Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
......no my este kocik ani nemame doma..........ale je zarezervovany uz ho treba len zobrat 😀
baby, kocik staci poskladat az po narodeni. Ved aj ked uz pridete s porodnice, par dni sa este ani nemoze chodit s babatkom vonku 😉
@malemimi to ti povie detska lekarka, ale tusim po 10 dnoch, ak si dobre pamatam, ale zalezi aj od rocneho obdobia. V tom chladnejsom je to tak, ze najprv na par minut nechas dietatko len v miestnosti, kde je otvorene okno, na dalsi den ho tam nechas dlhsie a az potom sa ide von na asi pol hodinku.
..ahojte maminy, ako sa mate?ja som už otvorená týžden na prst, maličký má už teraz 3440g 🙂 , to bude daky valibuk ak to dotiahnem do treminu 😀 😀
@slavuska30 jee no super to bude babenko 😉
@vejinka prečo myslíš?
@zucha aha nooo dobre dobre 🙂
Ja pripojim nasu skusenost s prvymi vychadzkami pri synovi...v porodnici nam detska lekarka hovorila, ze najskor tak po tyzdni - dvoch...to bol september, taky prijemny asi ako dnes. A nas doktor, nam povedal v den prichodu z nemocnice, ze ked je vonku pekne mozeme sa ist na druhy den na polhodinku prejst a postupne aj predlzovat. Takze my sme kocikovali uz od nasledujuceho dna...navyse nam povedal, aby sme ho moc nebabusili a ze ked vyjdeme von treba vyskusat, ci nie je spoteny na chrbatiku (vzadu na krku). A tiez, ze do fusaku davat len ked mrzne. A vobec nemam pocit, ze by mu to nejako uskodilo, prvykrat bol chory, ked mal nieco vyse 1,5 roka - aj to bolo len nachladnutie a prve antibiotika mal v 3,5 roku. Ale samozrejme zalezi to od pocasia a rocneho obdobia...v zime by to bol pre to babatko fakt sok tak skoro.
Ahojte,
toje supe kočky, že sem píšete vaše skúsenosti z predošlích tehotenstiev a ďalších dní po, aspoň si viem spraviť akú takú predstavu, že čo sa môže a čo nie a čoby sa malo kedy. Je to super. 🙂
Hoj! no mňa nejak bolia od rána kríže a pod bruškom ☹ 😢
@malemimi - ja som bola takto minulý týždeň v sobotu a tie bolesti chodili tak v 2hod. intervaloch a bolo to tak asi pol hodinku až hodinku a potom to prešlo a zase prišlo. SOm večer hovorila manželovi, že ak to zase príde tak sa pôjdeme ukázať lekárovi radšej ale potom to už nebolo až tak intenzívne. NO a lekár povedal, keď som bola na kontrole, že to boli poslíčkovia a počasie, lebo minulý týždeň v sobotu bolo u nás hrozné počko. A že keď to bude aj na budúce, tak stačí sa ohlásiť keď bude tvrdnutie bruška častejšie a bolesti ešte väčšie.
@slavuska30 ...čauko no kde si nám zmizla????ja už som si myslela,že rodíš 😀
ahojte dievčatá 🙂 🙂
ja som sa včera na pc ani nedostala,lebo môj mm mal stále niečo rozrobené 😖
aj tak som bola včera nenormálne nervozna--ako bývam teraz dosť,ale včera to bolo asi maximum 😠
dnes som sa ráno tiež dobre vytočila na mm,že som vrieskala a nakoniec som sa rozplakala 😨
ja neviem,ale fakt už mám toho plné zuby---mám sa dokonca aj učiť do školy,ale nedokážem sa absolútne na nič sústrediť ☹
baby úplne vážne ja to chcem mať už za sebou,lebo skončím na psycho klinike 😖 😖
@nivejka nie neskončíš ...ja neviem v noci spávať a to je tiež na hovno lebo potom cez deň to neni kedy dospať alebo sa mi nechce...túto noc som zase nespala dve hodiny v kuse a to nehovorím o beháčkách na WC 😖
a aj ja som zlá aj na havinka chudáčik tiež už si určite myslíí že nech ju už vyprdnem...
inak dnes je nejaký na hovno deň je mi tak divne

@hirunka jeee no to máte krásne!!! 😉 🙂 🙂 🙂 !!