Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@tatianuskaaaaa ...ja som magnezko svojvoľne vysadila,lebo som sa dočítala všeličo a sama mám s tým skúsenosť..
teraz ho už nepotrebujem-ved čoskoro idem rodiť 😉
@lenkaoravcova dúfam, že s tými plienkami je to pravda, lebo väčšinou nemocnice nemajú plienky a som dosť prekvapekná, že Ružinov ich nevyžaduje 😉
@lenkaoravcova treba aj perinku či nie?
@ziza55 @tanija133 fúúú ha ja to ani nepočítam niekedy sa mi zdá že tuším aj 3 krát 😉
čaute baby.........to fakt aj prdia?---to zase počujem prvý krát 😀 😀
@malemimi ...aj teba tak strašne kope,ked je hladná???
ja ked som bola v poradni,tak som neraňajkovala a veru už som bola hladná a malá ma až nenormálne začala kopať,že ma to až bolelo 😖 ....tak ked neprestávala s tou bitkou,tak som utekala do bufetu--zhltla bagetu a čuduj sa svete-malinká sa ukľudnila a bol konečne pokoj 😀
@nivejka no vieš že áno alebo má štikutku vtedy , a aj keď spím na strane kde ma nôžky tak ma strašne kopne aby som si ľahla tam kde ma chrbátik 😀
Ešte nie je na svete a už si robí autoritu 😀 😀 haha
strašne ma bolí chrbát ☹
idem sa ja obliecť pomaly , idem s havinom von aj s kamoškou tak sa tu zatiaľ majte 🙂
baby porazima..........dnes sa mi fakt dari...........najskor sa vyberiem pesi do obchodu na nakup ked tam pridem obchod zavrety...........tak som isla domov, ze zavolam za kocik aby nam ho na stredu resp. stvrtok nachystali ze ho manzel pojde zobrat, hlavna vec zo mam pomaly tri mesiace zarezervovany, zaplatena zaloha a oni mi povedia ze v tej farbe co ho chcem ho nemaju takze dva dni pre porodom nemam kocik fakt fasa ☹((
@hirunka no tuším máš deň blbec....odkiaľ si si objednávala kočík?--mňa by asi kleplo ešte aj tak nenormálne dlho čakáš!!! pre toto neznášam nejaké objednávky--ja ked idem nakupovať,tak musím kúpiť hned a žiadne objednávanie...
na tvojom mieste by som s nimi zrušila objednávku--nech ti vrátia zálohu a ty si vyberieš kočík aj ked po pôrode,ale radšej si už neobjednávaj...
prečo vlastne hovoríš,že dva dni pred pôrodom??--už máš naplánovanú sekciu??
Ahoojte maminy 🙂
som tu dlhsie nebola - ale prebrali ste toho teda vela 🙂
Mam co citat 🙂
Ako sa mate??? Ja som upratovala, este dokupovala co bolo treba, zehlila malemu vecicky, konecne mame zlozenu postielku a konecne je doma kocik - na ten budem asi potrebovat dalsiu maturitu tusim 😀 😀 , alebo bakalara??? haha 😀
Ako sa citite??? Mna obcas pichne vselikde - ale vzdy si oddychnem chvilku a potom sa to da- ale zatial sa citim OK - len som si vsimla ze som nejaka naladova..... ☹
@nivejka ja som ho ani neobjednavala..........normalne som bola v predajni vybrala som si ho a zaplatila som zalohu s tym ze ked sa male narodi tak si ho pojdem zobrat este mi predavacka hovorila ze oni mi ho odlozia do skladu aby sa nepredal a takto to dopadlo ale vtedy som bola este v jednej predajni a tam sa mi tiez jeden pacil nastastie som si ho aj odfotila takze som ho nasla aj na internete ta predajna ma aj svoju stranku tak ho ukazem manzelovi a pojde ho kupit bezo mna
no však to aspoň mi mali zavolať že v tej farbe nie je som to mohla uz inak riesit a nie teraz na poslednu chvilu...........oni ho sice odlozili lebo na druhy tyzden ked som tam prisla s manzelom bol uz odlozeny ale predali ho niekomu inemu
dasa 2804 je to v dunajskej strede v maxe a vola sa to babies and children
ahojte - tak som sa dnes rano pobavila 😀 - ked som povedala sestricke,ze ma zle objednala na CTG,odpovedala mi ako ciganka : ,,pani,ale ja to mam uz teraz plne,musite pockat az do stredy buduci tyzden".... 😀 a tak som nic neporiesila,mam ale svedomie ciste,ze som sa ozvala.Nuz,uvidime ci porodim skor ako sa dockam svojho prveho CTG 😖

@ziza55 aj my mame tak casto...2-krat denne je u nas bezne. dufam, ze to je normalne 😅