Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
babky a co beriete pre babo na oblecenie na cestu z nemocnice? ja sa stale obavam toho, ako odhadnem, ci je oblecene akurat a nie je mu zima alebo teplo.. 😅
@greetchen - no keďže neviem presne kedy budem rodiť, mám pripravené viaceré varianty, lebo ak by bolo tak ako je napr. dnes tak to by som ju ani nemusela moc naobliekať ale zase keď bude veľmi chladno, tak ano. Takže som si pripravila viacero vecí a potom iba povieme tatinkovi, ktoré nám má priniesť. Takže asi tak.
@greetchen ja mam pre babo nachystane: body, dupacky, tenky kabatik, ponozky, tenku ciapku, hrubsiu ciapku, flisovy overal, rukavicky a deku....teda to som prichystala manzelovi uz nech nam to potom vsetko donesie a nech uz sestricky na novorodeneckom vyberu podla pocasia, ved oni to uz hadam budu vediet odhadnut (neviem ako je to v inych nemocniciach, ale v Ilave oblecu babatko pred odchodom sestricky ) - viac hadam nebude treba. 🙂
@nivejka nie nie som cukrárka, ale skúšam to, jedna tu dala do fotobloku peknú tortu a tiež nie je cukrárka, napísala mi adresu z kade sa to učí http://www.tortyodmamy.sk - no tak som skúsila - že potom budem mojmu malému robiť torty - ked sa to trocha naučím - ale prvý výsledok stoji za veľký prd 😀 zbytočne minuté peniaze.
@hirunka my sme si objednali kočík cez inernet a prišiel za 5 dní a je to trojkombinácia, sú veľmi pekné a cenovo celkom dobré. Takže ak by si nestíhala tak ti pošlem link - môžeš skúsiť tam
@hirunka z tejto stránky som si objednavala ja http://www.vasesuperkociky.sk/ - konkrétne bebetto magnum ale už tam vidím aj krajšie. Ale sú to polské - na to upozorňujem, lebo niekto nemusí polské kočíky
ahojte 🙂 tak aj ja sa pridávam k vám, keďže mám termín 14.10 🙂 Môžem sa opýtať koľko vážia vaši drobčekovia podľa uzv? Môj mal už pred 2tt váhu 2970g. Uvidíme zajtra...niekedy vraj medzi pôrodnou váhou a váhou na uzv rozdile až 500g. Ale vlastne náš má byť po kom chlap ako hora 🙂

@ika33 presne .......v dnesnej dobe sa neda uz na nich spoliehat nepomoze ani to ked si zaplatis dopredu