icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

petrikaa1
14. sep 2010

@syssi to si si teda riadne uzila, obdivujem ta ze si tam vydrzala cele tehu, mne sa na SK tiez stalo nieco podobne, ako som zostala tehotna, meskala mi mrcha a kedze som bola doma, tak som v nemocnici zasla ku prvej gyn co som videla na chodbe ☹ a zaevidovala som sa tam (lebo predtym som nikoho na sk nemala) urobila mi test za 5 eur 😲 , kt vysiel negativny a hned mi pichla vyvolavacku,bez ziadnych vysvetleni, ze to mam iba z cestovania a zo stresu, potom ma poslala na sono, ako v ramci preventivnej prehliadky, ale ani tam nic nevideli 😲 , tak som si myslela, ze mam zapal mocovych a bola som u obvodnej a ta mi predpisala ATB na zaklade toho, ze som jej povedala, ze tehu nie som. po vyvolavacke preslo 10dni a stale nic tak sme s manzelom kupili test a bol pozitivny, velmi som sa bala, ci som babu neuskodila s tymi ATB.
to by nebolo nic, ale ked som prisla znovu na SK v maji, tak som tam isla znovu (kedze na SK, sa lekar moze menit az po pol roku) lebo som zrovna potrebovala nejaky odber krvi a robi ho iba gyn, tak som zatala zuby a isla znovu k nej ☹ mala som so sebou sono, vsetky vysledky odtialto, ze su to dvojicky, ale drahej pani doktorke to nestacilo, ze ja si mozem rozpravat co chcem, ale ze ona potrebuje sono od sk lekara a zaujimalo ju iba to ci mam poistovnu(co ju pri prvom vysetreni nezaujimalo), tak som jej musela doniest prefotene papiere, ze si platim kazdy mesiac((( potom mi robila test na downa v 20tt co je uz neskoro, lebo sa ma robit tusim nejako v 12-13 tt, ked mi prisli vysledky so zvysenym HCG tak mi bez mihnutia oka povedala, ze pravdepodobne budem mat postihnute deti, nastastie som bola na morf. utz a doktor sa iba dival, ze preco mi robila ten test tak neskoro a ze pri dvojickach sa to skresluje, ze ten test nie je velmi doveryhodny.
Nastastie nie som na SK a uz som tam viac nemusela ist, cakam este, aby mi potvrdila papiere na UPSVR a najblizsie ako pridem na SK beriem kartu. Niektory lekary by si fakt mali uvedomit, ze robia s ludmi .......

petrikaa1
14. sep 2010

@dorik no uz veru mame 112cm v pase, tak ze chuducka sa mi to nezda 😀 a pribrala som zatial 16kg, nie manzel nie je slovacisko ☹ je talian, ale jeho rodina byva na Sicilii a nasi na SK a my sme v Rime. Na zaciatku mi pride pomoct mamina a potom zase svokra, oni sa totiz ani jedna ani druha uz nevedia dockat, tak sa len smejem, ze vdaka ze su dve 😀 ze o to jedno by sa tu asi pobili 😀 😀 😀

dorik
14. sep 2010

@petrikaa1 inak som reagovala na jednu spravu ktora bola od teba smerovana na niekoho ineho tak sa omluvam 🙂 inak to co si pisala syssi tak to je teda dooost huste pani zrejme davno nebola pred sudom za jej pristup!? miesto toho aby sa ospravedlnila sa zachova este ako vacsia krava nez predtym! to je super ze ti pridu pomoct aspon nemusis tolko stresovat ci to sama zvladnes alebo nie 🙂 112 cm pri dvojickach cez brucho je myslim este stale nic ale ja som skor hovorila o zvysku postavy... 16kg pri dvojickach v 9 mesiaci tak to si stale modelka a predpokladam ze z porodnice budes odchadzat s povodnou vahou 🙂

skipy
14. sep 2010

Ahojte.
Tak ja mam po poradni.Dostala som mast na kvasinkyvysledky z krvi som mala v poriadku, az na ten hemoglobin, len maly je velky 🙂 ..namerali ho na cca.3600g,pri com dr. vrtel hlavou, vraj aj brucho mi rapidne narastlo za tie 2 tyzdne co ma nevidel a ak este maly podrastie tak asi pojdem na sekciu,comu sa zase az tak nebranim 🙂

skipy
14. sep 2010

@tanija133 mne pomohlo na hrdlo kloktat slanou vodou 🙂 a potom homeo - Homeogene, celkovo si este stale davam oscillococinum.Inak teraz je tusim vela viroz vo vzduchu..aspon v mojom okoli je vela chorych.

mysenac
14. sep 2010

@hirunka @zuzana_m no veď aj nam vyzera, ze budeme mat dievcatko a uvazovala som o tom, ze najlepsie asi uz v porodnici, nech to ma cim skor za sebou. Tak pojdeme teraz s manzelom asi poobezerat po obchodoch a ked budem v porodnici (a bude to teda dievca), tak ich pojde kupit a donesie 🙂

luculus
14. sep 2010

@mysenac no my budeme mat babu (teda dufam, kedze nam to dr. povedal len 1x) a tiez chcem prepichnut uska, ale najskorej nastrelit, je to menej bolestive, rychle a takmer bezproblemove. ked prepichnu ihlou budu musiet nausku tahat bud cez ihlu alebo ju tam po vytiahnuti ihly rychlo dat, kdezto ked prestrelia mas to rovno s nauskou.

mysenac
14. sep 2010

@luculus ale to v porodnici asi nenastreluju...ci ano?

hirunka
14. sep 2010

tak baby postielka je hotova..........len ma nastvali lebo mi zabudli poslat plachtu na matrac ☹

bejka08
14. sep 2010

@mysenac my pravdepodobne čakáme dievčatko. Ak to bude tak, tak plánujem jej dať ušká prepichnúť už v nemocnici.

mysenac
14. sep 2010

@hirunka krasna postielka...to bude pre babo radost zaspavat 😉

hirunka
14. sep 2010

@mysenac dakujem

nivejka
14. sep 2010

@hirunka ...jééééééj to je krásna postieľka -- ako z katologu 😉 😉

nivejka
14. sep 2010

dobrý nápad s tými naušničkami---idem pohľadať po dcére a bábo bude dediť 😀 😀
pokiaľ ich nájdem vyčistím a beriem do pôrodnice 😉

skipy
14. sep 2010

@hirunka kraaaasna postielka🙂 🙂

hirunka
14. sep 2010

dakujem baby 🙂

syssi
14. sep 2010

@hirunka kraaasna postielocka 🙂

syssi
14. sep 2010

@petrikaa1 ufff tak ako citam tvoje zazitky- tak aj ty si si poriadne uzila.....
To je az neuveritelne..... Ako je to mozne ze niektori lekari sa spravaju takto lahostajne!!!!
Hlavne este ked ide o nove zivoty!!!!! No ja neviem asi som z inej planety... asi toho chcem vela.....

syssi
14. sep 2010

@tanija133 tak tak budeme sa priebezne informovat 🙂 Aj ja by som bola rada- keby som stretla maminku Oktobrovku v porodnici 🙂 Hned je veselsie a lepsie 🙂

syssi
14. sep 2010

Babule,
ja sa pre dnesok s Vami lucim - idem zehlit mini vecicky 🙂 pre moj maly pokladicek 🙂
Tak sa zatial majte pekne a oddychujte 🙂

mircova
14. sep 2010

@zuzu_la ,@dorik ahojte dievčatá, sme radi, že ste sa pridali a podelíte sa s nami o Vaše skúsenosti 🙂

mircova
14. sep 2010

@hirunka postieľka je nádherná, ten baldachýn a hniezdo máš skoro ako my, len my máme trošku iných mackov 🙂 ,
ja ju zatiaľ ešte nemám poskladanú potrebujem ešte prehodiť jednu komodu, aby sme ju mohli poskladať, tak dúfam, že to stihneme 🙂 ...len manžel akosi nestíha 😉

bejka08
14. sep 2010

@nivejka ja som včera bola v zlatníctve dať vyleštiť moje detské náušnice, takže maličká bude dediť po mamičke

hirunka
14. sep 2010

@mircova dakujem...........aj my mame zatial postielku v detskej izbe a potom prenesieme len do spalne

mona777
14. sep 2010

ahojte baby, je tu ešte niekto v mojom týždni. včera som si všimla že vejinka ale bolo nás viac - len či sú ešte dva v jednom alebo už len jedna k jednej 😉

nivejka
14. sep 2010

@bejka08 ...no nášnice som našla 🙂 a skúsila po domácky vyčistiť--a ono to funguje 😀 😀 --sú ako novééééé 😉

agentkak
14. sep 2010

ahojte babulky, prepáčte že som vam sem tak vtrhla len sa chcem spýtat tie čo čakate dievčatko či by ste nemali zaujem o nejaké vecičky pre babulku...nám sa totiž narodil na prekvapenie chlapček 😠 všetky veci sú uplne nové a su aj tu na konovi v bazare aj po kusoch za cca 3-4€
ak by ste mala niektorá záujem tak mi IPnite...
dakujem a pekne tehulkovanie ešte 🙂

https://www.modrykonik.sk/bazar/baliky-obleceni...

zuzu_la
14. sep 2010

mona777 sme nielen ten istý týždeň, ale aj deň... 🙂

petrikaa1
14. sep 2010

@nivejka ahoj, ako si ich cistila? lebo aj mne mamina prinesie moje, len som sa zabudla spytat ci ich dala vycistit, A kedy ich chces dat malej? lebo neviem kedy sa presne davaju, aby ich to netlacilo.....

zuzu_la
14. sep 2010

@mona777 sme nielen ten istý týždeň, ale aj deň... 🙂 🙂