Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Baby, podla vasich komentov, ze uz niektore rodite, vidim, ze aj moj porod sa uz blizi, pricom si to este moc neuvedomujem. Tasku este nemam a plany pred sebou este obrovske 🙂
@vejinka ja zjem trosku skorice a hned mi tvrdne brucho. Pri prvom tehu som raz kupila sviecky a bola tam skoricova vona a cely vecer som sa zvyjala v krcoch 😅 To som vtedy netusila, ze to ma taky ucinok. Som sa to docitala az neskor. Ale ked som chcela uz ist rodit, tak mi to nezaberalo. Pekne som si nosila brusisko az do 40tt.
skracovanie krčka je aj nejako cítiť?
viem že ešte niečo môže nejaké korenie spraviť predčasný pôrod ale neviem čo to bolo 😒
Ahoojte 🙂
vy ste teda toho napisali 🙂
Ja som dnes bola u mojho porodnika - nakoniec budem rodit na Kramaroch a nie v Ruzinove ako som chcela.
Hlavne nech to uz mam za sebou a nech to vsetko dobre dopadne
čo to je keď niekedy mám také pichanie v šuške ?
ahojte, kedy mate terminy?
ja 7. oktobra, rodim na kramaroch..
dnes som nasla toto forum, celkom fajn psycho podpora🙂
syssi a koho budes mat porodnika?
babule, počujte farbíte si vlasy a j v tehu? ja sa zajtra chystám ku kaderníčke, kým som ešte celá 🙂, lebo mám otras vlasy a strašne dlhé, a chcem si dať melír....dakedysi sa vravelo že v tehu sa nesmú farbiť vlasy vraj kvoli babatku, no ale vraj to babu neškodi, len mi nemusi chytiť farba...hm?
@zuzana_m ja mam melir, ten je vraj ok ak farbeniu nedoverujes...
pri melire totiz nenanasas tu chemku na pokozku hlavy, teda nemusis.
tym padom sa nedostava do krvi.
vraj vadia aj tie vypary, takze aj pri melirovani treba dat pozor ne vetranie.
ale co citam vselikde, tak vraj ani tie farby uz nie su take skodlive..no to uz sa musi kazda rozhodnut, comu veri. 🙂
mamičky máte doma váhy na váženie babatka? je to nutné mať alebo stačí u pediatra váženie?
baby, aj vy ste take nervozne?ja mam pocit,ze coskoro prasknem z tej nervozity,,,,este k tomu sa buduci tyzden stahujeme z Londyna naspat na Slovensko 😠
@mona777 ahoj,,tak niekto to ma a niekto nie,,,,kazdy lekar ma na to iny nazor,,,,ja som sa pytala jednej gynek. a ona mi povedala,ze to neodporuca lebo to zbytocne mamicky stresuje-vazia deticky pred a po kojeni,,,,a mozem to potvrdit kamoska bola z toho taka zostresovana-malicky vkuse lezal na vahe 😒 . Takze ja si to pre istotu nekupujem 😀
@zuzana_m ahojky ja som si tiež dala melír dorobiť lebo už to vyzeralo hrozne a ako aj ine spomínaju melír sa ti nedotýka pokožky tak je to v pohode.vraj farbenie na začiatku tehu je viac nebezpečne ako vo vyššom štádiu.Ale zase ako to tu bolo spomínané teraz farby nesu take škodlivé ako bývali kedysi... 🤐

@vejinka haha zlatý ti pomáha 😀