Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@petrikaa1 - nie tie nohavičky používaj iba po pôrode, aby si nemusela klasické. Tie jednorázové sú dobré hneď po pôrode, lebo keď krvácaš a ušpinia sa tak ich iba vyhodíš a nemusíš nič prať.
@nivejka - že rosnička 🙂, no to som bola už aj ako decko. Mahrozne bolievali kolená a vždy keď ma boleli, tak na druhý deň pršalo. takže doma sa naši vždy pýtali aké bude zajtra počko 😀 😀
Inak aj ja som veľmi rada, že je všetko v poriadku. Mi taký veľký balvan spadol zo strdca, počuli ste? 😀
Nám zateplujú, lepšie povedané stavajú lešenie už pred našimi oknami a balkónom. Je to srašné, teraz by som mala asi radšej vypadnúť. Tie reči, buchot ... no hrúza. Zajtra nám vraj budú robiť balkóny. Dajú dole starú dlažbu a aj železné zábradlie. Si nejako chlapci pohli. Veď už bolo na čase od apríla robili druhú stranu a teraz prešli sem. No a vraj do 15.10. to má byť všetko hotové, tak makajú ako mravce ešte aj keď prší a je zima. Pred tým boli doma a teraz pracujúúúúúú. Ale nech len pracujú, aby sme to mali dokončené kým sa malinká narodí. Potom už nech mi tu nebuchocú.
kočky ake rozmery panvy vam namerali?
tak veci uz pobalene v krabiciach,,,zajtra pride kamion a v sobotu letime na stalo na Slovensko 😀
dnes som isla do obchodu so synom a tak ma zacalo dole boliet, ako keby babo uz zostupovalo...uplne som mala potrebu si lahnut, len som bola uz na polceste do obchodu, ale nastastie za nejakych 10 minut to preslo...no ale aj tak bolo to neprijemnych 10 minut 😒 a to som si tak uvedomila, ze fakt tie poradne kazdy tyzden pocas posledneho mesiaca maju svoje opodstatnenie...ved pocas dvoch tyzdnov (ako mam ja odstup medzi navstevami doktorky) sa mozu dat veci nevueritelne do pohybu...
a este mam taku (asi trosku hlupu otazku) - nebolia vas strie? 😅 pri synovi som na bruchu nemala a teraz sa mi urobila jedna 🙂 taka si 7centimetrová tmava - ani nie na bruchu, ale na boku a ked si to trosku pritlacim, tak ma to boli ☹
@kattija a kedy ti to meral? dnes ci na zaciatku? lebo mne pri prvom doktorka povedala, ze mam uzku panvu, a ze sa mi bude tazko rodit, a ked som dosla do porodnice, tak ma pomerali a povedali, ze panva sa pocas tehotenstva mierne roztiahne - samozrejme aj ta moja a ze s tym nebudem mat problem...no ale nakoniec mi museli robit cisarsky. No a k momentalnym rozmerom mojej panvy sa mi doktorka tiez nevyjadrila ani mi nepovedala, ako sa mi bude rodit 😀
no neviem, hadam je to stria (predtym sa mi urobili trosku na prsiach, ale len tak blede) - teraz je to tak tmava klukata ciara (vyzera to ako taka podkozna prasklina) asi pol cm hruba...tak neviem...ale kremujem pocitvo 😉
@kattija ja som pribrala 15,5 kg...ale to bolo pred tyzdnom, teraz sa uz aj bojim postavit na vahu, som mala taky pazravy tyzden 😅 pocas prveho tehotenstva som pribrala 15 kg, ale to som mala pred otehotnenim o 7 kg menej ako teraz, takze si teraz pripadam ako taka velryba 😒 😀 termin mam 7.10. a vyzera to zatial na dievca 🙂
@mysenac ja meriam 170 a zacala som vahou 58 a teraz mam uz 80 aaaaaaaaaaaaaaaaa strasne 😀 😝 a sa bojim aby to este neslo prudko hore ☹ velryba hehehe ja som uz radsej zrkadlo zhodila aby som sa nevidela 😀 ale vsak to hadam pojde dole :-P na pasoch si uz bola? mna poslal dr. az o tyzden sa mi to zda nejako neskoro na prvy krat.
@kattija no ja mam 167 cm a tentokrat som zacala s vahou 65 a teraz mam 80,5....ale neboj, to pojde po porode dole...moja sestra pribrala 30 kg a mala ma teraz rok a pol a sestra je chudsia nez bola niekolko rokov pred otehotenenim 😉 (ona tvrdi, ze to vdaka dcere, pri ktorej sa nabeha a zje aj za nu - jej dcera vazi viac ako moj 4-ročny syn)
a pasy myslis to CTG, ci ako sa to vola, kde meraju ozvy plodu? lebo na to som nebola a u nas to meraju az ked prides do porodnice 😒
@mysenac ano to mam na mysli, vypisal mi papier a mam ist do nemocnice a ze budem chodit potom kazdy tyzden na to 🙂 no vsak uvidim, dnes mi brali aj krv a ma strasila sestricka, ze ak mi zajtra zavola ze krvny obraz bol zly tak nejake zelezo ci co si mam prist dat predpisat, zevraj sa v tomto tyzdni kazia casto krvne obrazy, ako si na tom*? teda dufam, ze ti nevadi, ze ta takto spovedam :D
@kattija nie, jasne, ze nevadi...len ma to utvrdzuje v tom, ze moja doktorka to riadne flaka ☹ takze CTG mi budu robit asi az ked pridem rodit a krv mi brali naposledy v 33. tyzdni - ale to len kvoli protilatkam, lebo som Rh negat. no a kvoli krvnemu obrazu mi brali krv len v aprili to som bola v 15. tyzdni 😠 takze ak mam malo zeleza, tak mam asi smolu (pri synovi som musela zelezo brat, lebo som mala dost malo) uz sa tesim, ked budem mat po tom vsetkom, hlavne nech to dobre dopadne 🙂 do porodnice si uz zbalena?

dnes sa mi tak strašne zle dýcha..už mi nestačí ani zhlboka nádych ☹ ☹ ☹