Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
my s muzom mame take kludove obdobie kedze ma vsetko boli...za cele tehu zatial sme sexovali asi desat krat viac asi ee ale tak snazim sa to dohanat rucnou pracou...ci uz on mna alebo ja jeho..vacsinou najprv on mna a potom ked sa vydycham tak ja jeho 😀 😀 samotny sex mi teraz vobec nereze 😅
@vejinka no ja som to pred tým nikomu inému nerobila môj manžel bol prvý a dúfam že aj ten prvý ostane 😀 🙂
len som tým chcela povedať že my ženy fakt veľa znesieme lebo ktorý chlap by to spravil...teraz je nakapatý skrz to počko tak už chcel tabletku a neviem čo chúďatko a to má len nádchu ...ja som týmto teraz tiež prešla a už dva dni nemám nádchu našťastie ale to bolo iné to som mohla všetko robiť on teraz ani sa isť napiť ani nič lebo chúďatku je zle 😀 😀 😀 😀
@vejinka no nejak sa nám to tu vymyká trochu 😝 😀
tak o inom...dnes som bola vyvenčiť hafana a som sa skrčila teda čupla a zdvýhala som výkal a ako som sa postavila tak na ľavej strane pod prsom ma strašne pichalo som už chcela volať manželovi nech pre mňa príde ...neiem čo to bolo trochu ma to bolelo ešte keď som prišla domov ale už to prešlo...
@malemimi to pod prsami boli aj mna...aj ked ja vlastne ziadne cici nemam 😀 ale inokedy ma zasa bolia obe...ktovie cim to je ..minule som si myslela ze umieram a to srdce pukne taka bolest...ale vzdy to prejde chvala bohu
aj moj muz je moj prvy..ale uplne prvy a dufam ze aj posledny 😉
inak ja mám operovaný slepák aj keď mi ho operovali v 4rokoch keď som bola mimi ale strašne som sa bála že keď mi bude rásť bruško sa mi to natrhne...na tých fotkách čo mám aj vo fotoblogu je to aj vidno... ani neviem prečo sa stále s tej strany fotím haha 😀
inak uz by mi mohlo aj troska spadnut..lebo ozaj uz ani dychat sa mi neda...tlaci ma hrozne hore 😔
no idem spat lebo muz je uz nervozny..ze tu este sedim...takze dobru noc 😉
tusim by rad moje ruky 😀 😀 😀 😀 😀 jaaaaa mu dam ale po hube lebo mi nieje dobre 😅
@vejinka fakt máš pravdu haha...no to som počula že prvorodičky mávajú menšie bruško 🙂
hmm no mne sa tiež niekedy zle dýcha ale keď som ležala na chrbte a nízko keď som mala telo teda chrbát a hlavu
inak ty už za chvíľku aj budeš rodiť ..teda možno hihi 😀
ja sa už neviem malunkej doškať...teraz ma nejak bolestivo tlačila dole tesne nad šuškou... 😒 🙂
aha a prečo si išla cisárskym?
@malemimi to je koncom panvovym..inak pekne bruska mate.. 🙂
@slavuska30 jaaj akože riťkou dole?
ďakujeme
@malemimi ano..presne..
@leeenka Ahojky, pokial viem, ak chces konkretneho porodika k porodu plati sa oficialne v nemocnici, ja som paltila 7000 teraz enviem kolko to je presne v eur.

@slavuska30 no haha 😀