icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

syssi
14. sep 2010

Jeeeeej dievcata dakujem Vam za podporu ste strasne zlate!!!!!! cmuk 🙂

kattija
14. sep 2010

@syssi ja mam ok 🙂 podla toho co ty pises musi to byt riadna koza, take by nemali ani s ludmi pracovat 😠

syssi
14. sep 2010

@kattija 🙂 som to myslela ze by si mala aj ty odvahu ju zmenit 🙂
Ano je dost cudna....to nebudem radsej rozoberat jej sposob vysetrenia - vzdy ma vsetko bolelo tam dole pol dna ☹
A hlavne som nechapala ked pravidelne nadavala sestricke pred pacientkami.....
Presne ako pises- nemala by pracovat s ludmi....

tanija133
14. sep 2010

@syssi Ved budeme sa priebezne informovat, co a ako , a mozno sa na Kramaroch stretneme.....To by bolo hrozne fajn, aspon niekoho tam poznat z mamiciek......

tanija133
14. sep 2010

Dievcata, cele tehotenstvo som zdrava ako rybicka, a teraz uz druhy den ma brutalne boli hrdlo, nechce s ami ist k lekarovi, co by som si na to mohla dat?

kattija
14. sep 2010

@tanija133 skorocelovy sirup 😉

hirunka
14. sep 2010

@tanija133 vytlac si citron, zalej teplou vodou a dotoho med...........a nic si z toho nerob mna hrdlo boli aj dva tyzdne uz neviem cim to je

zuzu_la
14. sep 2010

ahojte dievčatá, máte tu ešte voľné miesto? 🙂 náš pampúšik príde na svet 1.10.2010... veľmi na naňho tešíme 🙂

kattija
14. sep 2010

@zuzu_la vitaj , tesime sa s tebou 🙂 ako sa bude chlapcek volat?

zuzu_la
14. sep 2010

ľuboš alebo juraj, práve riešime, či mu urobiť to, aby mal meniny a narodeniny tyzden po sebe 😉

hirunka
14. sep 2010

.....konecne nam prisla vybava do postielky (baldachyn atd.) 🙂 len to musim pozehlit a dat do postielky no som zvedava ako to bude vyzerat

dorik
14. sep 2010

ahojte tehulky, dlho som na fore modreho konika nebola ale rada by som sa aj ked na poslednu chvilu pridala, je to mozne?

kattija
14. sep 2010

@hirunka akeeeej farby chceme vidiet foto :D

kattija
14. sep 2010

@dorik 😉 ahoj a vitaj 🙂

dorik
14. sep 2010

@kattija dakujem za uvitanie 🙂 mate tu medzi sebou aj zahranicne prvorodicky/rodicky?

hirunka
14. sep 2010

@kattija neboj ked to vsetko nainstalujem do postielky odfotim a dam sem fotky

kattija
14. sep 2010

@hirunka juj tesiiiiiiiiiiiiiim

@dorik fuuuuu je nas tu kopec, takze nemam prehlad, hadam sa aj nejaka ozve na tvoju otazku 🙂

dorik
14. sep 2010

@kattija vidim ze mate termin presne tak ako mi 🙂 nahodicka 🙂 mozem sa ta spytat ci skrz vysoke polozenie maternice trpis nevolnostami?

mysenac
14. sep 2010

ahojte baby, ja sa prave chystam na zehlenie 😒 vcera som poprala plienky a perinky, tak sa idem do toho pustit 😅

@hirunka tiez sa tesim na foto...skusim aj ja nasu pofotit a nejake tie fotky sem vlozit 😀

mam otazocku na kočky co cakaju dievcatka: davate prepichnut uska v nemocnici alebo planujete vobec a kedy?

petrikaa1
14. sep 2010

@dorik ahoj, a vitaj, kde si presne v zahranici? ja som v IT, ako prvorodicka, tak sa pomaly ucim ako funguje ich zdravotny system .......

kattija
14. sep 2010

@dorik ja nevolnostami netrpim ani som netrpela 🙂 vdaka bohu 😎 ja skor trpim bolestami chrbtice a krizov, ale to isto aj preto, ze som veeeeela pribrala 😒

dorik
14. sep 2010

@kattija takze ani tak dobre ani tak dobre hovoris 🙂 dufam ze ta ta chrbtica nevytrapi moc pri porode potom! aj sa citis na to ze mas za mesiac rodit, ci mozno ocakavas aj skorsi prichod?

dorik
14. sep 2010

@petrikaa1 ahoj ja som v UK a IT system teda vooobec nepoznam ale ak mam porovnat tunajsi system s tym nasim tak tragedia - co sa statneho sektoru tyka... takze nam len drzim paste nech to hlavne zive prezijeme! uz aby sme boli spat aj s drobcom doma 🙂 ako to vidis ty tam?

petrikaa1
14. sep 2010

@leeenka ahoj, drzim Ti palce s odchodom z UK) viem o com pises, ja ked som sa balila mala som toho dost, a to som nebola tehotne, nikdy som si nemyslela, ze som si naskreckovala tolko blbostiza za tych cca 5 rokov.
Inak ty mozes este lietat? alebo musis mat certifikat od lekara? mne doky uz 24 tt povedala, ze nemozem cestovat a asi by som to ani pravdupovediac nezvladla, lebo v 22 sme isli autom zo SK do IT a mala som dost problemy, dokonca sme museli prespat v hotely.
drz sa a nezabudni sa ozvat zo SK)

dorik
14. sep 2010

@petrikaa1 nie nie ja som myslela spat doma ako tu doma 🙂 o tych naskreckovanych blbostiach mi ani hovorit nemusis uz teraz sa desim toho ze ani van nam nebude stacit 😀 ty cakas dvojicky? 🙂 mozem sa spytat na pohlavie? mne moj slovensky gynekolog neodporucil letiet vobec (ked som mu volala ze som tehotna) takze som doma nebola uz 3/4 roka 😒

hirunka
14. sep 2010

@mysenac no my ak budeme mat dievcatko tak asi nechame prepichnut uska v nemocnici.......zatial to vyzera ze to bude dievcatko ale nie je to na 100 %

petrikaa1
14. sep 2010

@dorik my budeme mat dve dievcatka a ty? stale ti nepovedali? alebo sa babo stale mrvi a neda sa vidiet? mne aj kvoli tym dvojickam, doky neodporucala lietat ani ist lodou, lebo som si myslela, ze ako tehotna, hadam zvladnem nejaku dovolenku 😀 ale nechame si to na buduci rok aj s kockami, dufam ze budu v poriadku a budu mat radi cestovanie, lebo nam nic ine nezostava 😀 kedze byvame daleko od jednej aj od druhej rodiny ☹
Ty sa chces vratit z UK na SK?

dorik
14. sep 2010

@petrikaa1 dve zenske hovoris 🙂 vyzeras perfektne na to ze cakas dvojicky! priatel/manzel je teda slovacisko? kedze pises ze ste daleko od oboch rodin... tu dovolenku ani nespominaj... my sme boli pred dvomi rokmi a tohtorocna dovolenka bude ta materska akurat 😉 uz si na materskej? my cakame tiez dievcatko ale ja som bola skalopevne presvedcena ze to bude chlapcek - neviem preco... inak tu sa robia len 2 scany takze posledny som mala v 21tt a uz ich viac nebude.

dorik
14. sep 2010

@petrikaa1 inak drzim paste co sa prvych tyzdnov s malinkymi tyka kedze predpokladam ze si na to cele sama + partner! ja si to neviem predstavit pri jednom baby a uz vobec nie pri 2...

zuzana_m
14. sep 2010

@mysenac aj my by sme mali mať dievčatko, a presne som sa minule pytala bab že či daju prepichnut 🙂 ,lebo aj ja stale vaham, či dať alebo vobec nedať,fakt neviem 😒 ...ale keby som sa rozhodla že dame prepichovať, tak asi čim skor...