Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ďakujem kočky za nazor, ja si ho dám spraviť, tiež radšej teraz lebo potom na to nebude čas, babatko,škola atd....a tá váha podľa mňa je to tiež zbytočnosť, ale uvažujem nad monitorom dychu ešte stále, vy ho kupujete?
caute baby nemate niektora skusenosti s vitaminmi pre tehotne a dojciace zeny pregnacare original?zvazujem ze si ich objednam....
@zuzana_m - ja budem mat monitor, pri malej som nemala, ale myslim, ze je to celkom dobra vec , aspon sa kludnejsie "vyspim" 🙂
Vysielacky uz mam tiez, tie sme sice kupovali neskor, kedze sa mi najprv zdali v byte nepotrebne, ale napokon ked som bola v napr.v kuchyni a umyvala riad+ isla pracka, tak som malu vobec nepocula jak place z izbicky.
@zuzana_m Ten monitor dychu odporucam, clovek nikdy nevie a moze to babo zachranit, ja som ho mala aj pri rpvom a spavala som v noci ovela kludnejsie, A nemusela som stale chodit kontrolovat , ci dycha.
@tanija133 aj ja asi skoncim na kramaroch , uvidim ako sa dohodnem s dr. a chcem aj EPI, ty si si to uz bola vybavovat?Ja uz tam mozno buduci skocim, nech to pre istotu mam, len ani neviem kam tam mam ist.Chcem aj muza pri porode, len neviem ci musi ist znova na tu prednasku , ked uz raz bol, alebo staci ked tam pojdem ja a da mi razitko, neviete niekto?
mame za sebou nakupy a celkom uspesne 🙂 tak uz mame fakt vsetko........ked bude nieco treba dokupi sa za pochodu
no bola som s hafanom vonku a ostalo mi zle na odpadnutie tak som letela rýchlo domov... 😢 a stále mi nie je nejako dobore
@tanija133 Tak to by bolo super 🙂 Dnes mi lekar povedal ze tiez to vidi skor.
No EPI zatial neriesim, lebo u mna to vyzera na sekciu :( Maly si v brusku sedka na ritke a nie a nie sa otocit - nejaky je lenivy ☹ a vraj je mala pravdepodobnost ze sa otoci....Tak musim pockat ako si to maly drobcek rozmysli.....
Ale nad EPI som uvazovala tak ze ak by som rodila prirodzene, tak by som si ju zaplatila, ale pokial by sa to dalo vydrzat tak by som ju nechcela, ale ak by to bolo moc neznesitelne tak nech je nachystana....
kedy mate baby terminy?
@zuzana_m ja som ho nechcela ale svagrina je doktorka na novorodeneckom a pytala som sa jej na nazor a ona odporuca...
pred mesiacom im zomrelo babatko zdrave este v nemocnici, pretoze nemocnica nema peniaze, aby bol monitor vsade.
takze ho davaju len rizikovym babatkam.
ale nechcem strasit, treba zvazit...
ahojte, máte prosím niektorá info, co a ako, keď chce ísť manžel k pôrodu?(v Piešťanoch)...treba niečo zariadiť eśte pred pôrodom?....ďakujemeeeee 😲
@greetchen Ja som bola u Jandovej este pri prvom tehu, zato neviem ci musi ist manzel absolvovat tu prednasku zas..musim tam zavolat.Len este stale neviem ci tam budem rodit, tak zatial cakam.
Tiez som zvedava, kedy to pride...mna by sa inak strasne pacil datum 20.10 alebo 19.10...ale to mi asi nehrozi🙂
@skipy jaj, tak uz to poznas vsetko...
najlepsie je napisat jej, lebo vyzera teraz dost vytazene aj nam vravela, ze telefonovat sa v poslednej dobe noplaca, lebo malokedy je u seba pri telefone...ale odpisuje rychlo. mas na nu mail?
a ako sa ti rodilo na kramaroch?
no, mne by sa zase pacil 10.10. alebo 1.10., no uvidime. ten druhy je krajsi, lebo je skor🙂

@leenka @aleangela ja si tiež myslím že je to zbytočné - díky za názor. Tiež som kúpila olej na masáž hrádze lebo som čítala že je to dobré. Ten olej stál skoro 9 EUR a je tam pár kvapiek a už som sa pýtala 3 lekárov na ich názor a všetci mali k tomu odmietavé názory. Vraj je to zbytočné