icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mysenac
19. sep 2010

@ziza55 aj my mame tak casto...2-krat denne je u nas bezne. dufam, ze to je normalne 😅

nivejka
20. sep 2010

@tatianuskaaaaa ...ja som magnezko svojvoľne vysadila,lebo som sa dočítala všeličo a sama mám s tým skúsenosť..
teraz ho už nepotrebujem-ved čoskoro idem rodiť 😉

mona777
20. sep 2010

@lenkaoravcova dúfam, že s tými plienkami je to pravda, lebo väčšinou nemocnice nemajú plienky a som dosť prekvapekná, že Ružinov ich nevyžaduje 😉

malemimi
20. sep 2010

@lenkaoravcova treba aj perinku či nie?

@ziza55 @tanija133 fúúú ha ja to ani nepočítam niekedy sa mi zdá že tuším aj 3 krát 😉

malemimi
20. sep 2010

@mona777 no ja som počula že podla toho ako je tovar teda dole ako majú či čo...

dasa2804
20. sep 2010

@ziza55 Prvykrat pocujem o stikutke, myslela som si ze je to pravidelne kopanie. Moja to ma tak raz denne maximalne, inokedy vobec. Znamena to nieco?

malemimi
20. sep 2010

@dasa2804 hihi aj ja som si najprv myslela že to kope ale bolo by to divné kopkanie...nie nie je to normálne že majú štikútku že vraj aj prdia 😉

dasa2804
20. sep 2010

@malemimi no neviem si predstavit ze z coho by tak prd...🙂 teraz som sa docitala ze ta stikutka vznika ked prehlta plodovu vodu a ze je to normalne a dobre pre vyvin pluc.

malemimi
20. sep 2010

@dasa2804 no vidíš hihi 😉 len nech teda majú štikutku

nivejka
20. sep 2010

čaute baby.........to fakt aj prdia?---to zase počujem prvý krát 😀 😀

malemimi
20. sep 2010

@nivejka mne to niekto hovoril ale kto teraz neviem...bohvie či to je pravda zase nemôžme všetkému veriť haha 😉

nivejka
20. sep 2010

@malemimi ..ved jasne---toľko sa toho narozpráva,že si človek až vybrať nevie 😀

greetchen
20. sep 2010

@luciaj jeej ahoj🙂
aj u nas sa to meno dako podedilo, my cakme uz piateho v poradi, tak sme aspon mali lahsie vymyslanie...🙂
na kramaroch a ty?
🙂

malemimi
20. sep 2010

@nivejka no presne haha 😀 som si spravila práve papať malunká je hladná 😉

nivejka
20. sep 2010

@malemimi ...aj teba tak strašne kope,ked je hladná???
ja ked som bola v poradni,tak som neraňajkovala a veru už som bola hladná a malá ma až nenormálne začala kopať,že ma to až bolelo 😖 ....tak ked neprestávala s tou bitkou,tak som utekala do bufetu--zhltla bagetu a čuduj sa svete-malinká sa ukľudnila a bol konečne pokoj 😀

malemimi
20. sep 2010

@nivejka no vieš že áno alebo má štikutku vtedy , a aj keď spím na strane kde ma nôžky tak ma strašne kopne aby som si ľahla tam kde ma chrbátik 😀
Ešte nie je na svete a už si robí autoritu 😀 😀 haha
strašne ma bolí chrbát ☹
idem sa ja obliecť pomaly , idem s havinom von aj s kamoškou tak sa tu zatiaľ majte 🙂

hirunka
20. sep 2010

baby porazima..........dnes sa mi fakt dari...........najskor sa vyberiem pesi do obchodu na nakup ked tam pridem obchod zavrety...........tak som isla domov, ze zavolam za kocik aby nam ho na stredu resp. stvrtok nachystali ze ho manzel pojde zobrat, hlavna vec zo mam pomaly tri mesiace zarezervovany, zaplatena zaloha a oni mi povedia ze v tej farbe co ho chcem ho nemaju takze dva dni pre porodom nemam kocik fakt fasa ☹((

mysenac
20. sep 2010

@hirunka to ako mozu urobit, ze ti ho predaju, ked mas uz zaplatenu zalohu.... ☹ to je otrasne... 😠 tak drzim palce, aby ste to nejako vyriesili a zohnali kocik, ktory sa vam bude pacit minimalne tak ako ten co ste mali vybraty 🙂

nivejka
20. sep 2010

@hirunka no tuším máš deň blbec....odkiaľ si si objednávala kočík?--mňa by asi kleplo ešte aj tak nenormálne dlho čakáš!!! pre toto neznášam nejaké objednávky--ja ked idem nakupovať,tak musím kúpiť hned a žiadne objednávanie...
na tvojom mieste by som s nimi zrušila objednávku--nech ti vrátia zálohu a ty si vyberieš kočík aj ked po pôrode,ale radšej si už neobjednávaj...
prečo vlastne hovoríš,že dva dni pred pôrodom??--už máš naplánovanú sekciu??

syssi
20. sep 2010

@malemimi Ahoooj 🙂
Sorry ze odpisujem tak oneskorene ale ja som upratovala a upratovala a behala este kade tade aby bolo aspon vsetko na 90% pre maleho krpceka pripravene 🙂
Nooo tak pred tehu moja vaha bola 49 🙂 - to som zvedava ci sa na nu vratim spat.... hahaha 😀

syssi
20. sep 2010

Ahoojte maminy 🙂
som tu dlhsie nebola - ale prebrali ste toho teda vela 🙂
Mam co citat 🙂
Ako sa mate??? Ja som upratovala, este dokupovala co bolo treba, zehlila malemu vecicky, konecne mame zlozenu postielku a konecne je doma kocik - na ten budem asi potrebovat dalsiu maturitu tusim 😀 😀 , alebo bakalara??? haha 😀
Ako sa citite??? Mna obcas pichne vselikde - ale vzdy si oddychnem chvilku a potom sa to da- ale zatial sa citim OK - len som si vsimla ze som nejaka naladova..... ☹

hirunka
20. sep 2010

@nivejka ja som ho ani neobjednavala..........normalne som bola v predajni vybrala som si ho a zaplatila som zalohu s tym ze ked sa male narodi tak si ho pojdem zobrat este mi predavacka hovorila ze oni mi ho odlozia do skladu aby sa nepredal a takto to dopadlo ale vtedy som bola este v jednej predajni a tam sa mi tiez jeden pacil nastastie som si ho aj odfotila takze som ho nasla aj na internete ta predajna ma aj svoju stranku tak ho ukazem manzelovi a pojde ho kupit bezo mna

nivejka
20. sep 2010

@hirunka ..tak takto to bolo...no tak je to od nich špinavosť--aspoň sa ti mali ozvať a na rovinu povedať,že ho predali...

hirunka
20. sep 2010

no však to aspoň mi mali zavolať že v tej farbe nie je som to mohla uz inak riesit a nie teraz na poslednu chvilu...........oni ho sice odlozili lebo na druhy tyzden ked som tam prisla s manzelom bol uz odlozeny ale predali ho niekomu inemu

syssi
20. sep 2010

@hirunka tak to je uz hrozne co sa deje :( Keby to bolo nieco ine - napr hrnce do kuchyne alebo neviem co- ale kocik??? ked ho este potrebujes a spoliehas sa na to??? To je co za hyenizmus ☹

hirunka
20. sep 2010

@syssi no ved to.........este minuly tyzden som sa vytesovala ze este dobre ze som to tak skoro vybavila ze nemusim teraz s velkym bruchom a nic z toho.......asi to bol osud alebo co a ten kocik sme nemali kupit alebo co

dasa2804
20. sep 2010

@hirunka v ktorej firme je taky kvazi proklientsky pristup. Aby sme spravili antireklamu. Na SVK by mala konecne vznikat nejaka konkurencia.

hirunka
20. sep 2010

dasa 2804 je to v dunajskej strede v maxe a vola sa to babies and children

krivka5
20. sep 2010

@nivejka ahojky 🙂 este sa malicka nepyta von?

kika9449
20. sep 2010

ahojte - tak som sa dnes rano pobavila 😀 - ked som povedala sestricke,ze ma zle objednala na CTG,odpovedala mi ako ciganka : ,,pani,ale ja to mam uz teraz plne,musite pockat az do stredy buduci tyzden".... 😀 a tak som nic neporiesila,mam ale svedomie ciste,ze som sa ozvala.Nuz,uvidime ci porodim skor ako sa dockam svojho prveho CTG 😖