icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
18. sep 2010

@hirunka jeee no to máte krásne!!! 😉 🙂 🙂 🙂 !!

hirunka
18. sep 2010

@malemimi dakujeme

malemimi
18. sep 2010

@hirunka rozmýšľam či nepostavíme kočík 😀

hirunka
18. sep 2010

......no my este kocik ani nemame doma..........ale je zarezervovany uz ho treba len zobrat 😀

malemimi
18. sep 2010

@hirunka hihi ved to ma cas=)

zucha
18. sep 2010

baby, kocik staci poskladat az po narodeni. Ved aj ked uz pridete s porodnice, par dni sa este ani nemoze chodit s babatkom vonku 😉

mona777
18. sep 2010

@zucha takže sa mi asi bude zle dýchať až do posledného dna, ak teda neklesne 😔 😅

zucha
18. sep 2010

@mona777 zrejme ano 😅 Ale ved koniec tu mas uz zachvilocku, to sa da zvladnut

mona777
18. sep 2010

@zucha snád to nejak predýcham 😅

malemimi
18. sep 2010

@zucha kedy po koľkých dňoch, týždňoch sa dá ísť von?

zucha
18. sep 2010

@malemimi to ti povie detska lekarka, ale tusim po 10 dnoch, ak si dobre pamatam, ale zalezi aj od rocneho obdobia. V tom chladnejsom je to tak, ze najprv na par minut nechas dietatko len v miestnosti, kde je otvorene okno, na dalsi den ho tam nechas dlhsie a az potom sa ide von na asi pol hodinku.

slavuska30
18. sep 2010

..ahojte maminy, ako sa mate?ja som už otvorená týžden na prst, maličký má už teraz 3440g 🙂 , to bude daky valibuk ak to dotiahnem do treminu 😀 😀

nusika11
18. sep 2010

@zucha dakujem,to som rada,ze sa mi ulaví,aj ked to celkom dobre znásam,ale posledny tyzden ma strasne pychalo dole nalavo a napadlo ma ci to nie je aj s tym klesaním spojene.A tiez ma prekvapilo,ze do 24 hodin kocka nato porodila.Ale asi je to individuálne.

vejinka
18. sep 2010

@malemimi ty ma urcite aj tak predbehnes 😉

vejinka
18. sep 2010

@zucha no my sme boli s malym rovno z porodnice na kociku..kedze byvame kustik a auto nemame...kazdy den sme chodili po par minutach a po tyzdni uz cez hodinu 😉 ale ta hodina to bolo maximum potom sme to predlzovali 😉

zucha
18. sep 2010

@vejinka nam to kazala lekarka tak, ako som opisala. Prva bola decembrova a bola riadna zima, takze by to pre nu z vykureneho bytu bol totalny sok. Druha bola sice jarna, ale ak si pamatate, minuly rok na jar bol strasny vietor, takze to sme zas nechodili tak skoro vonku

vejinka
18. sep 2010

@zucha jaaaj no my sme 27.8 a bolo krasne vtedy 😉

malemimi
18. sep 2010

@slavuska30 jee no super to bude babenko 😉

@vejinka prečo myslíš?

@zucha aha nooo dobre dobre 🙂

mysenac
18. sep 2010

Ja pripojim nasu skusenost s prvymi vychadzkami pri synovi...v porodnici nam detska lekarka hovorila, ze najskor tak po tyzdni - dvoch...to bol september, taky prijemny asi ako dnes. A nas doktor, nam povedal v den prichodu z nemocnice, ze ked je vonku pekne mozeme sa ist na druhy den na polhodinku prejst a postupne aj predlzovat. Takze my sme kocikovali uz od nasledujuceho dna...navyse nam povedal, aby sme ho moc nebabusili a ze ked vyjdeme von treba vyskusat, ci nie je spoteny na chrbatiku (vzadu na krku). A tiez, ze do fusaku davat len ked mrzne. A vobec nemam pocit, ze by mu to nejako uskodilo, prvykrat bol chory, ked mal nieco vyse 1,5 roka - aj to bolo len nachladnutie a prve antibiotika mal v 3,5 roku. Ale samozrejme zalezi to od pocasia a rocneho obdobia...v zime by to bol pre to babatko fakt sok tak skoro.

malemimi
19. sep 2010

@mysenac 🙂

ika33
19. sep 2010

Ahojte,
toje supe kočky, že sem píšete vaše skúsenosti z predošlích tehotenstiev a ďalších dní po, aspoň si viem spraviť akú takú predstavu, že čo sa môže a čo nie a čoby sa malo kedy. Je to super. 🙂

malemimi
19. sep 2010

Hoj! no mňa nejak bolia od rána kríže a pod bruškom ☹ 😢

ika33
19. sep 2010

@malemimi - ja som bola takto minulý týždeň v sobotu a tie bolesti chodili tak v 2hod. intervaloch a bolo to tak asi pol hodinku až hodinku a potom to prešlo a zase prišlo. SOm večer hovorila manželovi, že ak to zase príde tak sa pôjdeme ukázať lekárovi radšej ale potom to už nebolo až tak intenzívne. NO a lekár povedal, keď som bola na kontrole, že to boli poslíčkovia a počasie, lebo minulý týždeň v sobotu bolo u nás hrozné počko. A že keď to bude aj na budúce, tak stačí sa ohlásiť keď bude tvrdnutie bruška častejšie a bolesti ešte väčšie.

malemimi
19. sep 2010

@ika33 aha no fasa 😀 ale bruško mi zatiaľ netvrdne len tie kríže a podbruško...ja že už budem rodiť 😀

nivejka
19. sep 2010

@ika33 ...no ako pozerám do toho zoznamu--vidím,že sa tu viaceré neozvali,ale musím sa priznať,že niektoré mená mi nič nehovoria 😅-----asi sa u nás zastavili len pár krát 😉

nivejka
19. sep 2010

@vejinka .....moja pozerám foto a ty si úplne štíhlunká--no len bruško máš 🙂
bože ja som ako demižoooon 😖

nivejka
19. sep 2010

@hirunka ....pekne veľké bruško máš 😉 😉 😉

nivejka
19. sep 2010

@slavuska30 ...čauko no kde si nám zmizla????ja už som si myslela,že rodíš 😀

nivejka
19. sep 2010

ahojte dievčatá 🙂 🙂
ja som sa včera na pc ani nedostala,lebo môj mm mal stále niečo rozrobené 😖
aj tak som bola včera nenormálne nervozna--ako bývam teraz dosť,ale včera to bolo asi maximum 😠
dnes som sa ráno tiež dobre vytočila na mm,že som vrieskala a nakoniec som sa rozplakala 😨
ja neviem,ale fakt už mám toho plné zuby---mám sa dokonca aj učiť do školy,ale nedokážem sa absolútne na nič sústrediť ☹
baby úplne vážne ja to chcem mať už za sebou,lebo skončím na psycho klinike 😖 😖

malemimi
19. sep 2010

@nivejka nie neskončíš ...ja neviem v noci spávať a to je tiež na hovno lebo potom cez deň to neni kedy dospať alebo sa mi nechce...túto noc som zase nespala dve hodiny v kuse a to nehovorím o beháčkách na WC 😖
a aj ja som zlá aj na havinka chudáčik tiež už si určite myslíí že nech ju už vyprdnem...
inak dnes je nejaký na hovno deň je mi tak divne