Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@kattija 🙂 som to myslela ze by si mala aj ty odvahu ju zmenit 🙂
Ano je dost cudna....to nebudem radsej rozoberat jej sposob vysetrenia - vzdy ma vsetko bolelo tam dole pol dna ☹
A hlavne som nechapala ked pravidelne nadavala sestricke pred pacientkami.....
Presne ako pises- nemala by pracovat s ludmi....
Dievcata, cele tehotenstvo som zdrava ako rybicka, a teraz uz druhy den ma brutalne boli hrdlo, nechce s ami ist k lekarovi, co by som si na to mohla dat?
ahojte dievčatá, máte tu ešte voľné miesto? 🙂 náš pampúšik príde na svet 1.10.2010... veľmi na naňho tešíme 🙂
ľuboš alebo juraj, práve riešime, či mu urobiť to, aby mal meniny a narodeniny tyzden po sebe 😉
.....konecne nam prisla vybava do postielky (baldachyn atd.) 🙂 len to musim pozehlit a dat do postielky no som zvedava ako to bude vyzerat
ahojte tehulky, dlho som na fore modreho konika nebola ale rada by som sa aj ked na poslednu chvilu pridala, je to mozne?
ahojte baby, ja sa prave chystam na zehlenie 😒 vcera som poprala plienky a perinky, tak sa idem do toho pustit 😅
@hirunka tiez sa tesim na foto...skusim aj ja nasu pofotit a nejake tie fotky sem vlozit 😀
mam otazocku na kočky co cakaju dievcatka: davate prepichnut uska v nemocnici alebo planujete vobec a kedy?
@leeenka ahoj, drzim Ti palce s odchodom z UK) viem o com pises, ja ked som sa balila mala som toho dost, a to som nebola tehotne, nikdy som si nemyslela, ze som si naskreckovala tolko blbostiza za tych cca 5 rokov.
Inak ty mozes este lietat? alebo musis mat certifikat od lekara? mne doky uz 24 tt povedala, ze nemozem cestovat a asi by som to ani pravdupovediac nezvladla, lebo v 22 sme isli autom zo SK do IT a mala som dost problemy, dokonca sme museli prespat v hotely.
drz sa a nezabudni sa ozvat zo SK)
@petrikaa1 nie nie ja som myslela spat doma ako tu doma 🙂 o tych naskreckovanych blbostiach mi ani hovorit nemusis uz teraz sa desim toho ze ani van nam nebude stacit 😀 ty cakas dvojicky? 🙂 mozem sa spytat na pohlavie? mne moj slovensky gynekolog neodporucil letiet vobec (ked som mu volala ze som tehotna) takze som doma nebola uz 3/4 roka 😒
@dorik my budeme mat dve dievcatka a ty? stale ti nepovedali? alebo sa babo stale mrvi a neda sa vidiet? mne aj kvoli tym dvojickam, doky neodporucala lietat ani ist lodou, lebo som si myslela, ze ako tehotna, hadam zvladnem nejaku dovolenku 😀 ale nechame si to na buduci rok aj s kockami, dufam ze budu v poriadku a budu mat radi cestovanie, lebo nam nic ine nezostava 😀 kedze byvame daleko od jednej aj od druhej rodiny ☹
Ty sa chces vratit z UK na SK?
@petrikaa1 dve zenske hovoris 🙂 vyzeras perfektne na to ze cakas dvojicky! priatel/manzel je teda slovacisko? kedze pises ze ste daleko od oboch rodin... tu dovolenku ani nespominaj... my sme boli pred dvomi rokmi a tohtorocna dovolenka bude ta materska akurat 😉 uz si na materskej? my cakame tiez dievcatko ale ja som bola skalopevne presvedcena ze to bude chlapcek - neviem preco... inak tu sa robia len 2 scany takze posledny som mala v 21tt a uz ich viac nebude.

Jeeeeej dievcata dakujem Vam za podporu ste strasne zlate!!!!!! cmuk 🙂