icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

stanka02
9. sep 2010

Ahojte, davam do pozornosti KUPON NA ZLAVU PAMPERS
http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon_sk?src=1&ur...
Staci vytlacit, moze byt vytlaceny aj ciernobielo.

malemimi
9. sep 2010

@stanka02 no inak aj mne ho predpísala gynda lebo mám anémiu ...povedala že malunká si zo mňa všetko železo zobrala a povedala tuším že to bude brať asi aj po pôrode ale to asi po krvi uvidí a hovorila mi aj to že zase to nemám preháňať s jedlom čo má železo že aby som nejedla len to lebo to by tiež nebolo dobre 🙂

malemimi
9. sep 2010

@stanka02 a kde sa to dá akože použiť? a koľko krát to môžme použiť nejak to presne nechápem

skipy
9. sep 2010

Ahojte,
GRATULUJEM k prvemu babatku 🙂 🙂
Ja uz som pobalena, len je tych veci tak vela, ze sa neviem ani do kufra natrepat. ☹ Dnes mi volala sestricka od dr.ze mam dost malo zeleza, tak zajtra idem zase na odbery(nechapem to, lebo ho uzivam uz 2 mesiace)..ale aspon viem , ze z coho sa citim taka unavena.

Baby aj ja sa bojiiiiiiiiiiiiiim porodu, ked si to predstavim- no zbohom 🙂 🙂

@nivejka drzim palec, nech vydrzite, ale myslim, ze aj keby sa uz malinka narodila bola by ok 🙂

malemimi
9. sep 2010

@skipy ahoj! ja neviem či sa bojím pôrodu, skôr mám strach kde ma to postihne a ... a skôr či to stihnem do nemocnice a tak ... 🙂

stanka02
9. sep 2010

@malemimi mozes si to vytlacit kolkokrat chces a nasledne to rozstrihas a na 1 balenie mozes pouzit jedem kupon. Da sa to pouzit v 101 drogerie, tescu, hypernove a dm, ja som takto kupovala, ked bola tato akcia minule v Carefoure, vtedy to platilo aj tam. Kupila som tie Premium sice na kupone su vacsie, no isla som ku pokladni, kde bol brigadnik a ten to neriesil, isiel mu kod, tak mi dal zlavu, v 101-tke to velmi prezivali. Pouzila som kupon aj na tie vlhcene utierky a potom boli za dobru cenu. Tieto kupony dava pampers tak zhruba raz za 3 mesiace. Ja si pozriem akcei, vsak niektory obchod s tych co je na kupone na akciu a potom ked dam este kupom bude to fajn cena 😀 😀 😀 😀

skipy
9. sep 2010

@malemimi no to aj ja, ale dufam, ze ma to chyti, ked bude mm doma 🙂 Nuz ale bojim sa aj porodu 😖 snad to bude rychle..

malemimi
9. sep 2010

@stanka02 čiže teraz je ta akcia a 100 žien si to vytlačí ak to platí alebo keď si to vytlačím 20 krát tak to môžem 20 krát použiť ?

malemimi
9. sep 2010

@skipy ja na to nejak nemyslím strašne sa teším na malunkú 😀 😉 😀

stanka02
9. sep 2010

@malemimi presne tak, kolkokrat si to vytlacis, tolko krat to mozes pouzit do 30.9.2010, moze si to vytlacit ktokolvek, kolkokolvek ktat.

malemimi
9. sep 2010

@stanka02 nie je to nejaká divná akcia myslím oplatí sa im to??
síce 1,50€ nie je tak veľa ale aj tak hihi

stanka02
9. sep 2010

@skipy asi malicky potrebuje viac, zeleza, tak si ho berie a tebe chyba 🙂 Aj ten moj ma vacsiu spotrebu zeleza a mne chyba 😀

stanka02
9. sep 2010

@malemimi Asi ano, to urcite maju prespekulovane, ze ked daju akciu tak si viac mamiciek kupuje viac plienociek, predpokladam. 🙂

malemimi
9. sep 2010

@stanka02 hmm to je pravda 🙂
tak ďakujeme 😉
jaaj mala by som si ísť niečo spraviť jesť ale nechce sa mi 😖 🙂

stanka02
9. sep 2010

@malemimi nie je zac.

vejinka
9. sep 2010

ahojte kocky..tak ja len hlasim ze som bola v poradni a povodne som mala ist len na moc a tlak ale nakoniec som sa rozhodla ze pojdem aj ku dokimu nielen sestricke ze co ma to tak furt boli a tak...a on mi povedal po prezreti ze krcok mam takmer spotrebovany a ze je to otazka par dni...vravel nieco ze mozno do tyzdna..ale vraj to moze byt aj za par hodin ...tak ja som z toho teraz taka vyplasena...on povedal ze najhorsia faza je prave spotrebovavanie krcka ale kedze ja ho uz "nemam" tak to pojde sakramensky rychlo a urcite nemam cakat kym budu kontrakcie kazdych 5 minut...to vraj mozem aj cestou porodit...takze teraz som ako na ihlach 😅

zucha
9. sep 2010

@vejinka no teda. Ved uz si v podstate v termine, tak sa ani netreba obavat, len aby si stihla dobehnut 😉

malemimi
9. sep 2010

@vejinka jeeeeeeeeeeeeeeeeeee no to je super! sa tešíš čo?! 😉

ja keď som bola teraz na stere v utorok tak ma nepozrela ☹

vejinka
9. sep 2010

@zucha zajtra zacinam oficialne 38tt takze mne je to uz jedno..a pytala som sa aj dokiho ci babo bude povazovane za donosene..a on ze jasneeee 😉

vejinka
9. sep 2010

@malemimi heh ze tesim? ked som volala muzovi tak som mala pocit ze sa tam vyrutil ...ked som mu povedala ze to moze byt kazdym dnom...a potom povedal ze sak mame vsetko nie milacik? 😀

malemimi
9. sep 2010

@vejinka jeee no zlaté 😀 🙂
aj ja ceeeeeeeem 🙂

zuzana_m
9. sep 2010

@vejinka moja tak ti držim palce 🙂 juuj takže asi budeš ty druhá? 🙂 verim že ta to "trocha" vyplašilo,bude všetko ok neboj 🙂

vejinka
9. sep 2010

@malemimi sak aj ty sa dockas...vsetky sa dockame inak bdue sranda ak ja este aj prenasat budem...lebo nic nieje nemozneeee 😀

vejinka
9. sep 2010

@zuzana_m uvidime...ale bolesti uz mam dost dlho...a vidim ze nie nadarmo 😅

malemimi
9. sep 2010

@vejinka haha no jasne uvidíme som zvedavá 😉 a hlavne budem držať palčeky a to všetkým 😀

malemimi
9. sep 2010

@vejinka a aké bolesti mávaš?

vejinka
9. sep 2010

inak idem bez epi..uz som pevne rozhodnuta..ak som vydrzala doteraz vraj to odteraz bude malina 😀 ozaj pojdem si navarit este toho zazracneho malinoveho caju...a kym dopijem tak porodim 😀 😀 😀

vejinka
9. sep 2010

@malemimi no uz su to kontrakcie z chrbata vystreluje bolest do bokov a potom cez cele brucho a spotim sa pri tom 😅

vejinka
9. sep 2010

@malemimi a fucim ako lokomotiva..jooj dnes som nevedela ci sa smiat alebo plakat..maly zacal opakovat po mne..ked som si lahla a zacal kontrakcia tak maly ze fuuu fuuu 😀 😀 😀

malemimi
9. sep 2010

@vejinka ahaa... 🙂 a ten malinový čaj som nepochopila 😅