icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
14. sep 2010

kocky...co vam kupi nastavajuci tatinko ako darecek za porod:?neviem 🙂 co si mam vybrat..hmm-..dajte nejake tipy

nivejka
14. sep 2010

@petrikaa1 ...nám ich dávala až obvodná lekárka a mali sme okolo 2-3mesiacov--presne si už nepamätám 😀
ale ked baby spomínajú,že to robia v nemocnici,tak si ich tam pre istotu zoberiem 😉
dáš do pohára alobal , vložíš náušnice zasypeš práškom na pečenie a zaleješ vriacou vodou--hotovo!!
necháš to tam nejakú dobu a len vyberieš a opláchneš 😉 😉 ---ja som to tiež skúšala prvý krát--a takto sa čistí aj striebro

nivejka
14. sep 2010

@ziza55 ..no ahoj 😉 ...môj drahý má dnes narodky a odomňa chudáčik nedostal nič ☹ ☹ ,ale čoskoro mu dám jeho vytúžené bábätko a myslím,že to pre neho je ten najkrajší darček 🙂 🙂 🙂 na svete!!!
ja tak isto nechcem nič ako porodné,lebo mne bude najväčším darčekom moja bambuľka po 5.rokoch nekonečného snaženia a beznádeje...

tatianuskaaaaa
14. sep 2010

Ahojte baby. No tak ja uz som na 1 prst otvorena. V nedelu som mala bolesti celu noc, dala som teplu sprchu o troch rano a preslo to . No a doki dnes hovori, ze uz mozem rodit, ze som na jeden prst otvorena 😀 No ja by som to brala, keby aj dorana porodim. Uz som totalne K.O ! A uz sa tesim na malicku !!!! 🙂

mona777
14. sep 2010

@zuzu_la teší ma 😅 - takže si ešte dva v jednom, ako to s tebou vyzerá? u mna sa nič nedeje, vraj porod v nedohľadne tak neeviem dokedy budem buchta. Niekde som čítala, že dva týždne pred a po predpokladanom termíne porodu je čas v ktorý sa neberie ako predčasný porod alebo prenášanie.

nivejka
14. sep 2010

@tatianuskaaaaa .....jééj,tak ty už čoskoro budeš držať malinkú v náručí----držím ti strašne mooooc palčeky nech máš ten najrýchlejší pôrod a všetko je v absolútnom poriadku 🙂 🙂 🙂

mona777
14. sep 2010

@tatianuskaaaaa ty sa máš, závidím ti 🙂

tatianuskaaaaa
14. sep 2010

@nivejka Dakujem, ja dufam, ze ked to teda pride, tak to bude rychle. Lebo vsak sa hovori, ze druhy porod byva lepsi a rychlejsi ako ten prvy 🙂

nivejka
14. sep 2010

@tatianuskaaaaa ...to hej hovorí sa,ale ja po 11.rokoch si pripadám ako prvorodička 😀

mysenac
14. sep 2010

@nivejka @bejka08 veru ako ste spomenuli to dedenie nausnic, uz som aj isla hladat...to mi vobec nenapadlo, ved moja mama este opatruje prve sestrine aj moje nausnicky, tak ani kupovat nemusime 😀 no a mame o starost menej 😉 uz ich len vycistit a cakat ci to bude naozaj dievca 😀

luculus
14. sep 2010

@mysenac fuuuha to netusim ale najskorej asi nie, my bud zbehneme niekde v meste do salonu (kazdy kozmeticky) alebo dobehne sesterka co aj nastreluje k nam

tanija133
14. sep 2010

@hirunka Krasne pradlo... 🙂

hirunka
14. sep 2010

@tanija133 dakujeeeem 🙂

ziza55
14. sep 2010

@nivejka jeeej ako pekne si to napisala...drzim palce nech vam vsetko dobre dopadne...tusim si pisala ze budes rodit v ruzinove vsak?potom napis dojmy 🙂
baby maju aj vase babatka tak casto stikutku v brusku?moj maly aj 2xdenne...je to ok?pocula som ze dietatko bude mat potom reflux...nieje to blbost?

zucha
14. sep 2010

@ziza55 podla mna to nesuvisi. MOja prva stikutala vzdy, ked som zjedla nieco sladke, co bolo aj 5x denne a reflux nemala. Druha stikutala tak primerane, mozno 1x za dva dni a reflux ma este teraz a to bude mat 1,5 roka.

vejinka
14. sep 2010

@ziza55 podla mna je to blbost tym ze deti stikutaju v brusku si trenuju dychanie 😉

skipy
14. sep 2010

baby, jak si ja pamatam tak nausnicky nastreluju(v ustave lekarskej kozmetiky) az v 6 mesiacoch, skor nie.Jedine tak prepichnu.Ja som malej dala nastrelit a nastrelili jej zle, lebo trafili cievku ☹ tak sme uz do toho 2krat ani nesli a rozhodla som sa , ze jej dam nastrelit znova az ked sama bude chciet.
@tatianuskaaaaa jeeej, tak drzim palce.Ty budes mat asi rychly ten druhy porod, ked mas medzi detickami taky maly rozdiel 🙂

mysenac
15. sep 2010

Dobre rano, dnes sa tu akosi nic nedeje... 😒 co mate dnes v plane? 🙂

leeenka
15. sep 2010

@petrikaa1 ahoj,,,tak kamion vcera vyrazil na SK.No poviem ti mala som dost,bol uplne plny az po strop,ani sedacka nam nevosla 😖 . Vcera som si bola u lekara po ten certifikat na lietanie. Ako sa citis???? 😀

ika33
15. sep 2010

Pekný deň 🙂

@mysenac - my dnes ideme k mamine na oslavu,mala meninky, tak sme pozvaní na obed a konečne sa stretneme celá rodina 🙂 už sa na to moc teším.
Inak dnes je zase nejaký divný tlak, som si už musela dať kofolu a aj tak ma stále nosí. Jáj nech radšej svieti slniečko nech mi je dobre.

leeenka
15. sep 2010

baby,kde ste vsetky,,hadam nerodite???? 😎 😎 😎

ika33
15. sep 2010

@leeenka - ešte majú čas rodiť 😀, určite sa každá vytešuje zo svojej polovičky, keďže je dnes voľno 😀

leeenka
15. sep 2010

@ika33
jaaaaj,,,ako vam je fajne,,,ja este pracujem ,,a tu v UK nie je dnes statny sviatok 😠 ,,,ale uz len necele 3 dni a materska-fuuu

hirunka
15. sep 2010

........tak tak vytesujeme sa z pritomnosti manzelika 🙂

petrikaa1
15. sep 2010

@leeenka ahojky) ty este pracujes? nepamatam si uz presne od kedy sa ide na MD v UK. ale ta obdivujem, ze to vsetko takto super zvladas, drzim vam palce 🙂
ja sa mam tak tak, stale ma boli v podbrusku a tvrdne mi brucho ☹ , bola som na kontrole, tak mi povedali, ze sa zacinam otvarat, tak mam oddychovat, aby som to do toho 24/09 vydrzala a potom budem mat sekciu, kedze moje baby sa stale mrvia a uz sa stihla pretocit aj druha nozickami dolu, to asi aby sestre nebolo smutno 😀 😀 😀

petrikaa1
15. sep 2010

@nivejka dakujem za radu na cistenie zlata a striebra, asi to aj dnes vyskusam, lebo uz dost dlho som nemala na sebe nic, vsetko mi vadi a tlaci 😀 tak hadam po porode si dam nejaky naramok)))

mysenac
15. sep 2010

@nivejka to som veru este nepocula o takomto sposobe cistenia kovov...ale vyskusam - prasok na pecenie si myslela klasicky kypriaci prasok do peciva?

leeenka
15. sep 2010

@petrikaa1 tak len oddychuj a sestri sa,tak malicke sa poriadne mrvia,ked sa stihli tak neskoro pretocit. Ja este neviem kedy budem mat sekciu,a hadam mi ju na SK daju ak mam papiere od lekarov z UK,lebo ma nebavi chodit po vysetreniach opat.,,,ja strasne lutujem,ze este aj tento tyzden pracujem,uz som mohla byt davno na MD. 😒

dasa2804
15. sep 2010

Baby, vam nie je pocas tehotenstva horuco? Mne je stale strasne teplo a mam pocit, ze sa idem roztopit 🙂

tanija133
15. sep 2010

@dasa2804 Mne je tiez staaale teplo, vsetci s ama pytaju ci mi ne je zima,a ja stale horim, asi je to normalne.... 😉