Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@stanka02 no inak aj mne ho predpísala gynda lebo mám anémiu ...povedala že malunká si zo mňa všetko železo zobrala a povedala tuším že to bude brať asi aj po pôrode ale to asi po krvi uvidí a hovorila mi aj to že zase to nemám preháňať s jedlom čo má železo že aby som nejedla len to lebo to by tiež nebolo dobre 🙂
Ahojte,
GRATULUJEM k prvemu babatku 🙂 🙂
Ja uz som pobalena, len je tych veci tak vela, ze sa neviem ani do kufra natrepat. ☹ Dnes mi volala sestricka od dr.ze mam dost malo zeleza, tak zajtra idem zase na odbery(nechapem to, lebo ho uzivam uz 2 mesiace)..ale aspon viem , ze z coho sa citim taka unavena.
Baby aj ja sa bojiiiiiiiiiiiiiim porodu, ked si to predstavim- no zbohom 🙂 🙂
@nivejka drzim palec, nech vydrzite, ale myslim, ze aj keby sa uz malinka narodila bola by ok 🙂
@malemimi mozes si to vytlacit kolkokrat chces a nasledne to rozstrihas a na 1 balenie mozes pouzit jedem kupon. Da sa to pouzit v 101 drogerie, tescu, hypernove a dm, ja som takto kupovala, ked bola tato akcia minule v Carefoure, vtedy to platilo aj tam. Kupila som tie Premium sice na kupone su vacsie, no isla som ku pokladni, kde bol brigadnik a ten to neriesil, isiel mu kod, tak mi dal zlavu, v 101-tke to velmi prezivali. Pouzila som kupon aj na tie vlhcene utierky a potom boli za dobru cenu. Tieto kupony dava pampers tak zhruba raz za 3 mesiace. Ja si pozriem akcei, vsak niektory obchod s tych co je na kupone na akciu a potom ked dam este kupom bude to fajn cena 😀 😀 😀 😀
ahojte kocky..tak ja len hlasim ze som bola v poradni a povodne som mala ist len na moc a tlak ale nakoniec som sa rozhodla ze pojdem aj ku dokimu nielen sestricke ze co ma to tak furt boli a tak...a on mi povedal po prezreti ze krcok mam takmer spotrebovany a ze je to otazka par dni...vravel nieco ze mozno do tyzdna..ale vraj to moze byt aj za par hodin ...tak ja som z toho teraz taka vyplasena...on povedal ze najhorsia faza je prave spotrebovavanie krcka ale kedze ja ho uz "nemam" tak to pojde sakramensky rychlo a urcite nemam cakat kym budu kontrakcie kazdych 5 minut...to vraj mozem aj cestou porodit...takze teraz som ako na ihlach 😅
inak idem bez epi..uz som pevne rozhodnuta..ak som vydrzala doteraz vraj to odteraz bude malina 😀 ozaj pojdem si navarit este toho zazracneho malinoveho caju...a kym dopijem tak porodim 😀 😀 😀

Ahojte, davam do pozornosti KUPON NA ZLAVU PAMPERS
http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon_sk?src=1&ur...
Staci vytlacit, moze byt vytlaceny aj ciernobielo.