Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no holky moc to tu nezaplácajte aby som sa potom večer nezbláznila s otho čítanie idem dačo porobiť papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 🙂
inak to bruško som si dnes fotila než som odchádzala do poradne 🙂 a to sono mi dnes robil ale čo tam je to neviem 😀
baby a ziadna nerodite na antolskej? ja som prakticky ruzinov ale rodit chcem na antolskej kedze tam mam aj lekara, ale ten ma rodit nebude. ziadneho som si nepriplacala, je to ich robota tak ci tak. a berete si niektora so sebou do nemocky aj pre babatko nejake dupky, pripadne deku? (nemyslim na cestu domov). mne moja sestricka na antolskej povedala, ze ak chcem svoje, mam si zobrat cca 3 - 4 ks. ci sa to tam nestrati alebo ja neviem co.
moj pes uz 3 den so mnou spi v postely celu noc, co je divne, lebo vzdy v noci do 12 sa prestahuje k nasim na vankusik :D. furt je na mne pricapena, ze by to zacinala citit? teda ze o chvilku rodime? teraz ma chuda falosne materstvo, mozno chce moje dieta 😀, hahaha taky je z nej prisavok
@nivejka nevymenim 😀 aj tak si uz pripadam ako parny valec - pomaly sa neviem uz ani na posteli posadit ☹
Juuuj a ta cokolada - no tak z tej mam vycitky teda riadne... ale vsimla som si ze to mam len take dni - cca 2 dni do tyzdna mam zrave dni cokolady 😀 😀 😀 vacsinou jem musli tycinky a stale som zavisla na broskyniach a jogurtoch 😀 😀 😀 😀
11dara, bejka08, cubana, danka82, greetchen, hirunka, leeenka, luculus, malemimi, mircova, mysena, nivejka, skipy, slavuska30, syssi, tanija133, zuzana_m
Poslala som vám mailom tabuľku októbroviek - doplnená o nové info 😀
joj baby je mi hrozne boli ma cele telo a len by som spala a spala
baby kde ste všetky hm???...čo sa dnes rodííííííí???
@nivejka Ked som minuly rok rodila, viem ze to bolo v ruzinove tak, ze som musela ist na poucenie a podpisat tam papier, bez toho som nemohla mat epiduralku pri porode.
@mona777 Jeeej jasne spominam si 🙂 a kedy mas termin? Mne robila ona pred rokom a pol ultrazvuk, je fajn uz si tam narazila aj na niekoho neprijemneho? Ja ani neviem, lebo ja mam dohodnuteho doktora toho isteho ako pri malom, bola som s nim velmi spokojna a verim mu.
@nivejka jeej no pekne a pozeram, ze termin mas tak ako ja 🙂

@malemimi tak mi normalne odlahlo...... 🙂
Ja som uz dnes zozrala Ladove gastany a teraz chrumem Milka cokoladu - tej proste neviem odolat 🙂 a uz sa to odzrkadluje aj na mojej vahe :( o tie 2 tyzdne budem fakt ako Godzilla!!!!