Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@malemimi v poradni mi meraju tlak.............inak posledne dni mam aj ja take vseliake sny..........naposledy sa mi snivalo ze som nevedela malu chytit ze jej stale padala hlavicka...........ja som zvedava ci to bude dievca alebo nakoniec chlapec kedze nam nevedeli povedat na 100%
no teda baby tolko ste toho popisali ,nestiham vas citat 😀 a tie témy hehehe 😀 ináč ani my s manželom nič, lebo nemôžme a teda pri tomto tehu na to ani nemam chut 😒 ....tak ale ako aj vy, aj ja to musim muzikovi ináč vynahradiť 🙂 .....
@nivejka juuj no ti držim palce, ked ti ho teda dnes vyberu. aby si čo najdlhšie vydržala 2v1 😉
@hirunka juuj aj ja ti držim palce 🙂 už čo chvíla budeš mať babenko pri sebe...
bože ako to letí, však sa nam to tu už kráti a pomaly si tu budeme pisať o deturencoch, sa teším normálne 🙂
ináč aj ja som posledné dni nervozna ako pes, ale strašne, ovladam sa sice, ale tiež rypem za všetko do muža, a maleho stalo okrikujem (troška) ,ale ajtak nechape že mamina je taka ina 😅 ....ja už musim nosiť kompresivne pančuchy na nohach, tak ma ide šlak trafiť z toho, no ale aspon mi tak prišerne nepuchnu nohy...
@nivejka 😀 😀 tak-tak, svata pravda 😀
a ináč sa chcem opýtať kočky čo čakáte dievčatko, rozmýšlali ste už či date babatku prepichnuť uška? možno blba otazka, ale stretla som sa s mamičkami čo to riešili už v porodnici, niektore neskor, podaktore vobec ....vobec neviem, čitala som už niekde že mame v ušiach nejake body a nervove zakončenia, že za to si niektore už nedavaju ,tak neviem fakt ...hm
@zuzana_m ....ja som bola s tým u obvodnej lekárky a tá nám prepichovala ušká--teraz si už nepamätám,ale tuším sme mali okolo 3mesiacov,alebo menej???--je to už fakt dávno!.....sama si nás predvolala v poradni....
a každú maminku posielala von z ordinácie ---jááj a mne trhalo srdce,ako tam strašne plakala ☹
@leeenka ...necítim ho vôbec,ale v poslednej dobe mám dosť veľké tlaky vo vnútri šušky,že som sa aj zľakla,či mi ho malá už nevytláča,ale pesar je na mieste.....som fakt strašne zvedavá,čo mi inak zase dr.povie,alebo oznámi,lebo naposledy v 33tt,ked mi ho chcel už vytiahnuť---potom zistil pri vnútornej kontrole,že by urobil blbosť,lebo hned za pesarom cítil hlavičku....tak som zvedavá,čo a ako bude.......ešte ma tu môžu veru predbehnúť...vidíš aj udada bola nečakaná 😉
čaute baby , vy ste sa riadne rozkecali 🙂 . Nám tiež tie aktivity nehrozia , najskôr som mala zákaz kôli nísko položenej placente. A teraz keď mi dr. povedal že krpec je riadne vysoko a tak skoro rodiť nebudem,by som aj ale je to nepohodlné-no proste nič moc(zavadzám sama sebe). No o tom vynahrádzaní ani nehovorím veď by chlapca roztrhlo 😀 .
@hirunka -tak si druhá v poradí, prajem aby bol pôrod ok 😉 .
@nivejka - držím palce aby si ešte aspoň 1týž.vydržala,potom sa ozvy ako si dopadla 😉 .
no už mám požehlené ....aj perinky ...vyvešané prádlo a ešte sa plienky peru 🙂

@hirunka drzzim palce. A preco mas planovanu sekciu?