icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
20. sep 2010

@lenkaoravcova očuj v tej hlavnej budove kde sa rodí? len dole nakoniec a tam pred výtahmy sú na boku schody tak tam? 😖

malemimi
20. sep 2010

@mona777 neviem tak zajačik hihi 😀 😀

skipy
20. sep 2010

@greetchen 🙂 tak ty to aspon nemusis riesit 🙂 Mne pri malej boli aj niektore 56 velke, pravda je, ze to zalezi aj od vyrobcu...niekde je 56 vacsia ako 62

alex1983
20. sep 2010

@hirunka cauko, ak sa mozem zapojit do debaty, tak mi sme kupovali kocik v Kocikove, to je v Ivanke pri Dunaji, hned za Metrom a tiez sme si kocik objednali a zaplatili zalohu a povedali nam ze cakacia lehota je tak okolo 6.tyzdnov ale ze aj keby sme ho do porodu nemali, tak nam pozicaju zatial nahradny kocik, aj vajicko. Boli fakt mili 🙂 Nastastie mame uz kocik doma,takze spokojnost. 😝 Inak maju aj internetovu stranku, tak skus pozriet.

alex1983
20. sep 2010

ahojte baby, pripajam sa k oktobrovkam 🙂 Podla toho co pisete usudzujem ze keby teraz na mna prisli kontrakcie, nic sa nedeje... Ozaj uz bude malicke dostatocne vyvinute? 🙂

malemimi
20. sep 2010

@alex1983 hej hej v tomto tt už je plne vyvinuté

malemimi
20. sep 2010

no fasa malá ma zase štikutku 😀 😀 😀 😀 haha

lenkaoravcova
20. sep 2010

@mona777 Z toho si nic nerob pri prvom sme nesexovali do 3 mesiaca a teraz je to skoro to iste, chlapi z toho asi maju nejaky strach 😀

lenkaoravcova
20. sep 2010

@malemimi nie je to v budove polikliniky, tam kde sa chodi na poradnu, tak hned tam za tym ked neodbocis dolava idu dole do suterenu schody aj vytah

malemimi
20. sep 2010

@lenkaoravcova ahaa takže ako idem na poradňu len Ďalej na konci sa ide dole po schodoch tam oproti schodom je WC že ...ja len si to uisťujem či správne hovorímva tam dole je to 14tka

hirunka
20. sep 2010

@alex1983 dakujem pekne za poradenie ale uz mam jeden zarezervovany len dufam ze mi ho nepredaju aj tento

malemimi
20. sep 2010

@hirunka snáď nie 😉

skipy
20. sep 2010

hirunka -blbe s tym kocarom..ale snad sa to uz nezopakuje.Takze zajtra mas posledny den s bruskom, tak si to uziiii 🙂

malemimi
20. sep 2010

@hirunka ty ideš na ten cisarak?

mona777
20. sep 2010

@lenkaoravcova myslíš do 3 mesiaca po porode? ....... moj manžel chodí čitať čo tu píšem 😀 😎

lenkaoravcova
20. sep 2010

@malemimi Ano presne tak oproti tym schodom dole je WC 🙂 a ked zides dole hned prva doprava a na konci posledne dvere

lenkaoravcova
20. sep 2010

@mona777 nie od tretieho mesiaca co som bola tehotna, ale asi prvykrat som sa odhodlala az 3 po porode 😒

mona777
20. sep 2010
kika9449
20. sep 2010

čaute kočky . začala sranda - keďže mám termín pôrodu 28.9. a na prvé CTG ma v PN objednali až 29.9. 😀 , môj ošetrujúci gyn. mi odporučil okamžote zmeniť pôrodnicu,vraj toto nie je sranda a ja nie som ,,tovar s hruskami" 😀 ,tak zajtra volam do TT.Drzte palec 😝

ika33
20. sep 2010

@hirunka - tak moja uži si zajtra pekný deň s bruškom a potom v stredu na teba budeme myslieť. Daj nám potom vedieť ako si dopadla. Alebo povedz niekomu nech nám sem napíše. Tak a už bude na svete druhé bábo z októbroviek. 🙂 teším sa.
No a ktorá z vás je potom na rade?

ika33
20. sep 2010

@kika9449 - tak zajtra dobre vybav a daj vedieť čo a ako. Držím palčeky. Ja idem na CTG v sobotu, môj lekár má práve vtedy službu v nemocke kde budem rodiť, tak mi to tam všetko spraví. Ak by si chcela náhodou rodiť v GA, môžem ti ho odporučiť. 🙂

mona777
20. sep 2010

@hirunka ty ideš fakt na cisarák v stredu? ale asi už spíš 😉 držíme palce na nohách aj na rukách

mona777
20. sep 2010

@ika33 ja som myslela že vejinka je narade - niet jej

ika33
20. sep 2010

@mona777 - tak uvidíme, ktorá z nás zachvíľku zahlási, že už ide. Už sa to tu pomaličky rozbieha s tými bábätkami. To je super. Už nám začnú kočky hovoriť aké to bolo. Sídce teeraz sú to iba cisárske ale príde aj normálny.
Môj brat mi dnes povedal, že 26.09. budem rodiť, tak som zvedavá či bude mať pravdu 🙂 Inak moja krstná dcéra je v ten deň narodená a povedala, že to by bolo super keby sa malinká narodila presne v tedy ako ona.

ika33
20. sep 2010

na dnes sa lúčim idem už spať, lebo som celkom dosť unavená, tak dobrú všetkým.

luciaj
20. sep 2010

@greetchen ja rodim na Antolskej, tak sa asi nestreneme ... tak drzim palce 🙂

kika9449
20. sep 2010

@ika33 -ja som maleho rodila v Trnave a bola som spokojna,len som chcela skusit piestany a vidis,nie su mi sudene asi....tesim sa naspat do trnavy,len dufam,ze zajtra dobre pochodim,kedze mam termin uz o tyzden 😀

hirunka
21. sep 2010

@ika33 dakujem urcite sa ozvem 😀

hirunka
21. sep 2010

@mona777 ano ano idem.....teda ak si to lekar nerozmysli a neposle ma domov 😀 a dakujem

ika33
21. sep 2010

Pekný deň vám želám všetkým. 🙂