Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
zucha no dnes v noci pojdem ak budu bolesti ale nech si ma tam nepraju ak ma poslu domov..to by som ich tam poskrtila vo velkom...preto furt cakam kym to nieje este silnejsie a pravidelnejsie..alebo aspom tu vodu ..uz tyzden spavam na uteraku aj to mi ide na nervy,....joj ale som podrazdena aj dnes mi v obchode kamoska hovori ze som ako chodiaca bomba...ze kedy vybuchnem..joooj 🙄
Hm to ja som asi jedina, co si tehotenstvo uziva 🙂 Ja este nechcem aby malinka vysla von. Este nech vydrzi do toho 40tt. Milujem pohyby v brusku, ako ju mozem citit, hoci sem tam je to bolestive ale aj tak si to velmi uzivam 🙂
@emily327 to je super, ked si to takto uzivas, ja som to tiez take mala pri prvom, ziadne problemy, ani som nevedela, ze som tehotna, len podla toho, ze si tam obcas krasne kopkal...ale ten posledny mesiac som sa uz nemohla dockat...ani nie tak, ze uz by ma nejako obtazovalo to tehotenstvo, len som sa strasne tesila na babo 🙂
no ale teraz je to horsie, aj ked nemam nejake zdravotne problemy, vazim viac ako pri synovi, ledva sa hybem, bolia ma krize, vsetko ma boli...tento posledny mesiac to na mna akosi dolahlo a uz to chcem mat za sebou...samozrejme ze aj preto, ze sa na babo uz veeeeelmi tesim 🙂 a je mi jedno, ze sa mozno najblizsi rok v noci nevyspim 😉
@vejinka tak ked ti neodtiekla pri prvom, asi necakaj, ze pri druhom ti odtecie. Ta bolest v slabinach, to uz su fakt tie prave bolesti. Ja na tvojom mieste by som isla. Udajne druhorodicky rodia rychlejsie (u mna to neplatilo), takze aby si nakoniec neprisla do nemocnice s hlavickou babatka medzi nohami 😅
ja som si uz za tie roky zvykla spavat s bruchom 😀 U mna je najhorsie palenie zahy. Uplna tragedia. Sa hocikedy zobudim na to, ze mi je az na vracanie a musim sediet na posteli.
Pri prvom tehu som mala tiez taketo strasne palenie. Som cakala, ze sa mi narodi nenormalne vlasate dieta, lebo sa to tak hovori a "prd". Bude mat tri roky a vlasy skoro ziadne 😅 Ale mala som take krasne predstavy, ako pojdeme s porodnice so sponkami vo vlasoch 😀 😀 😀 Takze som dospela k nazoru, ze ta zaha ma tak palila, ze jej vlastne vsetky vlasy vypalila 😅
no idem ja spat lebo uz maly je brutalne nespokojny...bru kocky 😉
@emily327 kedže nemam úplne jasnú predstavu o kontrakciách tak tiež nebudem vedieť že už mám utekať. ja si to predstavujem tak že ma začne bolieť obrovsky brucho a tlaky dole budú tragické a bude to trvať dlho aspo- 3 hodiny- ak teda neotečie plodová voda - lebo z toho je zrejmé že asi idem rodiť. Potom pojdem 😅
@zucha tá záha mna tiež začala nejak páliť - už nepomáha ani mlieko ani kakao. Ale to ma teší že záha neznamená že bábo bude vlasaté. Mne sa páči ked je bábo aj bez vlaskov - mysím tým ked nemá hrivu 😀
@mysenac aj ja sa velmi na malu tesim, ale tym,ze mi povedali na poslednom UTZ,ze je malinka, tak by mohla vydrzat este tie 2 tyzdne v brusku a trosku pribrat. Ale fakt si to uzivam a citim sa stastne. Je to krasny pocit. A urcite bude este krajsi, ked pride na svet 😉 A samozrejme aj mne so vstavanim z postele alebo zo stolicky pomaha priatel, ze sa mi tiez nie velmi dobre uz spi a ze sem tam mam krc v panve a neviem sa pohnut ale inak pohoda. A beriem to tak,ze to patri k tehu 🙂
@mona777 ja som zas velmi dufala, ze vlasate bude. Bola to moja prva otazka, ked mi lekarka pri tlaceni povedala, ze vidi hlavicku. Ja na to - ma vlasy? Tak nevedela, ci sa ma smiat, alebo co. Stale som mala predstavu, ze moje deti budu tmavovlase, hnedooke a zatial mam take blondate, ze blondatejsie nemozu ani byt a take modre ociska maju, ze to svet nevidel. Nechapem, ze prerazil tento blondavy gen, ked z mojej strany je viac tmavovlasych. Iba mama je blond.

@vejinka ahoj, tak drzim palce, ak by si sla uz dnes v noci, tak nech to dobre dopadne. 😉 A tie kontrakcie mas pravidelne?