icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

skipy
9. sep 2010

poznam tu prednasku, preto si nemyslim, ze je nutne ju opakovane absolvovat vo dvojici.
Ja som na kramaroch nebola spokojna, takze by som bola radsej keby som tam neskoncila 🙂 Ale je mozne, ze sa tam stretneme..podla uzv mam take vacsie babo, som zvedava kolko bude teraz v utorok vazit🙂Dnes som zozrala tolko cokolady, ze urcite aspon 500g za dnes nabral...a to som sa tak dlho ovladala so sladkym, asi som si tym sposobila nejaky hypoglykemicky sok🙂
1.10. je pekny datum, musis babo presvedcit nech vtedy ide von 😀

skipy
9. sep 2010

@mysenac 🙂 jaaaaaj, ze kadernicka, to by mi bodlo 🙂 mne sa teraz v tehu nejako pokaslali vlasy,ani si nechcem farbit, lebo uz teraz ich mam ako chemlon ☹

skipy
9. sep 2010

@mona777 ja tiez nemam vahu, ale vazila som malu na kuchynskej digi vahe, dala som si na nu plech s plienkou a tak🙂

aleangela
9. sep 2010

@greetchen mi mame 1.10.

whitelily
9. sep 2010

@skipy aj mne sa hrozne paci datum 20.10 2010 no uvidime ako sa rozhodne babatko

inak neviete mi niektota poradit co to asi je ked ma tam dole obcas tak pichne ? sa mi rozsiruje krcok ,alebo to moze byt nieco ine ...

nivejka
10. sep 2010

@zuzana_m ...no ževraj je ľahší,ale pre istotu som si zaplatila epidurálku,lebo nechcem riskovať túúú bolesť 😀 😀

nivejka
10. sep 2010

@mono ....nasadený pesar bol 23+2tt a vybraný včera 35+2tt --robil mi to ambulantne môj dr. 😉
takže som doma a uvidíme ako sa to bude vyvíjať,ale snad vydržím min.týždeň 😉

nivejka
10. sep 2010

@skipy ...dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂

mysenac
10. sep 2010

@skipy no ja som to uz mala take vselijake poodrastane...a kvalita vlasov zatial celkom v pohode, ale viem, ze po porode mi budu tak padat, ze budem rada, ze mam vobec nejake 😅

ziza55
10. sep 2010

@leeenka dakujeeeem...si zlata

ziza55
10. sep 2010

@whitelily aj ja by som chcela 20.10.2010...xi...ale zas ani 30.10. nie je najhorsiiii 🙂 ...len ze ci je lepsie mat vahy alebo skorpionika?xixi

hirunka
10. sep 2010

.......dobre ranko baby............tak ako sa dnes mame? ............my celkom dobre len to brusko tvrdne a tvrdne ale nastastie nie casto a neboli to no ale uvidime ci cez vikend nebudeme letiet do nemocnice 🙂

nivejka
10. sep 2010

dobré ránko baby 🙂 .....hirunka aj tebe ahoj 😀 ......................
tak ja hlásim,že som bola včera v poradni a vytiahol mi ten pesar--nič príjemné--normálne som cítila ako mi to vytrhol zo živého...dr.bol síce milý a opatrný,ale musel tým kmasnúť,lebo by ma to bolelo ešte viac 😨
pesar splnil svoju úlohu a dr.bol moc spokojný--krčok mám síce 2,5cm,ale mäkký--no ved uvidíme 😉
inak odvtedy,čo mi ho vytiahol --ma dole aj v podbrušku popicháva a je to také divné...
mám na vás baby otázku,alebo radu : vo štvrtok sa musím prvý krát hlásiť v nemocnici v ambulancii (ružinov) a ja nemám ani šajnu kam mám ísť ☹ ☹ ☹ ....kto mi poradí??????????????--dr.nemám ani nebudem mať zazmluvneného

syssi
10. sep 2010

@nivejka Dobre ranko 🙂
kedze som sa najprv chystala ist rodit do Ruzinova tak som si pozistovala 🙂
Myslim ze ordinuju kazdy stvrtok - je to v poliklinike na prizemi cisla dveri 56,54, ale na informaciach si treba vypytat poradove cislo 🙂
Jeejda ty si si vcera uzila..... ale nebojkaj, vsetko dopadne dobre!
Ja som bola vcera 1x u mojho porodnika a ja som nechapala - ked ma vysetroval - uplna pohodicka..... a pri mojej lekarke som vzdy v nejakom krci a vzdy ma vsetko bolelo tam dole :( Ako je to mozne????

syssi
10. sep 2010

@nivejka joooj som sa pomylila sorry c.d. 53,54

nivejka
10. sep 2010

@syssi ...jééj dakujem si zlatá 🙂 ...poradové číslo na recepcii??---to som potrebovala vedieť,lebo ked som chodila na hematologiu,tak som tiež musela brať poradové číslo,lebo by ma babky zožrali za živa 😀 😀 😀
aj ma preto asi poslal môj dr. vo štvrtok,lebo vtedy ma pravdepodobne vyšetria..
inak aspoň u mňa ked ma vyšetrovala žena-tiež som bola v krči,lebo mi to je viac nepríjemné ako ked ma vyšetruje doktor..ja celý život chodím k chlapom,lebo aj ked sa hanbím,tak skôr to rozdýcham,ako pri žene.. 😅

nivejka
10. sep 2010

@syssi ...tak som si to opravila 😀 😀 ---všetko zapísané a budem sa riadiť tvojimi inštrukciami 😀 😀 😀

nivejka
10. sep 2010

@syssi ...inak ako mi ten pesar vytiahol,tak som sa nezdržala a zakričala,že "do riti " a doktor pozrel na mňa-zasmial sa a povedal,že nie do riti,ale do šušky 😀
zo mňa to proste vyletelo od bolesti 😅 😅

mona777
10. sep 2010

@aleangela aj ja mam termín 1.10.

juli71
10. sep 2010

ahoj Moni,
co povies na postielky bazarik13, dragila , nessy Maca

mona777
10. sep 2010

@nivejka ale v poliklinike tej bližšie k nemocnici (taká vysunúta do predu), nie v tej žltej poslednej budove. A to poradové číslo - tým sa riadia len pri tých druhých dverách (blžišie k vchodu -resp.display č. 26), pri prvých si musíš zapamatať ktorá si lebo sestrička nevola podľa poradových čisiel aj ked ho musíš mať

mona777
10. sep 2010

@juli71 to píšeš mne?

nivejka
10. sep 2010

@mona777 ....ja pri nemocnici poznám len jednu polikliniku--tú od parkoviska na ľavo...tam sú dokonca 2 ??
tak ale si mám brať tak či tak čísielko nie?? a na recepcii sa ma nebude pýtať,že ku komu idem (dr.),lebo ja vôbec neviem 😒

ika33
10. sep 2010

Ahojte kočky,
ja som od včera uplne K.O. mám takú nádchu, že až. Včera ma tak príšerne bolelo hrdlo som ani prehĺtať nevedela, No a dnes už mám nos ako najväčší opilec a stále ide iba vodička. Uši ma svrbia, oči mám uplne hotové. No proste už iba toto mi chýbalo ku šťastiu. Som sa teda dnes radšej zastavila u svojej obovnej, že veď predsa ide víkend nech potom nemusím chodiť na pohotovoať keby mi vyšla teplota ... No a povedala mi, že môžem iba BIOPAROX - čo je uplný humáč, vždy mi je z toho zle alebo homeopatiká, tak som si nakúpila tie. Idem si ešte spraviť čaj a budem pekne ležať v postely a papať vitamíny. Ešte Vás ale prídem pozrieť aspoň si vás prečítať čo máte nové. Tak sa držkajte. Pa

@greetchen - vidím, že si tu nová. Máme takú tabuľku kde je napísané, ktorá rodí kedy a kde a čo bude mať ..., tak ak by si ju chcela pošli mi cez IP tvoju mailovú adresu a ja ti ju prepošlem. Potom tam môžeš doplniť svoje údaje. 🙂 @ziza55 - moja mamina je 20.10. 🙂 a ja mám termín 21.10., segra povedala, že nemôžem rodiť 20.teho, lebo mamina potom bude moc naveľko, že aký darček dostala (vnučku) 🙂

mona777
10. sep 2010

@nivejka Nechod to žlej budovy (to je tá posledná poliklinika 🙂. Automaticky dostaneš dve čísla ked povieš že ideš do poradne pre tehotné - a ty sa rozhodneš ku ktorým pojdeš, ja chodím k tým prvým kde nepýta sestrička čislo - ten display č. 26 (som ti to tam naopak napísala) - ale je to úplne jedno, ku ktorým ideš. Mne sa však lepšie dýcha pri tých prvých lebo sú bližšie k vchodu a je tam viac vzduchu, pri tých druhých je to - aspoň pre mňa - ťažšie dýchanie 😝 Ved uvidíš plno tehotných. Ale včera, ked som bola ja tak tam bola taká drzá doktorka - ktorá ma sprdla za to že sa pýtam - vraj sa je zdá že mi lezie na nervy to moje tehotenstvo - a to som sa jej pýtala na masáž hrádze, cvičenie, chodenie po vonku a tak. Ale oni sú tam každý týžden nejaké iné, neviem ako to majú podelené

nivejka
10. sep 2010

@ika33 ...ahoj moja...ešte raz ťa musím pochváliť za tabuľku--mne sa veľmi páči 🙂 ..si proste šikovná 😉 😉 😉 😉

nivejka
10. sep 2010

@mona777 ..dakujem...dúfam teda,že nenatrafím na nejakú harpiu 😠

hirunka
10. sep 2010

joj baby ako tak citam som rada ze nechodim do ruzinova...........ja pridem k mojmu lekarovi nemusim ani cakat len zaklopem a idem dnu......nemusim cakat niekde kde je plno tehotnych

nivejka
10. sep 2010

baby ako sa dnes cítite???--ja neviem,či to je tým počasím,ale ako mi včera vybral dr.ten pesar,tak ma na pravej strane v podbrušku popichuje a nejako sa zvláštne cítim....teraz som sa okúpala a musela som si na chvíľku ľahnúť do postele...malá mi tam skáče o dušu 😀

malemimi
10. sep 2010

Ahojte!
tak včera sme šli na pohotovosť ...čo som vám písala, že mi bolo zle na odpadnutie tak mi nebolo dobre stále...
tak urobili vyšetrenia z krvi boli sme na tom prístroji čo pozoruje mimi čo máte okolo bruška, a potom ma ešte aj prezrel gynekológ/pôrodník a aj UZV robili a tak...mám aj kontrakcie malá mi začala tlačiť pod bruškom, vážime 2413g , cervix je 2,5cm, bránka pootvorená na špic prstu, nalieha hlavička...a to ostatné už neviem čo znamená 🙂
tlak som mala 140/75