icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

syssi
16. sep 2010

@malemimi tak mi normalne odlahlo...... 🙂
Ja som uz dnes zozrala Ladove gastany a teraz chrumem Milka cokoladu - tej proste neviem odolat 🙂 a uz sa to odzrkadluje aj na mojej vahe :( o tie 2 tyzdne budem fakt ako Godzilla!!!!

nivejka
16. sep 2010

@syssi ja v poslednej dobe si dokonca sladkosti -keksíky kupujem,čo u mňa nikdy nehrozilo 😀
napr.ako som prišla od dr.som si kúpila 2x princezky,že na dnes a zajtra a zožrala som oba balíky naraz 😅 😅 😅 😅 😅

syssi
16. sep 2010

@nivejka 🙂 no presne - aj ja si kupim ze to budem mat na dlhsie - ale kdeze..... zozeriem to hned.... uplna katastrofa so mnou...... 😵

malemimi
16. sep 2010

tak dám sem fotky

malemimi
16. sep 2010

@syssi no mňa dnes vážili a mám 73kg 😉

malemimi
16. sep 2010

@nivejka
@syssi

haha to je strašne ...veď ja som si kúpila celý balík kinder čokolád teraz neviem či 9 alebo 10 ich tam bolo lebo som aj dala dakomu a ešte tuším 7 ich tam je 😀

malemimi
16. sep 2010

@nivejka no inak tento rok e moc plodný toľko kamošok mojich čo sú tiež tehotné ...a tiež jedna kolegyna ktorá nevedela otehotnieť niekoško rokov má 33 r tak teraz otehotnela 😀

malemimi
16. sep 2010

no holky moc to tu nezaplácajte aby som sa potom večer nezbláznila s otho čítanie idem dačo porobiť papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 🙂

malemimi
16. sep 2010

inak to bruško som si dnes fotila než som odchádzala do poradne 🙂 a to sono mi dnes robil ale čo tam je to neviem 😀

mona777
16. sep 2010

@malemimi @nivejka ktoré sú dvere 53? - som zabudla - tie bližšie k východu, lebo ja už automaticky chodím k tým, tam dalej už ani nejdem tam sa mi zdá že je vždy veľa báb

malemimi
16. sep 2010

@mona777 asi tam z boku ...ta 41 je pri takej telke

nivejka
16. sep 2010

@malemimi ..jejda ty máš menšie bruško odo mňa 🙂 🙂 🙂 ....ale dnes som veru videla oveľa menšie na poradni a dokonca aj úplne obrovskéééé...ja som asi ten stred 😀

nivejka
16. sep 2010

@mona777 nie 53amb.je tá dalej ..v tej druhej chodbe 😀 .....41amb. je hned pri dverách a fakt tam je menej báb 😵

mona777
16. sep 2010

@nivejka dakujem, menej báb a viac vzduchu, takže omyl to si určite nesedela vedla mna 😎

luciaj
16. sep 2010

@greetchen jeeeej, tak ty mas termin uplne ako ja a aj meno pre drobca 🙂 my to mame po tatikovi a dedkovi 🙂)) kde budes rodit?

luculus
16. sep 2010

baby a ziadna nerodite na antolskej? ja som prakticky ruzinov ale rodit chcem na antolskej kedze tam mam aj lekara, ale ten ma rodit nebude. ziadneho som si nepriplacala, je to ich robota tak ci tak. a berete si niektora so sebou do nemocky aj pre babatko nejake dupky, pripadne deku? (nemyslim na cestu domov). mne moja sestricka na antolskej povedala, ze ak chcem svoje, mam si zobrat cca 3 - 4 ks. ci sa to tam nestrati alebo ja neviem co.
moj pes uz 3 den so mnou spi v postely celu noc, co je divne, lebo vzdy v noci do 12 sa prestahuje k nasim na vankusik :D. furt je na mne pricapena, ze by to zacinala citit? teda ze o chvilku rodime? teraz ma chuda falosne materstvo, mozno chce moje dieta 😀, hahaha taky je z nej prisavok

syssi
16. sep 2010

@malemimi aj ja som sa dnes vazila a mam uz 63kg - 13,5 kg navyse ufff ☹

nivejka
16. sep 2010

@syssi ...chcela by som tvoje kilečká 😀 😀 ..ja mám +20kg nevymeníš???---len si moja dopraj čokoládku 😉 ..mne by ju mali z ruky vytrhnúť 😀

mona777
16. sep 2010

@syssi ak ti to dobre spraví tak ja som mala v januári 54 kg a dnes ma vážili tak mám 79,9 Kg - to je uuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff - to bude čo zhadzovať. Mi je z toho na vracanie

syssi
16. sep 2010

@nivejka nevymenim 😀 aj tak si uz pripadam ako parny valec - pomaly sa neviem uz ani na posteli posadit ☹
Juuuj a ta cokolada - no tak z tej mam vycitky teda riadne... ale vsimla som si ze to mam len take dni - cca 2 dni do tyzdna mam zrave dni cokolady 😀 😀 😀 vacsinou jem musli tycinky a stale som zavisla na broskyniach a jogurtoch 😀 😀 😀 😀

ika33
16. sep 2010

11dara, bejka08, cubana, danka82, greetchen, hirunka, leeenka, luculus, malemimi, mircova, mysena, nivejka, skipy, slavuska30, syssi, tanija133, zuzana_m
Poslala som vám mailom tabuľku októbroviek - doplnená o nové info 😀

bejka08
16. sep 2010

@ika33 Ďakujem, dúfam, že sa mi podarí ju otvoriť, lebo minule sa mi nedalo.

luculus
16. sep 2010

no ja som rada ze som pribrala zatial len 8kg, ale este mam cas, tak dufam, ze to cez 10 kg ani nebude 😀 . a som stastna lebo nemam problem pri chodzi, vstavani a inych veciach, nosim dokonca aj svoje veci niektore, napr. mikinky 🙂

@ika33 dakujeeeem 😉

nivejka
16. sep 2010

@ika33 ...a
áno moja 😀 ....už som ťa aj pochválila 😉 😉 😉

hirunka
16. sep 2010

joj baby je mi hrozne boli ma cele telo a len by som spala a spala

nivejka
16. sep 2010

@hirunka ...tak si lažkaj 😉 😉 😉

nivejka
16. sep 2010

baby kde ste všetky hm???...čo sa dnes rodííííííí???

lenkaoravcova
16. sep 2010

@nivejka Ked som minuly rok rodila, viem ze to bolo v ruzinove tak, ze som musela ist na poucenie a podpisat tam papier, bez toho som nemohla mat epiduralku pri porode.

lenkaoravcova
16. sep 2010

@mona777 Jeeej jasne spominam si 🙂 a kedy mas termin? Mne robila ona pred rokom a pol ultrazvuk, je fajn uz si tam narazila aj na niekoho neprijemneho? Ja ani neviem, lebo ja mam dohodnuteho doktora toho isteho ako pri malom, bola som s nim velmi spokojna a verim mu.

lenkaoravcova
16. sep 2010

@nivejka jeej no pekne a pozeram, ze termin mas tak ako ja 🙂