icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

hirunka
20. sep 2010

@ika33 presne .......v dnesnej dobe sa neda uz na nich spoliehat nepomoze ani to ked si zaplatis dopredu

greetchen
20. sep 2010

babky a co beriete pre babo na oblecenie na cestu z nemocnice? ja sa stale obavam toho, ako odhadnem, ci je oblecene akurat a nie je mu zima alebo teplo.. 😅

ika33
20. sep 2010

@hirunka - tak tak, čo je inak veľká smola

ika33
20. sep 2010

@greetchen - no keďže neviem presne kedy budem rodiť, mám pripravené viaceré varianty, lebo ak by bolo tak ako je napr. dnes tak to by som ju ani nemusela moc naobliekať ale zase keď bude veľmi chladno, tak ano. Takže som si pripravila viacero vecí a potom iba povieme tatinkovi, ktoré nám má priniesť. Takže asi tak.

hirunka
20. sep 2010

@ika33 no co uz..........ale teraz sa budem sustredit uz len na babatko v stredu nas caka velky den 😀

greetchen
20. sep 2010

@ika33 oki, tak aj ja to tak spravim, to jedine este nemam nachystane a stale sa neviem rozhodnut a len pozeram do skrine..🙂
a hlavne oktober je taky nevyspytatelny..

nivejka
20. sep 2010

@malemimi presne tak moja--koreniny 😅

nivejka
20. sep 2010

@mona777 ...ty kokso nenormálna torta!!!!!!...to je aj škoda zjesť 😀 ...ty si cukrárka???
lebo takáto torta sa len tak nevidí 😉

mysenac
20. sep 2010

@greetchen ja mam pre babo nachystane: body, dupacky, tenky kabatik, ponozky, tenku ciapku, hrubsiu ciapku, flisovy overal, rukavicky a deku....teda to som prichystala manzelovi uz nech nam to potom vsetko donesie a nech uz sestricky na novorodeneckom vyberu podla pocasia, ved oni to uz hadam budu vediet odhadnut (neviem ako je to v inych nemocniciach, ale v Ilave oblecu babatko pred odchodom sestricky ) - viac hadam nebude treba. 🙂

nivejka
20. sep 2010

@ika33 ahoj zlatino 🙂 ...tak super a možno vážne cez víkend rodíš 😉 ...inak presne toto mi aj môj dr.povedal že sme sa báli a vlastne aj modlili ,aby malinká vydržala a nakoniec sa môže stať,že budem aj prenášať 🙂 --ale ja veru nechcem!!

mona777
20. sep 2010

@nivejka nie nie som cukrárka, ale skúšam to, jedna tu dala do fotobloku peknú tortu a tiež nie je cukrárka, napísala mi adresu z kade sa to učí http://www.tortyodmamy.sk - no tak som skúsila - že potom budem mojmu malému robiť torty - ked sa to trocha naučím - ale prvý výsledok stoji za veľký prd 😀 zbytočne minuté peniaze.

@hirunka my sme si objednali kočík cez inernet a prišiel za 5 dní a je to trojkombinácia, sú veľmi pekné a cenovo celkom dobré. Takže ak by si nestíhala tak ti pošlem link - môžeš skúsiť tam

hirunka
20. sep 2010

@mona777 tak posli link pozriem co tam je

nivejka
20. sep 2010

@mona777 prečo hovoríš,že je tá torta na prd??--lebo ako vyzorovo je nenormálne krásna!!
či ty si ju stačila už aj ochutnať?--alebo kde je ten háčik?

greetchen
20. sep 2010

@mysenac dakujem, pripravim teda aj ja z kazdeho.
neviem ako to funguje na kramaroch, tak snad nam poradia sestricky🙂

malemimi
20. sep 2010

@ika33 ja mám 73kg a

malemimi
20. sep 2010

@greetchen treba nachystať veci čo ti prinesie niekto manžel a tak.. aj aj podla mna a potom vyberies a odveze sa 😉

malemimi
20. sep 2010

@nivejka hihi ja budem skúšať radšej sex 😀 😝

mona777
20. sep 2010

@nivejka tá torta z tej fotky, to nie je tá čo som spravila ja. Ja som spravila inú - ale vyzerá ako staré koleso po havárii - čo vonku stojí 5 rokov na daždi 😅 😀
tú fotku som priložila len ako inšpiráciu z tej stránky čo som písala - tam je aj postup v obrázkoch na nu.

malemimi
20. sep 2010

@mona777 inak stále sa mi predlžuje ten pásik na bruchu od pupka hore k prsiam teda ešte neni tak hore ale že tým smerom... 😒

mona777
20. sep 2010

@malemimi a to mam aj ja - som si myslela že to je zo starej jazvy -ale teraz nechapem čo to je 😕

greetchen
20. sep 2010

@malemimi jj len som sa nevedela rozhodnut co vsetko mam pre istotu nachystat...
tak pre istotu zo vsetkeho 😀
prve babo, tak tazka dilema pri vsetkom.. 😉

hirunka
20. sep 2010

@mona777 mohla by si mi prosim ta poslat ten link dakujem

mona777
20. sep 2010

@hirunka z tejto stránky som si objednavala ja http://www.vasesuperkociky.sk/ - konkrétne bebetto magnum ale už tam vidím aj krajšie. Ale sú to polské - na to upozorňujem, lebo niekto nemusí polské kočíky

mona777
20. sep 2010

@hirunka a ten kočík má super kolesá - fakt 😅 sú gumové. Len to nie je taký kočík čo s ním môžeš úplne kolísať - to sa mi na nom nepáči

malemimi
20. sep 2010

@greetchen no ja mám tiež prvé bábo haha 😀

@mona777 to býva neviem ako sa to teraz vola ale že to po pôrode zmizne

mona777
20. sep 2010

@malemimi no dúfam, lebo ja to mam až hore k prsiam - a dosť tmavé

greetchen
20. sep 2010

@malemimi to je asi ta pigmentova ciara linea negra, nie?
jj po porode zmizne. teda este som nevidela nikoho, komu by ostala..

mona777
20. sep 2010

@hirunka takto vyzerá náš kočík

chanella
20. sep 2010

ahojte 🙂 tak aj ja sa pridávam k vám, keďže mám termín 14.10 🙂 Môžem sa opýtať koľko vážia vaši drobčekovia podľa uzv? Môj mal už pred 2tt váhu 2970g. Uvidíme zajtra...niekedy vraj medzi pôrodnou váhou a váhou na uzv rozdile až 500g. Ale vlastne náš má byť po kom chlap ako hora 🙂

zucha
20. sep 2010

@greetchen
@malemimi mne po prvom porode linea negra zmizla az po pol roku 😕 😅 Vobec netusim preco. Po druhom tusim do 2 mesiacov