mat vyhodu,aspon ti pomožu 🙂 planovali ste tretie,či sa len pritrafilo? 😵
inak na palenie zahy je podla mna najlepsia stava so surovych zemiakov ...citala som to v jednej knihe a fakt to pomohlo 😉
kamoška si dávala sódu bikarbonu a kvapku tuším octu ale tiež juej to len na chvíľku pomohlo 😉
@gebula ..neboj, treba pozitivne mysliet..xixix..vsetko bude Ok 🙂
@slavuska30 tak tak 🙂
nie je síce po 22hod ale nič také sa nepýtam a sme tu všetky dospelé...mate ešte pomer s partnerom?
@malemimi 😉 ano.. 🙂 pokial su neni tazkosti, tak je to ok
@slavuska30 aj mi 🙂 zatiaľ sa dá takže ...ale že by som ja chcela mne sa to až hnusilo niekedy strašne ale teraz je o už OK 🙂
@malemimi 😀 😀 ja som tiez mala blby týžden, ale nastastie to preslo. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nie je to ako predtým , ale da sa.. 😀 😀 😀 to brusko je predsa len kapanek vacsie...xixix
@malemimi tak mi sme s manzelom na tom horsie, lebo mam zavedeny pesar, takze sa musime zdrzat, ale nie az tak uplne 😉 inak ked som bola v nemocke tak jeden gynekolog povedal, ze zena po 30tt tehu uz nesmie mat styk 😒 pri prvom tehu sme boli aktivny az do 9 mesiaca. 😅
nemam sice termin v oktobri, ale mala sa asi v oktobri narodi, neviem ci do novembra vydrzime. pravdepodobne porodim v 36-37tt tehu. tak snad nevadi ze som sa pridala
@slavuska30 hihi no mne sa t fakt priam hnusilo to bolo strašné ako keby ma niekto znásilňoval haha som si kúsala do prstov a tak 😀 fakt sa mi to totálne hnusilo 😀
@malemimi tiez sme si o tom mysleli svoje a vsetky sme sa na tom smiali, ved este potom sestonedelie 😀
v 36tt mi budu vyberat pesar, a kedze som otvorena a mam maly krcek tak hrozi, ze porodim hned po vybrani. primar ma ale ubezpecoval, ze to nie je problem. len sa bojim, ze babo bude malinke. teraz vazi 1300g, v tom 36tt bude mat asi tak cca 2000g.
@malemimi aj my ano, aj ked s tym bruskom je to uz trosku komplikovanejsie 😀 😀 😀 prvy trimester som sa bala kvoli predchadzajucemu potratu, druhy to bolo take rozne u mna...moc sa mi do toho nechcelo (nie ze by sa mi to vyslovene hnusilo, len som vobec na take veci moc nemala naladu 😅 )...a teraz by sa aj chcelo, len to brusko.... 😀
@malemimi pesar je sice aj antikoncepcia, ale toto je taka dost velka podkovicka ( ma to taky tvar)m ktoru mi vlozili dovnutra, do krcka, ten nasledne opuchne a drzi krcek aby bol pevny a neotvarala som sa a hlavne sluzi na to aby babo udrzali vo mne, lebo mi hrozil predcasny porod. mam ho od 27tt. mala som krcek 18mm a otvorena som bola na prst. co je veeeeelmi blbe na ten tyzden tehu.
@slavuska30 no to som tiež počula že keď sa prenáša tak sa ma skúšať sexovať že by to teoreticky malo pomôcť 😀
no ja som mala rada strašne sex a zrazu som otehotnela a úplný hnus sa mi spravil sme nechápali s manželom.... 🙂
@malemimi 😉 😉 to bude tymi nasimi tehotenskymi hormonami, buria sa ako chcu 😀 😀 , este ze mame celkom chapave polovicky 😀 😀 😀
@slavuska30 no chápavé ako chápavé ...manžel plakal keď som mu povedala že sa mi to hnusí ,ale vtedy to bolo fakt strašné nedalo sa to vydržať len sa ma dotkol a ...no fuj 😀 ani pusinky som nechcela všetko mi vadilo ale som rada že to prešlo haha 😀
@malemimi 🙂no hlavne, ze je uz vsetko ok... 🙂 🙂 🙂 🙂teraz si to uzivajme..potom pride šestonedelie a zas budeme tam kde predtym 😀 😀 😀 😀 😀

@dasa2804 prepač,že sa pytam,ale nie si nahodou na Rooseweltke v BB?