Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@hirunka cauko, ak sa mozem zapojit do debaty, tak mi sme kupovali kocik v Kocikove, to je v Ivanke pri Dunaji, hned za Metrom a tiez sme si kocik objednali a zaplatili zalohu a povedali nam ze cakacia lehota je tak okolo 6.tyzdnov ale ze aj keby sme ho do porodu nemali, tak nam pozicaju zatial nahradny kocik, aj vajicko. Boli fakt mili 🙂 Nastastie mame uz kocik doma,takze spokojnost. 😝 Inak maju aj internetovu stranku, tak skus pozriet.
ahojte baby, pripajam sa k oktobrovkam 🙂 Podla toho co pisete usudzujem ze keby teraz na mna prisli kontrakcie, nic sa nedeje... Ozaj uz bude malicke dostatocne vyvinute? 🙂
no fasa malá ma zase štikutku 😀 😀 😀 😀 haha
@mona777 Z toho si nic nerob pri prvom sme nesexovali do 3 mesiaca a teraz je to skoro to iste, chlapi z toho asi maju nejaky strach 😀
@malemimi nie je to v budove polikliniky, tam kde sa chodi na poradnu, tak hned tam za tym ked neodbocis dolava idu dole do suterenu schody aj vytah
@lenkaoravcova ahaa takže ako idem na poradňu len Ďalej na konci sa ide dole po schodoch tam oproti schodom je WC že ...ja len si to uisťujem či správne hovorímva tam dole je to 14tka
hirunka -blbe s tym kocarom..ale snad sa to uz nezopakuje.Takze zajtra mas posledny den s bruskom, tak si to uziiii 🙂
@lenkaoravcova myslíš do 3 mesiaca po porode? ....... moj manžel chodí čitať čo tu píšem 😀 😎
@malemimi Ano presne tak oproti tym schodom dole je WC 🙂 a ked zides dole hned prva doprava a na konci posledne dvere
@mona777 nie od tretieho mesiaca co som bola tehotna, ale asi prvykrat som sa odhodlala az 3 po porode 😒
čaute kočky . začala sranda - keďže mám termín pôrodu 28.9. a na prvé CTG ma v PN objednali až 29.9. 😀 , môj ošetrujúci gyn. mi odporučil okamžote zmeniť pôrodnicu,vraj toto nie je sranda a ja nie som ,,tovar s hruskami" 😀 ,tak zajtra volam do TT.Drzte palec 😝
@mona777 - tak uvidíme, ktorá z nás zachvíľku zahlási, že už ide. Už sa to tu pomaličky rozbieha s tými bábätkami. To je super. Už nám začnú kočky hovoriť aké to bolo. Sídce teeraz sú to iba cisárske ale príde aj normálny.
Môj brat mi dnes povedal, že 26.09. budem rodiť, tak som zvedavá či bude mať pravdu 🙂 Inak moja krstná dcéra je v ten deň narodená a povedala, že to by bolo super keby sa malinká narodila presne v tedy ako ona.
na dnes sa lúčim idem už spať, lebo som celkom dosť unavená, tak dobrú všetkým.
Pekný deň vám želám všetkým. 🙂

@lenkaoravcova očuj v tej hlavnej budove kde sa rodí? len dole nakoniec a tam pred výtahmy sú na boku schody tak tam? 😖